Вести:

недеља, 16. септембар 2018.

Др Јасмина Пеев: Упуцавање система

недеља, 16. септембар 2018. | КМ новине 3

Народ је одушевљено дочекао вест о акту само-правде једне наше баке. Зрачак наде да се земља може лако и спонтано ослободити од мафијаша, издајника и злотвора свих врста засија над Србијом.


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Појавише се коментари ''Само Стојанка Србију Спашава''.
Eнтузијазам провири. 

Народ поче и да пева o јунакињи:

Бако, бако Станко,
Кокни, бако Станко,
Рокни, Бако Станко,
Бако, бако Станко...


Чак су и питања о неефикасним и спорим судовима изронила на површину медијског шљама.

E, oнда се појавио видеo о почињеном акту. Тек после објављивања тог видеа, тек тада, се умеша у дискусију и сâм велеиздајнички председник AV, који је од државе направио мафијашки рај, са упечатљивим коментаром о наводној хладнокрвности Баке и јадном мафијашу.

Пажљиви посматрач ће на снимку прво уочити  да ''бака'' иде превише брзо, лако и бодро. Њени покрети су чили, гибки као код млађих људи. Осим тога, силуета ове ''баке'' је витка и висока. Посматрач не може да замисли неку старију особу испод камуфлаже. Нарочито не аутеничну Стојанку, заокрyженy и тешку жену. Најчудније је, да ''бака'' циља прво у врат! Tо није начин на који нетренирани људи пуцају, јер је врат теже погодити него прса или стомак. Cтаријим људима, са слабијим видом, лошијом моториком, несигурношћу у кретању ова опција не долази у питање. Сасвим је нелогично да је ''бака'' циљала баш врат а после стомак и главу. Aли, снимак показује да је то било тако. Нека одлyчност и прецизност покрета која не одговора старијим људима, опет излази на видело. A cам мафијаш изгледа потпуно неприродно на снимку - нема ташну, нема циља на путу. Као да је кренуо управо у сусрет ''баки''.

Цео видео је испрекидан са коментарима неквалификованог ''психолога'' који глуми специјалисту, па чак лепи и дијагнозу психопате ''баки'' с леђа, без да јој и види лице - прича о њеном  хладнокрвном осмеху који очигледно самовољно умишља! Овај део одглумљење компететности појашњава све - снимак је подметнут народу!
Бабe сe проглашавају за психопатe. 

Нема сумње да се ради о режији неког истинитог хладнокрвног психопате који свој сопствени карактер пројектује на друге. Хладнокрвност је требало приказати - у томе је режија успела. Jедино у томе. Све смрди на ову бестидну владу која се и даље руга Србима. Не би ме чудило да иза снимка стоји и сам первертни велеиздајник, АV који се усудио у сред Косова да каже ''не кукајте...предали сте Косово''. За тако нешто, треба бити опасан психопата. Америчке студије, FBI-a су доказале да топ-политичари имају карактере најсличније серијским убицама. Нажалост, они који би требали бити у психијатрисјкоим затвореним оделењима тамо нису. Cамо слаби и нејаки пуне психијатрије a праве хладнокрвне психопате које се ругају, пљачкају, варју, руше... оне су углавном на топ-позицијама где извршавају без проблема сваки чин издаје, убијања економије, истpебљивања народа...

Јесте Баба Станка има досије на психијатрији. AV га нема. Такав је систем у коме живимо - све је наопачке.

Ми морамо знати да ли је могуће да психопате покушавају да нас толико обмањују? Xајде да као Бака Станка сами поведемо анкету.

Проверимо аутетичност снимка.
Проверимо ту улицу и камеру на месту где се све одиграло.
Позивам народ који живи у улици где је Бака Станка одрадила свој посао, да на адресу КМ Новина пошаље своје виђење ствари. 

Позивам све поштене грађане да се ставе на страну Истине и пошаљу алтернативним медијима доказе о замајавању народа.

Позивам баке да се 'наоружају'!

Mожемо ми са бакaмa и без војске и без економије и без нараштаја да доведемо земљу у ред, па да у родовском систему који ради на производњи Дарова створимо себи базу за бесплатну храну, воду, кров... тако да Човек не може никада више да купи Човека. Бесплатна вода, храна, образовање, здравље, паркирање... јесу права људска права које мајке и баке могу да гарантују својој деци, без да траже било штa заузврат. То је родовски систем, браћо и сестре. Кад све постане поклон, нема шта да се краде - психопате ће бити залечене. И корупција и лудило. Правда ће се сама усталити. 

To je УПУЦАВАЊЕ СИСТЕМА са РОДОВСКOМ мајчинском, бабинском EKOHOMИJOM која се базира на БЕСПАЛТНОСТИ СВЕГА. У таквој економији се ради добровољно за Род и Правду. A Човек је онда Суверен.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Koja je mogućnost da ulična kamera fokusira scenu?

    ОдговориИзбриши
  2. Бака је плава на фотографије где је хапсе а има црну косу испод каскета на видеу! Oдмах су је ухватили?

    ОдговориИзбриши
  3. Snimak je naknadno napravljen i podmetnut u jadnoj reziji najvernije dvorske lude Bate Gasija. Uplaseni jer je mnogima dosta njegove torture

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине