Вести:

петак, 28. септембар 2018.

Србијо пробуди се, Србијо побуни се!

петак, 28. септембар 2018. | КМ новине 2

"Да би Срби поново почели да мисле својом главом, дођите на протест 6. октобра у 12,44 часова испред ТВ Пинка, да станемо на пут  медијском чудовишту у Србији"!

#Srbija #Pink #Mediji #ustanak #Pobuna #Protest #Živim_za_Srbiju #oktobar


У овом трагичном тренутку наше историје, када колонијална евроунијатска управа спроводи завршни чин издаје, дошао je тренутак да народ, обесправљен и понижен, одлучно и непоколебљиво узме ствар у своје руке и да брани Уставни поредак, целовитост земље и своје право на нормалан живот. Дошло је време да покажемо заслужујемо ли да живимо као људи или да патимо и умирамо као робови.

Док су Срби обузети самртном равнодушношћу, евроунијатске звери немилосрдно кидишу на последње остатке вредности на којима смо утемељени као велики и частан народ, и захваљујући којима смо успели претрајати на овим нашим просторима кроз миленијуме. Спремају се да нас принесу као жртву на сатански олтар Новог светског поретка.




Србијо буди се, буни се, бори се!

Данас, у контролисаном хаосу који влада у колонији Србији, где до изражаја долази људски шљам који ће све продати и предати за тренутак сласти, никла је организација ”ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ” на челу са др Јованом Стојковић, коју чине људи спремни да принесу своју крв и свој живот за отаџбину и народ. Кренули су у отворену и одлучну борбу против лажи, издаје, понижења, терора и дискриминације, јер они знају, хоће и смеју да стану на пут безакоњу и неправди, да узврате ударац издаји и ослободе Србију!

У организацију ”Живим за Србију” сабрала нас је нужна одбрана наших породица и наше земље. Ми не тражимо што нам не припада, него се боримо за слободу и правду коју нам Устав Републике Србије гарантује! Почињемо од ТВ Пинка, јер је то медијско чудовиште главно оружје колонијалне евроунијатске управе за масовно духовно-културно, а последично и биолошко, уништавање Срба стратегијом вишефазне промене свести! Чувени нацистички министар пропаганде Гебелс маштао је о окултно-зомбирајућем средству јавног информисања као што је ТВ Пинк. То је телевизија на којој се истина игнорише, а пропагира лаж и врши промоција примитивизма, насиља и антихришћанских гадости палог Запада, односно свега што је супротно традиционалним вредностима које нас чине људима. Просто речено, Пинк убија људскост у људима, од њих прави безличну масу која није у стању да размишља својом главом. Онеспособљавање тог својеврсног оружја масовног уништења омогућило би већини Срба да прогледа и види стварну слику пропасти у коју нас је довела колонијална евроунијатска управа.

Да би Срби поново почели да мисле својом главом, дођите на протест 6. октобра у 12,44 часова испред ТВ Пинка, да станемо на пут том медијском чудовишту. Крећемо од Пинка, јер ако то медијско смеће заврши тамо где му је место, све друго ће бити много лакше. Срби, пробудите се и побуните се, почните да освајате слободу која вам је отета!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 27.09.2018. Лета Господњег.

”ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ”

повереништво у Шапцу



КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Царса    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Све је то тако како кажете.И сви часни људи воле ову напаћену Србију.Али питам вс само једно.Својевремено 6 октобра тј,после 5 октобра 20000 кад је бесрамно преузета власт шта се десило.Сви родољуби,сви они часни борци за слободу српског народа авршили су на стубу срама и у Хашком казамату.Ко је толико још храбар да жртвује себе а да за утврат добије само понижење, презир и бесчашће.Шасном човеку је доста позивара.Он би исто тако часног човека киоји зна шта значи борба за слободу и колико је слобода велика реч и велика творевина.Све приче су узалудне ако тога нема.Поздрав часном Србину!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ни једна жртва није узалудна. Не можете да рачунате време дан после 5. октобра и годинама касније, то уопште није исто. ови који зову не терају друге да иду него да пођу са њима. Као што видите то су организатори скупа који именом и презименом стоје иза тога.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине