Вести:

уторак, 3. јул 2018.

Михаило Меденица: Браћа Битићи…

уторак, 3. јул 2018. | КМ новине 2

Србија јесте обавезна да реши случај убиства браће Битићи, Божији и људски закони то ишту и ту нема спора, но спорно је да се то то бедно чаушки чини на претњу Кајла Скота како је то обавеза Србије!

Сахрани убијених америчких терориста албанског порекла присуствовао је и Вилијам Вокер, творац идеје о лажном масакру у Рачку што је било оправдање за НАТО бомбардовање и сва зла која је оно произвело.

Обавеза Србије је да том надменом утеривачу “демократије” одбруси да ће решити случај убиства браће Битићи који јесу амерички држављани, али пре и после свега терористи ОВК који су прешли пола света како би чинили злочине по Србији и противу Србије!

Њихове убице не смеју остати некажњене, баш као што њихове жртве не смеју остати прећутане и заборављене, и заиста доста више с тим мизерним: “Србија чини све да пронађе убице америчких држављана Битићи!”

Ако су амерички држављани јесу ли свети због тога?! Јел то значи да не могу бити и да нису били терористи?! Јел их то држављанство чини Богу милијим, па никог с толико петље да одговори вашингтонском зулумћару: “Решићемо убиство браће Битићи, терориста ОВК, јер Србија неће дозволити да убице ратних заробљеника прођу некажњено, славна и часна је Србија одувек била! Решићемо јер то желимо, а не јер ви то желите да желимо!

Решићемо, а Ви у међувремену објасните ко је чинио по злу чувену Атланску бригаду која је најстрашнија непочинства чинила по Паштрику и Проклетијама- терористи ОВК са америчким пасошима, ето ко!”

Имате ли толико куражи, мучени вазали, да барем на трен станете на чело Србије а не да је вазда са зачеља терате ко марву у трк док не мањка?!

Хоћете ли тако приљежно инсистирати да крволоке жетеоца из Старог Градског стигне каква рука правде?!

Хоћете ли некада некоме поменути децу из Гораждевца, заувек уснулу у Христу крај потока?!

Хоћете ли трагати за истином о хиљадама несталих, отетих, обезглављених, распорених, спаљених, унакажених..?

Хоћете ли скупити храбрости да поменете тела наше деце, хероја, осталих на Проклетијама?!

Да затражите, да инсистирате да се пронађу, сахране, да мајке имају где да их ожале?!

Хоћете ли потражити главе оца Стефана и Харитона, или се српске главе не броје кад нису на раменима?!

Хоћете ли учинити било шта осим слепе послушности и издаје?!

Решите случај браће Битићи, терориста ОВК са америчким пасошима, зато што је то људска обавеза пред Богом и собом.

Баш као што је пред Богом обавеза да крв проливена за Србију не буде бара по којој ће Скот и њему налик газити с гнушањем, већ наш Јордан пред којим ће немо, погнутих глава и у покајничкој тишини- стајати!

Правду за све жртве, да, али једнако и правду за жртве жртава, јер наше је небо звездано од сјаја мученика за Србију свету а не звездица с америчке заставе!

Воштанице с наших гробова не горе да бисте њима разулареним шерифима лакејски потпаљивали томпусе, већ да векови прошли и будући не тумарају у мраку ваше беде и издаје.

Горе да у галами ваших лажи чујемо тишину што сведочи да је за Србију славно живети и мрети.

Горе да се види за којим човеком иде сен, а за којом сенком се вуче наличје некдашњег човека…

Пише: Михаило Меденица




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Два у један    :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман5. јул 2018. 15:00

    Замолити председника Русије Владимира Путина и председника НР Кине Си Џинпинга да њихове снаге трајно буду присутне на Косову како би се открила истина и криминалци на челу са Харадинајем стрпали у затвор.

    ОдговориИзбриши
  2. Ма дајте да се већ једном прекине прича о браћи Битићи.Прво ко су они,како су се нашли у земљи која се нелегално бомбардује.Сви на овом свету псе рата стрељају по кратком поступку(чак и амери када ратују против њих).Али амерички држављани нису пси рата када се боре тамо где ови имају интерес.Нека американци докажу да су ова тројица пошла у мировну мисију, а слике су им у војним униформама.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине