Вести:

среда, 24. октобар 2018.

Бесрамна обмана ''Вечерњих новости'' о судбини отете српске земље на Косову и Метохији!

среда, 24. октобар 2018. | КМ новине 1

Под насловом "ГРАЧАНИЦИ ВРАТИЛИ ЗЕМЉИШТЕ: Спречили ликвидацију и постали власници имовине" Вечерње новости су објавиле једну од најбесрамнијих лажи о судбини отете српске имовине на Косову и Метохији!

#Večernje_novosti, #Kosovo #Metohija #Srbija #Laž #Obmana #Prevara #Zemljište #Srpska_imovina








Цео текст од 23. октобра под наведеним насловом, хрпа је обмана, неистина, нетачних навода и намерних склопова реченица које за циљ имају довођење у заблуду широког аудиторијума. Наиме, лист пише да је "Агенција за приватизацију" при систему шиптарских сепаратиста "вратила општини Грачаница" земљиште површине преко 148 хектара са укупно 19 објеката у селима око Грачанице.

Основа намерне, промишљене и испланиране обмане лежи у томе да је "општина Грачаница" територијална јединица такозване "републике Косово" и да је нелегално отето земљиште из руку сепаратистичке "Агенције за приватизацију" прешло у руке сепаратистичке "општине". Власништво над земљиштем је остало у оквиру истог илегалног система шиптарских сепаратиста, није враћено Републици Србији!

Овакав "трансфер" власништва заправо је у оквиру једног система, и то оног илегалног у оквиру шиптарских сепаратистичких служби и да он такав са системом Републике Србије нема баш ништа.

Читај као што пише - "Република Косово" Општина Грачаница, на три језика. (Кликом на печат можете увећати приказ)




Дакле, земљиште је требало да буде ослобођено илегално стеченог власништва од стране шиптарских узурпатора и да буде остављено свом авом власнику, Републици Србији а то - није учињено!

За "Вечерње новости" је говорио Срђан Поповић, шиптарски "градоначелник" општине у оквиру система такозване "републике Косово" чијим оснивањем је угашена општина Приштина у оквиру чије надлежности се налазило земљиште пре него што су сепаратисти уз помоћ српских издајника основали и оживели бандитску власт на овом простору.

Поповић је рекао да је "Општина Грачаница на законом прописан начин сада богатија нечим што има немерљиву вредност и за општину и за све наше грађане. Ово је велики успех који је дошао у првој години мог мандата и верујем да ће тим са којим радим наставити да успешно решава нагомилане проблеме".

Као што смо рекли, општина Грачаница је општина у оквиру система такозване "републике Косово" те су и закони, које Поповић помиње, у ставри "закони републике Косово".

Ово је део статута шиптарске општине Грачаница уређене по законима "републике Косово". Цео статут можете погледати и преузети на сајту ове "институције" кликом на ВЕЗУ ДО СТРАНЕ


Она јесте сада богатија али је земљиште и даље у рукама илегалних власти при сепаратистичким квази-институцијама и тим земљиштем Република Србија и даље не може да управља - што значи да оно није враћено власнику!

О каквом онда успеху можемо да говоримо? О успеху шиптарских локалних квази-инситуција које су успеле да и неке од локалних Срба али и неке од најутицајних српских медија придобију и натерају их да раде за њихове интересе, на стварању и јачању тзв "републике Косово" а све то уз подршку српске јавности која на овај начин бива најстрашније обманута!

У закључку текста наводи се да је ово један од ретких примера где је узурпирано земљиште "враћено" власнику а претходно "једностраним одлукама" потпало под контролу "тзв косовских институција". Пошто аутор текста наводи да се у овом случају ради о "општини са српском већином", потврђује да зна и да је свестан о којим се "институцијама" ради те да свесно обмањује читаоце тог листа! Самим тим аутор крши Кривични закон и Устав Републике Србије у члановима који говоре о ширењу непријатељске пропаганде и угрожавању територијалног интегритета то су кривична дела која не застаревају.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ово је увод у стварање такозваних ЗСО које би све требале бити под шиптарском влашћу !

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине