Вести:

четвртак, 20. децембар 2018.

Вучићева лаж да ће провести 72 сата у Копненој зони безбедности!

четвртак, 20. децембар 2018. | КМ новине 0

Касно поподне 13. децембра сви водећи медији су пренели вест о томе да ће Вучић "у наредна 72 сата" обилазити војне базе у Копненој зони безбедности и на југу Србије.

#Vučić #Laž #Kosovo #Metohija #Srbija #kopnena_zona_bezbednosti





Ово је требало да буде реакција на трансформацију такозваних "Косовских безбедносних снага" у "Војску Косова", паравојне фомације настале из терористичке "УЋК" шиптарских сепаратиста.

Александар Вучић је ово требало да учини у пратњи министра одбране Александра Вулина и начелника Генералштаба Милана Мојсиловића.

Као и већина вестију о рекацији на оснивање шиптарске такозване Војске на Косову и Метохији, и ова је била само још једна лаж у низу. То се одмах дало наслутити с обзиром на важан детаљ који су медији пренели рекавши да ће Вучић војску обићи на "непознаој" локацији јер он ништа легално не чини а да то не искористи да се промовише.

  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

НП ''Отаџбина'': Вучић, по обичају, лаже - КМ Новине



Прошло је једва пет дана, а сви медији су већ "заборавили" да је Вучић у четвртак 13. децембра најавио да ће наредна 72 сата провести у Копненој зони безбедности, дакле цели петак, суботу и недељу. А шта се дешавало?

- У петак, 14-ог децембра, у Београду се састао са чланицом извршног комитета светског економског форума, Мартином Ларкином након чега је  наводно на пар сати отишао у КЗБ како је јавност обавештена. Убрзо се "вратио" у Београд где је уживо одржао конференцију за медије. Тог дана се "више" није враћао у КЗБ.

- У суботу 15-ог децембра, био је гост ТВ Прва где је из студија у Београду говорио уживо о опозицији и локалним изборима који су му били далеко занимљивији од ситуације на Косову и Метохији. Поједини медији преносе да је посетио војску "на непознатој локацији" уз неколико фотографија.

- У недељу 16-ог децембра, лично је славио "победу" на локалним изборима у Лучанима и то уживо током конференције за новинаре, у свом страначком штабу у Београду.

На сајту Министарства одбране такође нема ни једног јединог слова ни речи о Вучићевом обиласку јединица иако о сваком сличном догађају редовно извештавају.


  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Милован Бркић: Вучић лаже свакодневно и не водећи рачуна шта уопште прича (ВИДЕО) - КМ Новине

Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије

С обзиром да Вучић не пропушта ни једну прилику да се промовише, што доказују и прекомерне конференције за новинаре које често одржава сам, по сат и више времена било каквим баналним поводом, сигурно је да не би пропустио прилику ни да све новинарске екипе забележе његову посеу војним базама и јединицама. Питање је - да ли је Вучић уопште и одлазио у Копнену зону безбедности?

По свему судећи се да закључити да није. Ако није, због чега је тако? Шта њега чини толико безбрижним да се у ситуацији, коју представља као припрему погрома над Србима на Косову и Метохији, осећа потпуно безбрижно?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине