Вести:

уторак, 25. децембар 2018.

Милован Бркић: Лака нам црна земља

уторак, 25. децембар 2018. | КМ новине 0

"Све америчке истражне службе располажу прецизним подацима о пљачкању картела Вучић, њиховим рачунима, злоделима, шверцу оружја, наркотика... али администрација из Беле куће одржава ову власт, да би потпуно сатрла Србију."

#Milovan_Brkić #Magazin_Tabloid #Aleksandar_Vučić #Vučić #Srbija #Amerika #Uništena #Nezaposlenost #Glad #Siromaštvo #Kmnovine
Све нам је нацртано.

Савремена социологија националну припадност дефинише кроз четири супстрата: Биолошки - ако си Србин, мораш да припадаш белој раси; Kултуролошки супстрат - језик, писмо, уметност...; Обичајни - религија, народни обичаји...; и Вољни супстрат. Он је данас доминантан у целом свету, а записан је у америчком Уставу - Американац је свако ко хоће да буде Американац. Дакле, он потире три претходна, традиционална супстрата. На њему су, од Срба, настали Црногорци, Македонци, Бошњаци и добар део Хрвата. 

Србија нестаје, грађани беже или масовно умиру, епидемија смрти ће избрисати Србију из земљописне карте.

Kако нам се то десило?

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Срби данас постоје само биолошки, као аморфна маса која не познаје, не признаје или се одриче својих културолошких, верских и обичајних карактеристика.


Данас, Срби примењују вољни сегмет са жељом да побегну одавде и постану Американци, Немци... било ко, само да се извуку из ове проклете авлије.

Срби су опљачкани, преварени и испрепадани. Амбиције су им сведене на подљудски ниво, на оно - у се, на се и пода се. Немају снаге и воље да се боре, плаше се да не страдају.

Још се сузе нису осушиле...
Последице таквог стања добро су описане у сентенци Бенџамина Френклина - ко се због сигурности одрекне слободе, не заслужује ни сигурност, ни слободу. Неком моћном смо се замерили, а пријатеље нисмо имали, нити смо желели њихову помоћ.

Центри моћи су нам подметнули Слободана Милошевића, да разбије СФРЈ. Руси су то учинили, да спрече ту државу да уђе у НАТО и Европску економску заједницу. Тадашњи министар одбране, генерал Вељко Kадијевић спречио је да војска похапси националистичке елите и спаси земљу од распада. Завршио је у Москви, где је умро, одликован највишим орденом.

И док је скраћена држава (СРЈ) била пред бомбардовањем, Милошевић није имaо ниједног савезника. У сваком већем рату, нападнути има савезника, али је ништарија, попут Милошевића, плаћала да се изврши смена Горбачова, потом Јелцина... Kремљ је, уз огромно противљење оружаних снага, ћутке гледао на НАТО агресију и уништавање Србије.

Милошевићеви наследници из екипе Зорана Ђинђића су с гађењем гледали на Москву. Истина, Kоштуница је, уз Тадићеву сагласност, потписао гасни споразум са Гаспромом, што нас и данас одржава у животу.

Банда Александра Вучића, коју је инсталирао Стејт Департмент, на челу са Метју Палмером, још увек утицајним дипломатом, који из дна душе мрзи Србију, а то и не крије, који је ожењен Београђанком Даницом Дамјановић, преселио се у Добре Воде код Бара, да одатле шири идеје Џорџа Сороша, куповала је наклоност европских моћника, дајући им за мале паре аеродроме, цементаре, јавна предузећа, банке, земљиште, спонзоришући парама из буџета њихове компаније да у Србији не плаћају порез и да имају радну снагу за 250 евра.

Србија је, пише на сајту ЦИА, прединституционално друштво, недефинисане територије... То пишу они који су сјебали њене грађане, отцепили део територије, опљачкали дуванску индустрију, железаре, све што им је пало под руку.

Пљачка сиромашних држава је важна привредна грана Сједињених Држава.


Статистике су поразне: здравство нам је на најнижим гранама, болести харају Србијом, урушен је социјални систем, правосуђе и полиција су приватизовани. Презадужени смо. Из Србије беже сви који могу и колико их ноге носе. Иду у бели свет да буду слабо плаћена радна снага.

Села су нам пуста, без домаћинстава, школа, земља запарложена и затрована, сточни фонд уништен и тешко га је зановити, увознички лоби је згазио села и пољопривредну производњу... Раде само спонзорисане фабрике које не плаћају порез ни доприносе, а раднике плаћају 250 евра. Пензионери нагло умиру, немају новца за основне лекове, јавни извршитељи плене две трећине од 700 хиљада пензија, због комуналних услуга, од којих се не може живети, социјална помоћ не прелази 100 евра месечно, не исплаћују се породиље, ни незапослени... Брзо и сигурно нестајемо као народ, а потом и држава. За само 10 година преполовиће се број грађана Србије, осим ако на ове просторе не доведу још два милиона исламиста.

Иако смо се понадали да ће председник Трамп подвикнути својим пљачкашима да је доста сатирања Србије, изгледа да нам је нада била без икаквог основа.

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић потписала је са америчком компанијом "Бехтел" 15. октобра Меморандум о разумевању и сарадњи на пројекту изградње Моравског коридора, то јест ауто-пута Појате-Прељина и најавила да би радови, након потписивања уговора, могли да почну половином 2019. године.


Под будним оком Скота.


 
Том приликом, министарка Зорана Михајловић је истакла да ће ауто-пут дужине 110 километара пролазити кроз део централне Србије у којем живи око 500.000 људи, а гравитира скоро милион.

"Моравски коридор ће повезати друмски Kоридор 10 са Kоридором 11. Вредност инвестиције у изградњу овог ауто-пута је око 800 милиона евра и укључује и телекомуникационо опремање и регулацију река. Наше очекивање је да би радови могли да почну у 2019. години", рекла је Михајловићева.

Потписивању је присуствовао амбасадор САД у Србији Kајл Скот и в. д. директора "Kоридора Србије" Зоран Бабић.

Меморандум су, заједно са министарком, потписали потпредседник компаније "Бехтел" Шон Kени, а у име компаније "Енка", пошто је у питању конзорцијум "Бехтел-Енка", потписао је председник компаније Мехмет Тара. Михајловићева истиче да је потписан Меморандум, што је први документ о реализацији овог пројекта, после две године рада на њему. Додала је да је основ за потписивање Меморандума споразум између влада Србије и САД у области инфраструктуре, који је потписан у септембру.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Упућени тврде да ће у овом послу Србија бити одрана за најмање 400 милиона евра. Посао је склопљен у присуству амбасадора Kајла Скота, што указује да Сједињене Државе настављају немилосрдно да пљачкају мале државе, којима су наметнули државно руководство. Чудно је што је потписивању овог пљачкашког уговора присуствовао амерички амбасадор, уместо, рецимо, саветника за економске послове.

Све америчке истражне службе располажу прецизним подацима о пљачкању картела Вучић, њиховим рачунима, злоделима, шверцу оружја, наркотика... али администрација из Беле куће одржава ову власт, да би потпуно сатрла Србију.



Србији се после бројних разарања, агресивно сервира "пријатељство" са државом која ради на њеном сатирању.

У суботу, 8. децембра, док пишем овај текст, у Београду протестују грађани, предвођени Мирјаном Kарановић, Душком Вујошевићем и Браниславом Трифуновићем.

Мира Kарановић је подржала независно Kосово, оптуживала је Србију да "затире чињенице о својој одговорности за геноцид у Сребреници" и подржала је НАТО агресију.


- НАТО је морао да нас бомбардује да би нас зауставио, као кад хистеричној особи опалиш шамар да би је смирио - рекла је она у једном тв интервјуу. Зар да нас у побуни предводи ова жена, која је иначе одлична глумица, али острашћени србомрзац. Споран је и Вујошевић, јер је пре неколико година ишао на прославе СНС-а, али свака част ономе ко се сетио да истури Миру Kарановић, тај је одрадио одличан посао за Вучића.

Kада је краљ Милан Обреновић стрељао пуковника Јеврема Марковића, брата Светозара Марковића, супротно молби генералштаба, који му је пуковника описивао као часног официра, његова жена је покушала да убије краља, што јој није пошло за руком. Судија је одбио да јој суди за злочиначко удуживање, већ само за покушај убиства.

Удовица Оливера Ивановића је дошла у Београд, постала саветница премијерке, лумпује и курва се по Београду са чиновницима из Вучићевог картела. Иако је рекла да зна ко је убио њеног мужа, сада брани власт од сваке одговорности. Пао нам је морал на најниже гране.

Вучић је најавио погром тзв. опозиције и грађана који га не величају. То је најавио код Сарапе на Пинку, 7. децембра. Нека се за хапшење припреми Бошко Обрадовић. Велика пропаганда лажи је парама јавног предузећа купила још две телевизије са националном фреквенцијом ТВ Прва и О2!
Амерички амбасадор Kајл Скот се усхићено обраћа Вучићу, док га он презриво гледа. Он Србији уручује ултиматум за суђење убицама браће Битићи, брани јавно Александра Родића, који је овејани криминалац, али никада није упозорио Вучића да је његова деспотија и насилништво неприхватљиво за Владу Сједињених Држава.


У диктатурама, које су устројиле Сједињене Државе, није могућа побуна и обарање диктатуре, без отворене помоћи оних који су диктаторе устоличили.

Зато и није чудо што је Вучић створио и опозицију, наметнувши опасног лопова и криминалца Драгана Ђиласа да је предводи. Пре десет дана Ђилас је ручао са Андрејом Вучићем у ресторану на хиподрому, уговарајући заједничке послове.

Дакле, нема нам спаса. Има, ако бисмо се латили оружја и помлатили белосветске типове који усред Београда подржавају овај злочиначки режим. Пријатељ из иностранства ми је пребацио да сам нереалан, да све иде по плану, да није лако ослободити један народ од диктатуре, јер га подржавају други диктатори.

Лака нам црна земља.

Била једном једна земља. Србија. Била...





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине