Вести:

уторак, 18. децембар 2018.

Милован Бркић: Ти си само човек

уторак, 18. децембар 2018. | КМ новине 0

Један римски император је овластио човека из гарде, који је имао задатак да му више пута на дан шапне на уво - Ти си само човек!

#Milovan_Brkić #Magazin_Tabloid #Vučić #Srbija #Makron #Tramp #Kosovo #Metohija #kmnovine
Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Власт понесе човека, удаљи га од реалности и склон је да погази све људске вредности. Ових дана сведоци смо како су диктатори спремни да своје привилегије бране узимајући туђе животе, проливајући море крви својих грађана.

Велики пријатељ српског председника Александра Вучића, Мануел Макрон, педер, наркоман, едиповац и експонент банкарске мафије, извео је на улице полицију у пуном борбеном саставу, која је против демонстраната употребљавала бојне отрове, гумене метке, а неколико стотина деце од 14 година је ухапшено, везано лисицама и натерано да везани клече. Да је то урадила Мари Лепен, ''демократски свет'' би је прогласио фашистом и позвао на њено убиство. Чак су и полицијски синдикати позвали полицију да не користи насиље над грађанима, претњом да ће сваког од њих искључити из синдиката и објавити његова недела.

Е. Макрон
Док исписујем ове редове, Француска је још на ногама, а Макрон, сподоба у људском лику, још не одступа.

И српски председник, који је очекивао посету Макрона, да га подржи у предаји Kосова и Метохије, најављује да ће сурово да се обрачуна са онима који би ''хтели власт на улицама''. Само недељу дана раније, господин Макро је збијао шале на рачун председника Трампа, ругајући му се да га је пустио да се игра политиком! И да ће Европа основати своју војску.

А, онда се господин Трампа мало заиграо, и сва је прилика, гиљотина у Паризу ће прорадити.

И српски председник је хомосексуалац, свакодневно облизује усне, док патолошки лаже. И он је сатеран уза зид. Његови заштитници се тетурају, као мокра браћа. Одзвонило је Ангели Меркел, која чека да јој ставе букагије. Ни руски председник Путин очима не може да га види. Вучићева Велика пропаганда лажи се месецима ругала Доналду Трампу, његовој супрузи Меланији и породици. Вучић је играо на карту подршке Џорџа Сороша и америчке ''демократске елите''.

Пријатељ ми је саопштио ових дана да је са високог места у америчкој администрацији обавештен да су главни управљачи светом Ротшилдови, чланови ФЕД-а и Сорош изоловани. Оружане снаге Сједињених Држава оснажиле су контраобавештајну службу са нових 20 хиљада официра, који брину о унутрашњој стабилности државе. Сви конгресмени и сенатори који за вреће долара раде за Ротшилдове и Сороша, под контролом су, а неколико федералних судија дало је сагласност да се надзире њихово деловање. Хапшење Ротшилда и Сороша је сасвим извесно. Федералне резерве су подигле каматну стопу, да оборе Трампову администрацију.


  ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Да ли ће канцеларка Меркел извући поуке из случаја свог миљеника Макрона. Догађање народа ће и у Немачкој да одува оне који су у ову земљу довели милион исламских грађана, опрали милијарде евра преко банака у Ријаду, Дубаију, Kатару, Оману, Естонији... Мале су шансе да се спаси најтежих оптужби за корупцију.

Вучића су напустили и ''пријатељи'', шеици из Ријада и Дубаија. Не јављају се више. А, у Дубаију је 3. децембра тешко рањен Мохамед Дахлан, близак Вучићев пријатељ, српски држављанин, који је учествовао са четворицом својих људи у извлачењу из саудијског конзулата у Истанбулу оних који су раскомадали новинара Kашогија. Да ли је и Дахлан почишћен, још се не зна, осим да је нестао из болнице у Дубаију.

Најављивано суђење злочинцима из ОВK почиње у јануару. Нама се жури, али у Вашингтону имају преча посла, али све ће доћи на ред. Па и чишћење Балкана, које је поверено Италији, чији министар унутрашњих послова је, у сарадњи са америчким службама, ухапсио ових дана стотину мафијашких босова. У тој акцији у мрежи ће се закопрцати и државници који су са мафијом сарађивали у прању новца, трговини оружјем, белим робљем, наркотицима.

Америчком амбасадору Скоту је крајем августа продужен мандат за још годину дана, мада му Вучић броји дане.

Руски председник је Србију ставио на списак за пријем у Евроазијску унију, што је разбеснело Вучића. "Мајку им јебем, опет ме свађају са Западом'', завапио је.

И док очекује да по њега дођу, Вучић се спрема да пусти море крви својих грађана. Ја дубоко верујем да је он опаки злочинац, али да је страшљивац, коме је срце у петама. Често плаче и рида, када схвати да је готов. И он је само човек.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине