https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

субота, 08. децембар 2018.

У Београду данас 150-торо малишана са КиМ, да ли је реч о злоупотреби?

субота, 08. децембар 2018. | КМ новине 0


Агенције преносе да ће у оквиру велике хуманитане акције, у оганизацији Штарк Арене и Независног синдиката полиције, у Београду данас боравити 150 деце са Kосова и Метохије.

#Deca #Kosovo #Metohija #Srbija #Beograd #Zloupotreba #žandarmerja #Izdaja
Фото: Илустрација
Српски идентитет је у великој кризи. Власт не преза од злоупотребе било чега па ни од најугроженије категорије - деце са Косова и Метохије. Како је јављено, они ће са децом погинулих и рањених полицајаца, посетити Министарство унутрашњих послова - Жандармерију, Музеј савремене уметности, а за крај дана малишани ће присуствовати представи на леду у Штарк Арени, где ће им бити уручени новогодишњи пакетићи.

Познато је, говорило се о томе и много доказа је остало о издаји Косова и Метохије од стране Жандармерија (клик). Та јединица, под командом Братсилава Дикића, активно је учествовала у сламању отпора српског народа, помагала шиптарске институције да заживе на северу порајине и тиме у потпуности заокружи шиптаска власт и (за Србе ипак) лажна држава. Чак је и ухапсила Србина са КиМ, Славољуба Јовића, кога је српска власт лажно оптужила да је "напао" немачке војнике КФОР-а који су стрељли голоруке Србе на мосту у Звечану 1. јуна 2012. године. Српске инситуције су поступале по налогу америчких газди које су наложиле да се сломи отпор Срба у покрајини и угрози свако ко је устању да отпор организује.


Понашање Жандармерије је директни узрок актуелне хуманитарне кризе на Косову и Метохији која је снашла српски народ!

Данас ће деца обићи управо Жандармерију која ће својим униформама, опремом и увежбаношћу покушати да их фасцинира док и даље, дужа администативне линије са Косовом и Метохијом, управо она осгурава "границе" шиптарске државе гурајући ту исту децу у последњи казамат у Европи.

Жандармерија на северу покрајине оружјем штити и гради Шиптарима границу. У више наврата је уперила оружје  уСрбе који су избегавали да користе шиптарске преалазе и претила да ће пуцати.

Срамно, јадно, бешчасно! Исто тако срамно је и што нико не диже глас против ве злоупотребе већ је она само још једн политички перформанс Вучићевог режима који на тај наћин жели да обмане српску јавност да он брине о Србима на КиМ а светској да покаже да се тај народ налази у хуманитарној кризи. Ништа од тога није тачно и никоме, нажалост, није стало до те деце.

Сада, као и за педесет година, ако се владари у Србији не промене или дође тек до формалне промене као што је то комунизам доживео "преобраћење" у "демократију", све ће бити исто осим - без тог дела народа који ће таквом политиком посатати албанизован.

Злодела актуелне власти остаће запамћена и сачувана од заборава да онима који искрено буду желели добро, помогну да покажу ко то није марио од злоупотребе најугроженијих и то са крајњим циљем - да им буде још горе.
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.