Вести:

уторак, 27. новембар 2018.

Александар Вучић: ''Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није истина''. Истина је да је Вучић бедна кукавица и велеиздајник

уторак, 27. новембар 2018. | КМ новине 0

Председник Србије Александар Вучић је гостујући у емисији „Око интервју“ на РТС-у, изнео мноштво фрапантних чињеница које смо ми живо прокоментарисали са циљем разоткривања лажи.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Izdaja #Veleizdaja #Oko #Magazin #Intervju



– Људи мисле да је Косово наше од памтивека, али то није равно истини. Имали смо проблема, увек се борили за тај простор и увек губили. (Још један сигнал да је сва ова ујдурам на КиМ настала у сагласју са Вучићем и шиптарским представницима како би им даљи развој догађаја ишао у прилог и Срби као неизбежан прихватили Вучићев губитак). Према попису из 1991. имали смо само 17 одсто нашег живља на КиМ, од 1981. године и били смо угрожени. Пре тога се подизао број од 1955. године, али онда су кренули притисци од албанске миграције. Они су били веома дисципиновани и све су давали за своју, албанску државу, а ми смо били пуни компромиса и напуштали смо и земљу. Сви су желели да ослободе тобоже своје иако је то било српско. (Срамна реченица какве се само психопата, будући безосећајан и без савести, не би постидео). Правили смо драматичне грешке, од деведесетих и касније не тако видљиве, али у смислу економског развоја биле су лоше – почео је Вучић упитан упитан каква је била српска политика према Косову.

Он је рекао да види да Срби с једне стране не желе решење косовског проблема, а са друге да не знамо са чиме се суочавамо. Поручио је да је према статистици и истраживањима у које је имао увид већина народа Србије жели да се задржи неки неутрални статус, али напоменуо да то није могуће. (Који су то принципи по којима Вучић може да чини било шта што не жели већина народа, много већа од оне која га је бирала? Просто речено то су принципа плаћеника, послушника страних налогодаваца, једном речју принципи - велеиздаје).

Према Вучићевим речима, Албанци су спремни да за заокруживање косовске државности плате сваку цену. – А, да ли смо ми? Питам вас шта ћемо да радимо уколико дође до било каквог сукоба? (Уместо што је извео војску да цео дан мрцвари и баца муницију на недужно брдо, ево начина да се то паметно искористи. При том, и поред све подршке света Шиптари немају ни приближно снажан капацитет какав има и овако осакаћена и обогаљена српска војска. одговор на Вучићево питање се сам по себи намеће посебно што имамо дужност да своју државу бранимо а не да је поклањамо свакоме ко је пожели. Или плати...). Зато сам све време говорио да морамо да пронађемо компромисно решење – испричао је Вучић, напомињући да је имао борбу са целим светом и Албанцима. 


НП ''Отаџбина'': Решење постоји али је Александар Вучић бедна кукавица! #Aleksandar_Vučić #Bedna_kukavica #Kosovo...
Posted by kmnovine.com on Четвртак, 22. новембар 2018.

Казао је да ћемо имати много више проблема и од тога.
– То је оно што ми нисмо желели да разумемо своју ситуацију. Економска ситуација је нешто боља, а ми мислимо да можемо нешто и што не можемо – рекао је Вучић.


Упитан одакле му подаци о мишљењу народа о ком говори, рекао је да му је мало више информација доступнo јер је на месту с ког може нешто боље да види (али није пружио никакав одговор што ће бити најближе чињеници да произвољно говори, да измишља или једноставно речено да - лаже, како најчешће чини). Рекао је да га нико није ни питао поводом економије када су морале да се доносе тешке одлуке.

– Желео сам јачу земљу, а не земљу у којој можемо само формално да затражимо независност – испричао је Вучић о држави која је под његовим вођством претворена у очигледну колонију и игралиште америчких, немачких, британских али и шиптарских башинозука чијег се и најмњег плаши и позиве шиптарске савезнике да му помогну како би после кукао да су они много јаки и против Србије.

Упитан да ли у Србији има великих идеја и тако остваривих попут оних које је имао, између осталих, и Црњански.

– Има много идеја. Тешко ћемо ми Срби објединити све своје територије, али оно што можемо јесте да размишљамо о културолошком повезивању – објаснио је Вучић чији су најближи медијски савезници и сарадници језгро форсирања бесомучних ријалитија, сваке поганости и најружнијих слика каквих би се и ментално оболели клањали када би имали избор (Пинк и Хепи ТВ пре свих).



Скренуо је пажњу на то да срце може да говори једно, а разум друго и да ми имамо проблем да дефинишемо шта је то што можемо да учинимо на КиМ.

– Не желим да баналишем, о територијалном делу не желим ни да говорим. С друге стране ми разговарамо са људима који су страшно неозбиљни и то је опасно. (О разговору са тим људима Вучић и Николић су у предизборној кампањи говорили како ће поништити Боркове споразуме и захваљујући томе дошли на власт а онда отишли у Брисел и све довели до нивоа на коме смо сада). Имамо проблем са односом са ЕУ. Да ли је Еу правична према нама? Није. Да ли су нам много тога добро учинили? Нешто јесу, много тога нису. Да ли се понашају подједнако према Албанцима и нама? Никако. То доводи до тога да данас у Србији имате најнижу подршку ЕУ и сада очекујете да ја кажем да то мора да буде наша политика у будућности да бих се некоме додворио, али не – то је наша опасност. Без обзира на све морамо да се боримо за пут ка ЕУ – рекао је председник Србије не остављајући сумњу да се ради о невиђеном политичком мазохисти али не на своју већ на штету народа  идржаве коју води. И слеп и глув би знао да се са таквим "партнерима", како је описао ЕУ, ни непријатељство не треба одржавати а камоли истрајавати да се опстане на том путу који, узгред буди речео, народ и не жели.

Према најави, међу темама о којима ће бити говора су: „Косовски Албанци по опробаној тактици последњих деценија инцидентима дижу улог и побољшавају своју преговарачку позицију. Ко им то толерише? Ко су спонзори косовске политике? Какву ће поруку Тачи да донесе из Вашингтона, од Помпеа и Болтона? Који је маневарски простор Србије? Шта ће донети мирни протести? Шта могу сада да очекују Срби са Косова и Метохије?“.

Председник је истакао да ЕУ не реагује када је реч о кршењу споразума ЦЕФТА.

– Морали су да реагују, а нису. Али шта ми да радимо. Треба ли да узмемо канап и да се обесимо. (Добро питање али не за "нас" већ оне који су нас до овога довели, а народ ни њему ни онима пре њега за то није дао сагласност). Требало је да реагују на 10 посто, па нису реаговали. Да ли је требало да кажемо е сад ми нећемо у Европу због тога. А где ћемо? Албанци имају сву њихову подршку. Они се понашају како хоће. Најављују Велику Албанију. Ми морамо да водимо паметну политику. Морамо да покушамо нешто да вратимо. Морамо да будемо обазриви и одговорни. Морамо да радимо на економији, образовању, дигитализацији, на нашој култури и језику… (Наравно, иако знамо да ЕУ сву подршку пружа Шиптарима ми опет "морамо" да останемо на том путу и да наставимо да изврћемо чињенице и реалност говорећи о "летећим аутомобилима" док нас Шиптари уз помоћ ЕУ сатиру).

– Ја нећу да пристанем на притиске и уцене. (Неће тако што ће у инат њима да им отвори све могућности да униште државу...) Има много дивних идеја о компромису, само не знају како да врате таксе са 100 одсто. Уопште ме не интересује цена. Америка им је и мама и тата, а сви остали су им стрине и тетке.

Срби убеђени да је стање на Косову и Метохији договорено између Београда и Приштине #Kosovska_Mitrovica, #Vučić, #Ramuš,...
Posted by kmnovine.com on Субота, 24. новембар 2018.


Имам ли ми подршку у овој тешкој утакмици, упитао је водитељ. – Имамо подршку Кине и Русије. Тешко је борити се, да имамо шансу за реми. Али тешко је то урадити када имате даму мање, шаховским жаргоном речено. (И поред тога што имамо Кину и Русију, две од три водеће силе света, ми према Вучићу "немамо где" него да останемо у чељустима Америке и ЕУ!).

Оливер Ивановић је убијен да би СНС изгубио изборе у Београд.

– Када су расписани београдски избори убијен је Оливер Ивановић. Неко је бирао посебан дан и тренутак. Тиме је требало да се постигне неколико циљева. Данас је у Београду саслушан Милан Радојичић. Он је другог дана био оптужен. Медији су установили да је он сигурно убица. Цртали су га и представљали као да је он убица. Србија има много сазнања о убиству Оливера Ивановића. Све што је приштинска страна радила било је апсолутно траљаво. Тражили смо им само да нам дају чауру. Да видимо да ли је баш пуцано из хеклера, или из неке друге пушке. Да су нам дали пет дана, али нам никада ништа нису послали. Они шта су тражили ми смо због жеље да по сваку цену сазнамо ко је убица Оливера Ивановића све смо урадили. (Дакле, још једном, Шиптари нису урадили ама баш ништа, на територији КиМ где нису смели пре њега ни нос да промоле сада нису дозволили српској полицији истрагу али је Вучић учинио све што су Шиптари од њега тражили).

 Милан Радојичић је више пута, уз све друге ствари којима не мора да се поноси, био први на бранику Северне Митровице. Он је био човек број један за одбрану Северне Митровице. (Ово је одвратна, гнусна и непојмљива лаж! Радојичић никада није био на бранику Косовске Митровице, крио се и нису га занимали немири. Чак и данас када је у тесној вези са Харадинајем, показује изузетну плашљивост приликом сваке акције униформисаних лица! До доласка Вучића на власт малтене се није знало ко је Милан Радоичић). Они су хтели три ударца, први да сруше Београд, под број два да сруше Север Косова и зато су сви у истом дану активирани од Раде Трајковић па на даље. Кога ти људи представљају? (Кога представља Српска листа у шиптарском парламенту када знамо да су Срби годинама стражарили на барикадама управо да б исе избегло потчињавање Шиптарима а Вучић слао Жандармерију да бије и хапси Србе и да ломи њихов отпор). Њима није требала снажна већ слаба Србије. Требало им је да СНС изгуби изборе у Београду. Тајминг за кризу на КиМ је изабран пошто су видели да Србија неће да ослаби. Да су убили Милана Радојичића пре два дана па ко би икада рекао да он није убио Оливер Ивановића. Милан је сам желео да иде на полиграф и прошао је. Не само да га није убио, него није учествовао ни у помагању – објаснио је Вучић. (Баш је објаснио...)


О бахатом понашању Рамуша Харадинаја

– Не правим разлику између Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија – кратко је одговорио председник Србије. (Дуже није ни морао јер му је Рамуш Харадинај и даље калициони партнер а исто му је, иако незванично, Хашим Тачи коме је све предао у Бриселу). Мени то њихово показивање „орла“ више личи на показивање кокоши. За тако нешто ми би смо сви ишли у Хаг. Они нигде немају косовску заставу на Косову. Они имају једну заставу. Дан заставе је дан албанске заставе. Једино је Албанцима све дозвољено. (Било би и Србима... само када би покушали. Овако се под Вучићевом влашћу, сврстали у оне који Албанцима све омогућавају).

Председник се дотакао и случаја Интерпол
Наш посао је да озбиљним понашањем не будемо против Запада, а да истовремено будемо добри са Русијом и Кином. (Вучић може да говори о послу јер се он поштеним послом никада није ни бавио, управо тако обавља и посао Председника Србије).
*** 
МУП: Милан Радоичић саслушан у Београду поводом истраге убиства Оливера Ивановића

Припадници полиције обавили су разговор с потпредседником Српске листе Миланом Радоичићем, у вези са његовим сазнањима о убиству лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, саопштено је из МУП-а.



Саслушање Радоичића наложило је Тужилаштво за организовани криминал, а како се наводи, изјава је узета „у складу са захтевом за прикупљање потребних обавештења“, а у вези са истрагом тог убиства.


Из Тужилаштва за организовани криминал наводе да су одмах по сазнању за убиство Оливера Ивановића надлежним органима Републике Србије упутили захтев за прикупљање потребних обавештења да, у складу са законом, раде на откривању извршилаца и мотива овог убиства. (То су они исти који на КиМ не могу да дођу а Шиптари им ни чауре не дају).

„Радња прикупљања обавештења од М.Р, која је данас предузета од стране МУП-а, је једна од многих које је МУП предузео по захтеву тужилаштва.ТОК, и сви државни органи РС по захтеву ТОК-а, раде на откривању извршилаца и налогодаваца овог кривичног дела, без обзира да ли су повод за предузимање конкретних радњи сазнања надлежних органа РС или привремених органа самоуправе у АП КиМ“, кажу из тог тужилаштва. (Дакле, без обзира да ли налог стиже од центра у Београду или шиптарских сепаратиста са назнаком "република Косово" српска полиција, чије су припаднике Шиптари под командом Харадинаја и Тачија најзверскје убијали и масакрирали, поступа у потпуности са и у складу са захтевима).




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине