Вести:

недеља, 7. октобар 2018.

НАТО наставља мисију у интересу Косова и против Срба, а то исто настављају и српски медији!

недеља, 7. октобар 2018. | КМ новине 3

Председавајући војног Комитета НАТО, маршал Стјуарт Пич рекао је да ће НАТО путем КФОР-а наставити да "врши своју мисију у интересима Косова и региона".

Фрагмент српског страдања под окриљем НАТО пакта!








"НАТО ће наставити да пружа мирну и безбедну средину свима", рекао је маршал Пич током разговора са тзв. косовским председником Хашимом Тачијем у Приштини, пренела је РТК 2 а преносе медији на српском језику.
Тачи је изразио захвалност НАТО, посебно КФОР-у, на раду и помоћи коју су дали током две деценије на Косову.
НАТО и КФОР су имена која уживају поверење свих на Косову, рекао је Тачи.

Црква посвећена Светом Сави у јужном делу Косовске Митровице

Уовој тек делимичној и изврнутој вести, у којој је конкретни догађај скривен, учмала српска јавност могла је да се подсети да је српска света земља, Косово и Метохија, под чизмом НАТО пакта који отворено ради у интересу шиптарских сепаратиста.

Током тог периода са Косова и Метохије протерано је преко 250 хиљада Срба, убијено  киднаповано око 2.000, српских светиња уништено преко 150 а чак до 10 хиљада српских гробова оштећено, порушено, оскрнављено. О српској имовини опљачканој од старне шиптарских терориста и Међународне заједнице, готово и да нема речи. Па опет, све ово су само делимични обриси укупног зла које је нането и које се наноси српском народу искључиво под патронатом НАТО пакта, Сједињених америчких држава и Европске уније који су од окупације покрајине сву власт у руке дали вођама некада шиптарских терориста а данас мафијашких кланова - Хашиму Тачију, Рамушу Харадинају, Кадри Весељију, Фатмиру Љимају и другим зликовцима.

Овај први, Хашим Тачи, рекао је Стјуарту Пичу да је то "ваша заслуга за све грађане Косова" током протекле две деценије.

Ово је изречено на састанку осуђеног ратног злочинца и убице српских полицајаца Хашима Тачија и Председавајући војног Комитета злочиначких НАТО снага Стјуарта Пича, након чега је потврђено да се разговарало о томе како су "створени сви услови да БСК буду трансформисане у Војску Косова  рекао је председник Тачи. Он је потврдио и то да је "трансформација постепен процес који је координисан са НАТО-ом" и њиховим савезницима“.

Стјуарт Пич и Хашим Тачи / Фото РТК 2.

Овако штура, делимична и обмањујућа вест коју српски медији преносе, за циљ има легализацију отимања Косова и Метохије, креирање свести о томе да је то већ готов посао како би се што лакше оправдала издаја КиМ коју спроводи режим Александра Вучића након чега је за циљ постављено и учлањење Србије у касапницу невиних познатију као НАТО пакт.

Сродна слика
Понос је било једино српско оружје против крволочне машинерије најокорелијих светских зликоваца окупљених око НАТО пакта.

Одговорни за рад и функционисање медија на српском језику морају да буду кажњени због потчињавања дневно политичкој агенди против народа Србије а учлањење у НАТО пакт мора бити спречено свим легалним средствима а ако она закажу и свим преосталим како би се осујетио план да српски војници буду не само топовско месо већ и хладнокрвне убице невиних људи било где у свету као што то НАТО у овом тренутку чини а Косово и Метохија су управо очигледан пример обима зла које је та организација у стању да нанесе.

3 коментара:

  1. Медијски издајници, све ћете кривично одговарати за издају! СРАМ ВАС БИЛО!

    ОдговориИзбриши
  2. Издаја се приводи крају а народ и даље ћути.Буди се Србијо,сутра је већ касно.

    ОдговориИзбриши
  3. Време је да новинари одговарају за то што су учинили јер су многи допринели да стање буде баш овакво!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине