Вести:

уторак, 18. децембар 2018.

Одложено саслушање Милована Бркића, власт покушава да угуши ''Магазин Таблоид''

уторак, 18. децембар 2018. | КМ новине 0

Милован Бркић, главни уредник Магазина Таблоид, јавио се по позиву у Полицијску управу Београда, али није саслушан из процесних разлога.

#Milovan_Brkić #Brkić #Magazin_Tabloid #Javno #Tužilaštvo #Srbija #Vučić #Represija #Režim
Милован Бркић






Полиција и Више јавно тужилаштво поступили су по пријави Николе Петровића, кума Александра Вучића, који тврди да му је Бркић угрозио безбедност, али не наводи како и чиме. Друга пријава је анонимна, а упућена је Тужилаштву за организовани криминал. Не само што је и она потпуно бесмислена, као Петровићева, него је мистериозно, без објашњења, прослеђена Вишем јавном тужиоцу за високотехнолошки криминал. У тој пријави се наводи да је Бркић у интервјуу интернет телевизији „Српски колектив“ извршио кривично дело убиства Николе Петровића у подстрекивању, као и друга кривична дела.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Иван Нинић и Стеван Дамјановић, правни заступници Милована Бркића, затражили су изузеће заменика тужиоца Александра Момчиловића, јер је учествовао у процесу који је вођен против Бркићевог заменика Милана Маленовића. На Момчиловићево инсистирање, Маленовић је шест месеци провео у притвору, да би на крају правоснажном пресудом био ослобођен кривичне одговорности.

Саслушање Бркића је одложено док се не донесе одлука о захтеву за изузеће тужиоца, што ће се, вероватно, догодити крајем децембра. Одлагање саслушања указује да тужилац нема никакве доказе, него само под притиском Николе Петровића покушава да изврши задатак који му је одређен, да ухапси Бркића и угуши Магазин Таблоид.


Предраг Поповић



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине