Вести:

среда, 12. септембар 2018.

Екуменисти у СПЦ су започели и довршавају издају КиМ

среда, 12. септембар 2018. | КМ новине 1

”Косово је наше памћење, наше огњиште, жижа нашег бића. А одузети једном народу памћење, значи – убити га и духовно уништити.”*[1]

Август, 2011.


  • Последњих неколико година србске историје карактерише раније небивало јединство колонијалне евроунијатске управе и екумениста, који издадоше и продадоше веру, народ и државу. Као последица њиховог злочиначког савеза, народ је смућен, подељен, склон шизофренији и без свести о злу које нам прети уништењем
Најбољи пример шизофреније која влада у народу србском представља однос према екуменистима у СПЦ, који су најпре издали Господа, а сада су спремни на све остале видове издаје. Уместо да осуђује издајничкe поступкe екумениста, који су и довели до тешког стања на КиМ, већина на то заборавља и прихвата њихову патриотску глуму као истинску борбу против издаје. Зар се заборавилo да је отворена издаја КиМ почела протеривањем владика Артемија од стране екумениста, колонијалне евроунијатске управе и шиптара по налогу Вашингтона, Брисела и Ватикана? Међусобна оптуживања екумениста и Александра Вучића само је представе за наивне. Врана, врани не вади очи!

Екумениста и евроунијата јединственину издаји!

Од доласка на власт Вучић има подршку Иринеја Гавриловића и осталих екумениста. То је дошло до изражаја када је такозвани патријарх 2013. године позвао Србе на шиптарске изборе и тако започео издајнички процес признавање терористичке творевине ”Косово”. Користио је сваку прилику да похвали и отворено подржи Вучића, па чак и онда када не сме да ћути и прихвати нешто што је против учења Цркве. На Видовдан прошле године, за председника владе изабрана је лезбејка Хрватица Ана Брнбарић, а Иринеј уместо да осуди такво понижења, без имало стида пружио јој је подршку. Нема сврхе даље набрајати, довољно је само поменути изјаву Иринеја Гавриловића почетком ове године, да је сам Бог послао Вучића и да се Вучић бори лавовски за КиМ. Зар још неко после свега може да верује ”патријарху”, који каже да је екумениста и пацифиста,  да се истински бори за КиМ?
Издајнички двојац Сава Јањић – Теодосије Шибалић, све што је чинио и што чини у интересу је шиптарских терориста, односно отимања КиМ. Они одржавају интезивне контакте са ОВК убицама, који су скинули униформе и постали политичари. Сава и његови дечанци међу првима су узели шиптарска документа и угостили су велики број шиптарских терориста и светских зликоваца. Теодосије, духовни оцеубица, који је преотео епархију законитом владици Артемију, пре Дачића и Вучића пружио је руку зликовцу Тачију. Сава и Теодосије су успешно припремили терен да се насилно протера владика Артемије, а затим су по незаконитом преузимању Епархије рашко-призренске, разбили јединство Срба на КиМ. По доласку Вучића на власт, наведени двојац дао му је несебичну помоћ да окрене Србе против Срба, док шиптари стоје по страни и чекају да се сами уништимо.
Да су заиста искрени Иринеј, Амфилохије, Атанасије, Теодосије, Сава и остали екуменисти у СПЦ, који се данас представљају као борци против издаје КиМ, прво би се покајали за екуменизам и поново постали Православци, затим би вратили владику Артемија на своју Епархију рашко-призренску и онда би анатемисали Вучића, лезбејку и све остале које раде против Господа, народа србског и државе Србије, односно издају КиМ. Све друго је обмана да се оправда оно што се не сме правдати, а то је издаја Бога и Рода.
Сви који верујете екуменистима, слушате их и дајете им подршку, наивни сте или неискрени. А, све док не престанемо са наивношћу и неискренешћу, бићемо обични робови у колонији званој Србија!
Верујем у Бога и Србство и надам се да међу нама има још довољно Срба који су достојни својих часних предака, као што су били Карађорђе Петровић, Гаврило Принцип, Дража Михаиловић… , да волимо своју отаџбину као што су је они волели, и да смо спремни да је по њиховом примеру бранимо. Све друго су лажи и обмане! У борбу Србине, за слободу, против издајника екумениста и евроунијата! Нема повлачења, нема предаје! Пред нама је коначни избор, слобода или нестанак!
”Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ”


Грешни раб Божији
Горан Живковић
[1] *Књига”Плач Старе Србије”.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Царса    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. ДЕЦА БЕЛОГ АНЂЕЛА

    Ми, прогнани из ових живота
    Отерани са прагова кућа и мермера гробаља,
    Нападани, потказани и избрисани
    Из туђинског, а највише свог сећања.

    Ми, за које изгледа не постоји место
    У савременој архитектури светске демографије,
    Ми, индијанци дигиталног доба
    Забрањени номади цивилизације,
    Посвуда нас има али нас нико не броји
    Иситњени на комаде да би нас лакше сварили
    Људождери слободе, лажни хероји.

    Ми, који са неподношљивом лакоћом заборављамо нанета нам зла
    И пружамо руке непријатељу,
    Који не подноси што испред себе има народ
    Који се оправдано собом поноси и злу пркоси.

    Тешко учимо на својим грешкама,
    Истовремено опраштамо и другима и себи,
    Прихватамо увек већи део кривице
    У вечитој нади да ће се и остали дозвати памети.

    Ми, који смо од најбољих постали најгори ђаци историје
    Коју они пишу а често погрешни предају,
    Хранимо се изнова сопственом катарзом,
    Молимо се Богу за читаву Васељену
    Која без стида исчекује наш нестанак!

    Ми који одбијамо да будемо послушници
    Идеологији мржње и наопаких вредности,
    Ми који одбијамо да нас избришу
    Са мапа душа слободног света.

    Ми, кратког памћења али чиста срца
    Робови еуроманије али никад поробљени еуроманијаци,
    Увек у Европи али никад део ње
    Јер она наша Јевропа више нема ни делић себе.

    Ми, прогнани из ових живота
    Отерани са прагова кућа и мермера гробаља,
    Ми, чије речи имају тежину планина
    А душе ширину васионе,
    Обећавамо, и себи и другима
    Да ћемо устати јер доста је клечања,
    И да ћемо повести јер предуго су слепи и бездушни водили.

    Ми, обећавамо да ћемо опстати
    Јер нисмо спремни на нестајање,
    Наша борба је праведна јер ми као и сви други
    Имамо право на постојање,
    И изнад свега, осећај за правду!

    Песму написао Иван Караџић пре много година.
    Дана 15.09.2018.на песми је извршено неколико ситних корекција

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине