Вести:

понедељак, 26. новембар 2018.

СНП Наши: Вучић у договору са Тачијем изазива немире како би издао Косово!

понедељак, 26. новембар 2018. | КМ новине 1

СНП „Наши” већ месецима упозорава да Александар Вучић и Хашим Тачи имају договор о сарадњи како би Србија дошла до коначног признавања независности лажне државе „Косово”.

#SNP #Naši #Aleksandar #Vučić #Hašim_Tači #Milan_Radojičić #Izdaja #Mafija #kriminal

Александар Вучић је доведен на власт од стране западних агентура како би спровео издају Косова, и притисци његових ментора из дана у дан су све жешћи и јачи како би испунио дато обећање.

Зато не треба да нас чуди што Вучић покушава да изазове немире на Косову, како би у јавности његова идеја о „разграничењу” била представљена као једино могуће решење.

Вучић и Тачи спроводе заједничку операцију уз благослов запада, а у томе им свесрдно помажу криминалне структуре са Косова, на челу са Звонком Веселиновићем и Миланом Радојичићем.

Александар Вучић са Миланом Радојичићем

Из дана у дан у јавности је све јасније и очигледније да је Александар Вучић шеф мафије, а о томе најбоље сведочи његова јучерашња лаж да не зна ни како изгледа Милан Радојичић, док се на фотографијама јасно види како се се поменутим криминалцем поздравља.

СНП „Наши” јасно и гласно каже да Александар Вучић није председник Србије већ шеф мафије који ће по паду са власти завршити у затвору.

Информативна служба
СНП „Наши”

Срби убеђени да је стање на Косову и Метохији договорено између Београда и Приштине #Kosovska_Mitrovica, #Vučić, #Ramuš,...

Posted by kmnovine.com on Субота, 24. новембар 2018.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ако знају да је то тако, зашто онда не скину АVAV-a или пошаљу неку Бабу Цоку?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине