Вести:

четвртак, 8. новембар 2018.

Шпанија забранила истицање заставе шиптарских сепаратиста са КиМ на такмичењу у Мадриду

четвртак, 8. новембар 2018. | КМ новине 0

Шиптарски каратисти с Косова и Метохије на Светском првенству у каратеу у Мадриду учествују без обележја своје зликовачке и лажне творевине.

#Kosovo #Metohija #Španija #Srbija #Separatisti #Zastava
Фото: Илустрација








 
Наиме, шпанска влада која се оштро противи илегалној независности шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије, одлучила је да забрани истицање њихових сецесионистичких симбола на поменутом такмичењу, као и у самој хали где се такмичења одвијају од 5. до 11. новембра, преноси шиптарски Коха диторе.

Иако су остали учесници тог такмичења на полеђини кимона имали обележја својих држава, шиптарским каратистима са Косова и Метохије натпис КОС није био дозвољен, већ је на том месту писало WФК – Светска карате федерација. Међутим, Коха наводи да реакције шитарских сепаратиста са Косова поводом те одлуке шпанске владе, још није било. 

Такође, и "Карате федерација Косова" шиптарских сепаратиста изабрала је да не каже ништа поводом ове одуке, док је информацију о наводном "неједнаком третману" потврдила тек након захтева који јој је Коха диторе упутила. 

Српски медији који се налазе на листи америчке као и осталих западних влада активних у непријатељским потезима према држави Србији, ову одлуку злонамерно тумаче као да то Шпанија чини због сопствене ситуације са Каталонијом а не илегално насталим стањем на простору државе Србије.

У априлу ове године шпански премијер Марјано Рахој "окренуо је наглавачке" Брисел, када је одбио да стави свој потпис на заједничку декларацију која је требало да буде објављена током самита ЕУ - Западни Балкан у Софији на коме је издајнички режим из Београда дао пуну сагласност на учешће сепаратиста са КиМ као "засебне" целине.
Рахој на крају није ни отишао на тај самит, како је тада рекао, јер не жели ни да се нађе на заједничкој фотографији са представницима шиптарских сепаратиста иначе вођама терористичких јединица и ратних злочинаца од Рамуша Харадинаја, преко Хшима Тачија и осталих.

Нема сумње, иако то званично нигде није наведено, да се исто осећао и поводом сусрета са снисходљивим, пониженим и јадним српским политичарима који на све то дају свој пристанак.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине