Вести:

уторак, 27. новембар 2018.

Репрезентативац Азербејџана у Приштини: Косово није држава, него пећина

уторак, 27. новембар 2018. | КМ новине 0

Под притисцима УЕФА мафије и једног од највећих бизниса на планети, спорта а нарочито фудбала, створена је (чак врло вероватно купљена) могућност да шиптарски сепаратисти учествују у разним такмичењима светског нивоа.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Fudbal #Sport #Azerbejdžan
Руслан Гурбанов





Тако је пре неколико дана одиграна и утакмица између репрезентације Азербејџана, која није пзнала илегално отцепљење српске покрајине које подржавају западне силе, и нечега што би био пандам "репрезентацији" састављен од фудбалера из редова сепаратиста а под именом српске земље "Косово". Гости су изгубили од албанских сецесиониста (4 : 0) којима је ово била  можда једина победа од када се такмиче.

Утакмица је била и прилика да се покаже право лице. Шиптари су госте, због политичког става Азербејџана, госте дочекали како су умели, "на нож" видно озлојеђени.

Звиждуци и увреде нису престајали чак ни током интонирања химне, а то је посебно изнеривирало азербејџанског играча Руслана Гурбанова.

- Упркос свему, морате бити човек, и поштовати вредности друге нације. Чињеница да је химна Азербејџана извиждана, значи да они нису поштовали противника.

Влада Азербејџана је урадила праву ствар што није признала Косово, јер они нису држава, већ пећина - поручио је Гурбанов новинарима после утакмице и тиме изазвао бес шиптарских медија и поред победе којом су били опијени неко време.

Српска народна изрека каже да је истина оно што највише боли.

ТЕРОР НА КиМ: Александар Ћурић брутално пребијен, крв у близини зграде где је ухапшен! #Teror #Kosovo #Metohija...
Posted by kmnovine.com on Недеља, 25. новембар 2018.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине