Вести:

уторак, 6. новембар 2018.

Пожари и провале на имањима повратника на Косову и Метохији

уторак, 6. новембар 2018. | КМ новине 0

Српским повратницима у Жачу код Истока изгорели су делови шумских забрана у пожару који се проширио са околних њива у власништву Албанаца, а насртаји на имовину српских повратника на Косову и Метохији забележени су и у селу Новаке код Призрена.

#Žač #Srbi #Kosovo #Metohija #povratnici #Požar #Zločin #Napad #Šiptari
Фото: Илустрација








 
Повратници у Жачу за РТС су рекли да је штета већих размера избегнута брзом интервенцијом ватрогасаца из Истока, преноси Танјуг.

Наводи се да је ово други пут у последњих десет дана да пожар са околних њива захвати шумска имања српских повратника у овом селу. У оба случаја повратници су уништавање имовине пријавили полицији, која је извршила увиђај.

Насртаји на имовину српских повратника на Косову и Метохији забележени су и у селу Новаке код Призрена, где је протекле ноћи проваљено у три домаћинства. У помоћним објектима начињена је штета.

Повратници су алатке и машине из економских објеката склоинили у куће поучени ранијим упадима када су им лопови односили све што је вредно.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине