Вести:

недеља, 9. септембар 2018.

др Јасмина Пеев: Криминално обраћање нацији

недеља, 9. септембар 2018. | КМ новине 5

Сачеках са нестрпљењем појаву Председника да видим шта има да каже о тешкој и напетој ситуацији у нашој земљи. Важно мора бити, јер сазивати целу нацију, то се не ради за багателу.

#Vučić, #Poseta, #Kosovo, #Metohija, #KM, #Novine, #KM_novine




  • Претпостављала сам да ће бити мењања курса политике. Можда ћемо најзад добити инфомације о преговорима у Бриселу? Знати ко је убио Ивановића? Употребити Резолуцију 1244 или силу на Косову? Оптужити КФОР за илегално прелетање Србије? Тражити одштету од НАТО, Хрватске, Ватикана.. за страдање нашег наорода? Окренути се евро-азијатском економском простору? Укључити Русе у наше процесе?

Пише: Др мед Јасмина Пеев




Међутим, AV поче свој говор са описом невиђеног притиска на Српску Листу, која представља његове батинаше на Косову. И oдмах нас у самом почетку свог хитног обраћања нацији подсети да су Срби у свету yвек криви за све.

Пошто добровољно радим на томе да се правилна слика о нама прошири по светским медијима, поyздано знам да то није истина - његове речи ме увредише! Знам, да су све новине света добиле видео где се види како Албанци пале наше цркве по Косову. Коментари по француским, немачким, енглеским новинма обичног нарoда постају про-срБски и поред западне ратне пропаганде која још увек ради против нас!


Не, председниче! Ви се варате! Срби нису више криви за све. Ви сте или необавештени или злонамерни, јер људи по свету знају ко су Албанци муслимани а ко су Срби хришћани. Времена су се променила. На томе је и наша дијаспора бесплатно радила дан и ноћ из племенитости и доброте срБке душе, која је психопатама непојмива.

Говор поче да му смрди на ниске трачеве о томе зашто његов министар мора да путује пет сати по Косову, како Албанци њима прете и како не сме да иде на Газиводе. Рyгајући се Албанцима, рече на неком не-државничком тону да Албаци хоће два Косова и да прете хапшењем - сxватих да се човек у њему уплашио и да само жели да прикаже своју одлуку о одлазакy на Косово као нешто изванредно. Наравно он и његов тим немају никакву кривицу у стварању ових прилика у којима се налази. Преговори са криминалцима који су убијали наше, били су му увек прихватљиви. А Сада су Албанци криви за ову ситуацију?

Али онда говор постаде експресија болесног духа који само може да запањи: рече да неће да хушка Србе на сукобе. Па зар један предсeдник може овако нешто уопште и да помисли? Каже, потпуно невезано и нелогично, ипак ће наставити разговоре, али не кад буде у Кини - aпсолутно нарцистичка изјава једног болесника који би морао да се обузда. Чак је стигаo и да дода: ''Умирем од смеха кад читам ваше будалаштине ... Лупетате толико''!

Зар се тако обраћа србском народу? Ми то лупетамо?

После овог невероватног напада на све нас, председник похвали себе самог да има осамдесет посто гласова на Косову, али заборави да каже да су маскирани људи мешали своје прсте у те ''изборе''. Похвали и своју растућу економију и смањивање спољног дуга. Као да ми не знамо да су рудници дати у бесцење, сва срБска имовина распродана док пензионери плаћају дугове државе а породице школске књиге књиге! Породиљама сече престације. Нема издатака за војску, за здраство, за просвету... а дуг је дуплирао и поред свих распродаја наших добара! Чак је и наше органе ставио ЕУ на услугу!

Завршио је говор са податком да као на Косову има само 5-6% Срба! C обзиром на цео лажљиви, примитиван, ненормалан говор посумњах и у ове бројеве. Ја поуздано знам да је Косово празно - Албанци беже од радијације, беде, мафије... и жале за временима када су Срби водили Косово. Тешко да било ко може рећи колико има њих а колико нас на тој земљи. Једино што се може рећи, то је да је говор AV криминалан и увредљив.

Председник нам се обраћа, подсећајући нас како нас свет види као лоше, како лупетамо, како смо мали... a ниједно питање од важности за земљу није покренуто - Бриселски споразум није обелодањен; Ивановићева смрт није ни поменута; упад КФОР-а на срБску територију мy не представља проблем...Кад председник једне државе сме да са оваквим тоном изађе пред нацију, онда њему ни суверенитет Србије не значи ништа. Гледали смо како гази Устав, како се нам се руга... осећам се увређена и преварена.

Позивам баке наше да устану и да уместо да отплаћују дугове овом мафијашком, преварантском систему да окрену своје цеви на све олоше и пљачкаше државе. Да виде бедници како дpжава без наталитета и пара може да почисти своје просторе од надуване гамади која се руга Србији, руши све, изругава здрави разум. А онда да у мајчинском економском систему базираном на добровољно бесплатном раду, даровању и делењу, створимо земљу у којој нема корупције, крађе, мафијаша и председника. Сваки појединац може да буде суверен председник у хоризонталном нивоу где се ради за Род свој а не за профит сатанског система.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

5 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Реално.
    Треба мислити и на надолазеће генерације.Да буду своји на своме.А не туђи на туђем.Искрен поздрав!

    ОдговориИзбриши
  3. Све је тачно селе што си навела у чланку, само тешко готово немогуће да се нешто промени. Ђаво нас је одавно зајахао. Већина је огрезла у грху, блуду, среброљубљу тако да њих не занима ништа сем тога. Кад се пише и говори о Косову, већини је то као да се говори о Басконији или некој покрајини у Киргистану а не о нашој светој земљи, колевци нашој. Педесет година комунизма је резултирало овим што сада имам. Њихову децу која наставлјају да нам сишу крв као и њихови очеви. Одрекли смо се Бога, а самим тим части и образа. Овај кркљиви, жвалави самопроглашени цар је обичан издајник који неће стати док нам целу зељу не распарча, а ми ћемо изгледа бити само неми посматрачи. Наша деца или ће бити негде преко нечије слуге, или ће бити слуге овде на својој дедовини.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ја пишем, брате мој, јер верујем да СВАКО ОД НАС МОЖЕ ДА ДАРУЈЕ СВОЈЕ ВРЕМЕ, СВОЈЕ ВОЋЕ, СВОЈУ СНАГУ... за БЕСПЛАТАН СИСТЕМ у коме би се производили ДАРОВИ - онда човек ни би требао и не би могао да се продаje! То би нас залечило. С благословом, Јасмина Пеев

      Избриши
  4. Srbi su na Kosmetu uvek bili i bice svoji na svome. Nadolazece generacije, kao i postojece moraju postovati kosovski zavet i sve nase svetinje na toj svetoj srpskoj zemlji.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине