Вести:

четвртак, 29. новембар 2018.

Шиптарска ''полиција'' запленила српске производе док поред њих буја разбојништво над Србима!

четвртак, 29. новембар 2018. | КМ новине 1

Илегални општински органи шиптарских сепаратиста запленили су српске поризводе у Липљану а разлог је то што на декларацији није писало "република Косово".

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Carina #Taksa #Porez #Banditi #Razbojnici #Pljačka
Фото: Илустрација




Храна и хигијенски производи из централне Србије, за које није постојао рачун на име илегалних сепаратистичких структура, заплењени су током контроле на ауто-путу Приштина - Скопље.

"Превозио их је српски трговац и били су намењени за тржиште у општини Штрпце. Производе је конфисковала такозвана "косовска царина" ", рекао је Имер Рустемај, директор илегалног шиптарског инспектората у општини Липљан.


Додао је да не постоје производи у граду Липљану који нису у складу са недавном одлуком такозване "владе" косовских сепаратиста.

Међутим, за то исто време најгори криминал против Срба у пуном је процвату и без иједног пронађеног починиоца. Тако се за једну ноћ догоди и до десет крађа или покушаја разбојништва:

За једну ноћ десетак крађа у Новобрдској општини, проваљена црква а командир тзв ''полиције'' има преча посла (ВИДЕО)...
Posted by kmnovine.com on Среда, 28. новембар 2018.


Такозвани "цариници" шиптарског система појачали су патроле на северу Kосова и Метохије, након увођења такси од сто одсто на производе из централне Србије и Босне и Херцеговине, навела је такозвана "косовска полиција". 

Истовремено, како су КМ новине истраживале, продавнице у власништву шиптарских трговаца у делу града под албанском контролом, препуне су управо производима који стижу из централне Србије.

Зоран Влашковић: У трговинама у албанском делу Косовске Митровице рафови пуни српске робе, Албанци пљују Харадинаја...
Posted by kmnovine.com on Уторак, 27. новембар 2018.



Присуство ових служби на простору на кме д недавно нису смели ни да помисле да промоле нос, омогућила је Влада коју је оформио СНС а одговорну комбинацију чинили су Томислав Николић, Ивица Дачић и Александар Вучић.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине