Вести:

субота, 28. јул 2018.

Милован Бркић: Почело је!

субота, 28. јул 2018. | КМ новине 1

Из Брисела је у суботу, 21. јула, стигла вест да се преговори између Београда и Приштине одлажу за септембар!






  • То је, вероватно, први ударац који је жестоко уздрмао српског тиранина Александра Вучића и његовог колегу из Приштине Хашима Тачија. Порука је јасна - њих двојица неће више учествовати у нормализацији односа између Србије и њене јужне покрајине.


Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Знам, хоће да ме казне - узвикнуо је Вучић! Истог дана и његов колега Тачи послао му је поруку, као димни сигнал, да ће се ових дана ударити на сам државни врх Србије, који ће бити оптужен за убиство Оливера Ивановића, а по том и за друга најтежа кривична дела.

Медији из Велике пропаганде лажи, прво лист Курир, а потом сви заједно, најавио је да ће се ''лажно оптужити Андреј Вучић и његови сарадници, да се на тај начин десетабилизује председник Србије". За осморицу ухапшених у Приштини, по налогу Интерпола, Вучићеви медији и хорда аналитичара тврде да су наркодилери, да су добили велики новац да лажно оптуже државни врх Србије. Није јасно која држава је за њима расписала потерницу, јер је Подгорица потврдила да они нису.

Пре две недеље тешко оболели Војислав Шешељ поручио је свом ученику Вучићу на Првој телевизији да треба да поднесе оставку? За срце га је ујео. Објавом ''одмора'' у преговорима Вучића и Тачија, њих двојица су добила шансу да се припреме за процесе који их очекују. Већ раније постигнути договор између Москве и Вашингтона о стабилизацији Балкана, почиње да се остварује. Чишћење балканских држава од смрада, наркомафијаша, трговаца акцизном робом, дуваном, нафтом, белим робљем, мигрантима, које су спроводила државна руководства и њихова мафија, почиње да се спроводи.

Да је заиста крај сасвим близу и да ће и српски председник певати песму - "...Јесен стиже, свуд се бере грожђе, а на мени оковано гвожђе", сведочи и сумануто наступање државних функционера, који на јавним иступима, било којим поводом, увек истичу да је заслугом председника Вучића постигнуто да се очисте обале река, клозети по школама, или уреде трамвајске шине... Да нема тог човека, не би нас ни било, поручују нам. Дакле, они га таргетују као кривца за све!


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

Иза сваког брзог богатства стоји злочин, тврде Французи. А, српски председник, његова породица и кумови, баш су огрезли у томе. Милијарде опљачканих евра и долара показују њихову поживинчену страст за богаћењем, за отимањем и сатирањем државе и грађана.

Сасвим је могуће да ће Вучић и Тачи, у намери одлагања свог привођења правди, покушати да инсценирају оружане сукобе. Ипак, слаба је то фела. Нема им друге, морају у затвор!

За очекивати је да ће први бити ухапшени Андреј Вучић и кум Никола, да ће се председник Србије расплакати, кукати на сав глас, као сиња кукавица и покушати да утекне. Али, Срби никога тако не мрзе као владара који је у повлачењу.

Премијерка Ана Брнабић је отишла, у пратњи своје девојке, у посету Сједињеним Државама. Није саопштено ко је њој упутио позив. Агенцијске вести кажу да је "...Поводом јубилеја подизања српске заставе 28. јула 1918. године председница Владе Ана Брнабић позвана да буде домаћин свечаности у згради америчког конгреса..."

Дакле, није позван Вучић, него Ана Брнабић. Како је то могуће, питају се из Вучићевог картела?

Амбасада САД-а у Београду окачила је у недељу 22. јула видео спот у славу српско-америчког пријатељства и пријатељства Михајила Пупина и тадашњег председника Теодора Рузвелта! И то се може сматрати чином Вучићеве изолације.

Упућени тврде да је Брнабићка на састанку Билдерберг групе у Торину обећала да ће радити на безболној ликвидацији Вучићеве мафије.

Та вест је узнемирила Вучића, скакао је и вриштао, али је очигледно немоћан да било шта уради да се заштити. Он осећа опасност, али не може да то грађанима објасни, да их позове да га заштите.

Већи број европских дневника и телевизија већ су спремили прилог о Вучићевом одласку с власти, о његовом криминалу, рачунима, распродаји државних ресурса, о повезаности са албанском мафијом, Тачијем, Еди Рамом...


Тужна је судбина диктатора који се отргну контроли и умисле да су велики.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ако је све ово тачно, а личи да је тако, онда није требало хапсити ам. Фоку.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине