Вести:

петак, 10. август 2018.

Бојкот свих повезаних са СНС-ом све док истрајавају у издаји КиМ и остатка Србије

петак, 10. август 2018. | КМ новине 0

"Бојкот свих који директно учествују у напредњачкој политици као чланови, саветници, донатори, лажни аналитичари и академици које спинују за СНС и слично. И реците им да вам се не обраћају докле год учествују у издаји Србије и Косова и Метохије"

Бојкот свих повезаних са СНС-ом све док истрајавају у издаји КиМ и остатка Србије


Очигледно да Вучић и његова секта немају намеру да сачувају Косово и Метохију у правном оквиру Србије. Не само то, већ су и спремни да ову земљу сутра претворе у сабирни логор за мигранте из разних делова света, онда када Немачка врати део миграната овде (много их мање кошта да их кљукају овде него тамо) и када Ердоган пусти нових 4 милиона у Европу. Такође, спремни су да појачају и корупцију, криминал и гушење економије по свом ћефу. Једном речју, у свом каријеристичком и коруптивном слепилу су спремни да нас сахране до краја. Како се томе одупрети, а да није насиље или нека револуција?

Недавно ми је пала на памет стратегија коју су користили разни народи који су тежили да се ослободе неког колонијално-окупаторско-издајничког режима (Ирци, Индијци, па и Срби у крајњој линији...) - а то је лични бојкот оних који суделују у режиму (дакле не држави Србији као таквој, већ режиму, јер наша држава је наша, а режим је антисрпски). Бојкот свих оних који директно учествују у напредњачкој политици Вучића као чланови СНС, саветници СНС, јавне личности које пропагирају СНС, донатори СНС, лажни аналитичари и академици које спинују за СНС и слично. 


Такве не поздрављајте више на улици, не зовите на рођендане, славе, славља и венчања. Ако вас питају шта вам је, реците им да вам се не обраћају докле год учествују у уништавању, издаји и самопорицању Србије, односно у издаји Косова и Метохије на челу са њиховим гуруом Вучићем. Колико ко може, нека не пазари ништа у њиховим радњама и нека им ништа не продаје. Када буду осетили овакав бојкот и презир њихове издаје, можда се и призову памети па изврше притисак на свог гуруа да прикочи или прекине са издајом и лудилом. И то било да су у питању ваши чланови породице, комшије, пријатељи или површни познаници. Ако вам је син у СНС секти - реците му да га се одричете због издаје и да вас је стид што вам је он син док се не унормали. Као да је нарко-дилер за децу па и горе од тога. Остали део народа који пасивно подржава СНС третирати са дозом икономије - речима и упозорењима указати о чему се заправо ради.

Секта СНС је показала да је ништа друго неће зауставити. Изборе увек могу да покраду, као и референдум. Никакав бес на друштвеним мрежама такође. Никакве мирне шетње такође, све и да нас је милион. Можемо хиљаду пута да појачамо све то, њих баш брига за то. Можда ће тек када осете презир њихове издаје и бојкот од својих најближих рођака, пријатеља и суграђана успети да се дрмну из прелести у коју их је увео њихов гуру Вучић и окрену ћурак.

Можда ово звучи некоме прегрубо, али ово више није шала. Изгледа да је без насиља и у оквиру Устава њих једино могуће зауставити на овај начин. И ово треба применити на сваког ко има везе са СНС странком, ма колико ситан био - макар и вратар у њиховом месном одбору, таквих ''мање битних'' вучићеваца је највише и њих треба прво спопасти овом стратегијом.



Пише: Марко Пејковић, ФБ



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине