Вести:

среда, 8. август 2018.

Милован Бркић: Чека ли српску опозицију Вучићева судбина?

среда, 8. август 2018. | КМ новине 0

Сигуран сам да су се две велесиле у последњих неколико месеци договориле да Србију очисте од олоша и Вучићевог картела, као и оних који су га подржавали као опозиционара и одлучили да их он замени, да би сачували своје опљачкане милијарде.





  • Не треба губити наду. Србија има још пуно способних и мислећих људи, које је банда на власти и садашње опозиције ућуткала окупацијом медија. Страшно лице ништавила српске власти и опозиције, резултат су деловања сурове политике берзанског шпекуланта Џорџа Сороша, који је и у Сједињеним Државама постављао администрације које су му служиле. Време се променило.


Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Слободан Милошевић је оборен с власти након што је тадашња администрација из Вашингтона, на чијем је челу био председник Бил Клинтон, у џепове опозиционара из Београда натрпла 70 милиона долара, а неким генералима Војске СР Југославије обећала куле и градове, да издају врховног команданта.

Плаћеници, који су наследили Милошевића на власти, постали су подгузне муве и слуге тадашње америчке администрације, а посебно су служили интересима берзанског шпекуланта, мађарског Јеврејина Џорџа Сороша, који је, преко свог Фонда за отворено друштво, плаћао интелектуалаце и политичаре из Србије да почну са ''денацификацијом Срба'', да утичу да се држава распарча, све распрода...

Када је схватио да Западу није стало да Србија буде демократска држава, са јаким институцијама, Зоран Ђинђић је био решио да брод којим је управљао усмери у друге воде. Убијен је, јер није био спреман да изврши задатак.

Његови ученици су наставили са политиком - ''Друже Сорош, ми ти се кунемо''.

Соња Лихт
Зло звано Соња Лихт утицала је да скоро сви медији, након Ђинђићевог убиства, буду у функцији остваривања политике Џорџа Сороша. Да пропагирају анационалност, осећање кривице за непочињене геноциде, за злочине које је неко чинио у наше име, да се бомбардовање и разарање Србије сматра хуманим делом НАТО алијансе. Она је ову своју злочиначку политику према Србији назвала - Изузетном коректношћу!

Америка се данас променила, ''урагани'' су одували политику Џорџа Сороша, Хилари Клинтон и мангупа са Волт Стрита.

Мађарска влада је донела 22. јануара 2018. године законски пакет под именом ''Стоп Сорошу''. Мађарска влада је тим законом желела да уведе ред и надзор над организацијама такозваног цивилног друштва које финансира Џорџ Сорош. Комесари из Брисела се противе томе, а како извештава ББЦ 20. јула ове године, ''...Влада Виктора Орбана нашла се на удару адмнинистрације у Бриселу због пакета закона 'Стоп Сорошу'..." Америчког мултимијардера мађарског порекла Сороша званична Будимпешта оптужује да подржава усељавање муслиманских миграната у Европу.



ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

Администрација Барака Обаме је, након што је госпођа Хилари напустила место државног секретара за унутрашње послове, Балкан препустила верном савезнику, канцеларки Немачке Ангели Меркел, која је, у оквиру Сорошевог пројекта, економски, преко Европске уније, поробила, осим земаља Балкана, и друге државе, доводећи их у дужничко ропство.

Како се ни Ђинђићев наследник Борис Тадић није уклапао у зацртану политику, одбивши да потпише признање независног Косова, оборен је по налогу госпође Хилари Клинтон, уз асистенцију Меркелове.

Мутант Демократске странке - отцепљени део Српске радикалне странке, регистрован под именом Српска напредна странка, коју су предводили Томислав Николић и Александра Вучић, за пристојну суму новца из Вашингтона све су обећали: признање Републике Косово, распродају свих ресурса, рециклирање историје Срба, културе, а Вучић је кренуо и да нас верски преобрати.

Немачки лист Дие Велт је објавио да је одлуку да призна Косово, Александар Вучић још 2014. године донео сам! Био је подстицан, али је сам одлучио, да за велике паре, које су касније примили он и његов брат Андреј, послујући са косовским нарко картелом, који је на власти у Приштини, призна независност јужне српске покрајине, који, иначе, није признала већина држава на свету, па ни пет чланица Европске уније. И смртно болесни Вучић насилно покушава да потпише признање, самоиницијативно, заједно са својим компањоном Хашимом Тачијем.

Приштински аналитичар Бехљуј Бећар тврди да и ако Хашим Тачи стави потпис на документа којим ће Вучић потписати признање Косова, он неће производити никакво дејство. Био би то нови компромат, јер се Космет није референдумом изјаснио о независности, већ су је прогласили привремени органи, а да ратни злочинац потписује признање послужиће некој демократској валсти да га у потпуности оспори и на међународном плану.

Вучић је онемогућен да призна Косово. Након одржани договора генерал-штабова Сједињених Држава и Русије, њиховим обавештајних служби, министара спољних послова и на крају договора председника Трампа и Путина, Вучићева парола да ће бити срећан ако у преговорима добије само један метар, не вреди ни пишљивог боба.

Ни његов ментор Сорош није у бољем положају. Прво се изјадао да је направио велику грешку што је на прошлим изборима подржао кандидатуру Хилари Клинтон.

Џорџ и Александар Сорош објавили су у Њујорк Тајмсу, заједнички ауторски текст 18. јуна 2018. Нешто као опроштајно писмо.

''...Велика већина становништва балканског региона жели блиске везе са Западом, посебно чланство у Европској унији. И у релативно проруском Београду. Председник Србије, Александар Вучић, био је у влади Слободана Милошевића током НАТО бомбардовања 1999. године, али је све своје политичко наслеђе сада везао за своје амбиције и за интеграцију Србије у Европу. Он и албански премијер, Еди Рама, остварили су снажан однос који је помогао стабилизацији региона. Храбра регионална иницијатива за стварање економског савеза на Балкану, заснована на законима Европске уније, могла би искористити прозападне амбиције људи. То су већ потврдили лидери региона, посебно господин Вучић...'' - навели су отац и син у опширном тексту.

Месец дана касније, тачније 17. јула, на њихов иступ осврнуо се стални коментатор Њујорк Тајмса, Мајкл Штајнбергер, у тексту под насловом "Џорџ Сорош се плаши да ће остати без свог либерално-демократског наслеђа''

Можда би се ова анализа г. Штајнбергера могла сматрати некрологом једне пропале и злочиначке политике г. Сороша. Иза ње, да напоменом, није стајао ни добар део Демократске странке, који су у изборима подржали Берни Сандерса, сенатора из Вермонта, који је заступао потпуно супротне ставове од Сороша и Клинтонове.

Ко су предводници српске опозиције који могу заменити Вучића?

Србија је у великом проблему. Преовлађујући део српске опозиције у Србији данас су Сорошеви ђаци. Драган Ђилас, бивши министар у Влади Србије, па градоначелник Београда, типичан је ђак Сорошове политике уништавања малих држава. Ђилас је оставио иза себе огромне дугове града Београда, празан буџет, а на својим рачунима је, бавећи се чистом корупцијом и трговином утицајем, згрнуо око милијарду евра. Десетине милиона дао је својој правој супрузи Милици Делевић, од које се развео, а она постала љувавница тадашњег амбасадора САД-а у Београду Камерон Мантера, којој је Вучић понудио место министра спољних послова у његовој Влади.

Ђиласа и Вучића везују многи криминални послови и пљачке, право би било да заједно буду свезани и послати пред судска већа.


Дакле, Драган Ђилас, Вук Јеремић, Чедомир Јовановић, Драган Шутановац и Саша Јанковић, представљају исти борбени корпус који дели све Вучићеве политичке ставове. Почевши од безусловног признања Косова, денацификјације, рециклирања историје, потребе промене вера, па до неолибералног наставка економских реформи, којима смо већ сатрвени.

На тим гранама је и бивши Борис Тадић, чија политички карикатурална прошлост, потврђује да је Демократска странка била реализатор пројекта сурове пљачке Србије и урушавања институција, које су остале иза Милошевића.

Сви поменути су здушно били против избора председника Трампа, презиру његову политику, још би да од чика Сороша добију по коју парицу.

У разговорима представника Сједињених Држава и Руске Федерације значајно питање је било и питање ко ће да наследи вођење земље након Вучићевог краја. Пажљивом анализом претходног деловања поменуте господе, сви су, осим Саше Јанковића, који није имао ни прилику, били аутократе, против слободе штампе и говора, били су против тројства независног судства, полиције и тужилаштва. То је оно што легитмише ове људе и њихове покрете.

Како од нуле направити јединицу?

Наравно, у садашњем сазиву Народне скупштине Србије има око 30 посланика опозиције (Зоран Живковић, Бошко Обрадовић, Санда Рашковић Ивић, Балша Божовић...) који доводе у питање политику Вучићевог картела, који притом, не припадају корпусу штићеника Сороша, Соње Лихт и Ангеле Меркел.

Нови председник ДС-а Зоран Лутовац је већ најавио идеју стварања опозиције као фронтовског покрета, ради обарања Вучића с власти. Изгледа да је ућуткан од оних који у џеповима имају пуно пиљака и реверсног новца, као и што га је Вучић добио за своју ролу.

Сигуран сам да су се две велесиле договориле да Србију очисте од олоша и Вучићевог картела, као и оних који су га подржавали као опозиционара и одлучили да их он замени, да би сачували своје опљачкане милијарде.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине