Вести:

среда, 25. јул 2018.

Српска напредна странка са Вучићем припрема погром над Србима!

среда, 25. јул 2018. | КМ новине 1

Након још једне маратонске рунде Бриселских "преговора" којом се замара и обмањује српски народ да се за њега нешто добро ради док се спроводи велеиздаја у његово име, Српска Напредна Странка се дрзнула да проследи изјаву у којој Вучић тобож брани Србију!





Исти онај Вучић који је пре мање од годину дана рекао да ће "све оно што се буде дешавало са Косовом бити болно за Србију".

Колико Вучић, Николић и остали српски политичари на власти бране Србију говори већ реченица увредљиве изјаве:  "Хашим Тачи је нервозан зато што није могао да вара, зато што му терористички трикови нису пролазили, и зато што никада није хтео компромис, већ понижење Србије". Оваква изјава врха владајуће странке не само да је безмерно срамна и увредљива већ и изузетно опасна пружајући јак повод да је написана са прецизно срачунатим циљем. Чудно да је објављена у исто време кад и вест да су преговори завршени (а можда и раније). Како је СНС и којим путем обавештена о детаљима Вучићевог иступања? Како је цела или барем главнина те странке могла да одреагује тако брзо? Јасно је да је Вучић ову похвалу себи раније припремио.

Тако се дешава да напредњаци без устезања и имало блама пред целом Србијом вичу са врха торња да је за њих Хашим Тачи терориста (што и јесте) а иду на преговоре са њим као са себи равним политичарем!

Силним издајама, променама у "мишљењу" и вођењу политике који спадају у најекстремније у српској историји, маратонским кршењем важећег Устава државе коју воде напредњаци заиста јесу гори и од њега који је своју потрошачку корпу напунио трговином наркотика, оружја али што је још срашније - органа Срба са КиМ киднапованих и убијаних једино ради тога. Управо због тих злочина над Србима тај Шиптар не може чак ни са таквим политичарима на преговоре.

Питање напредњацима јесте: Како се то брани држава а преговара се противуставно, политички и на највишем нивоу са терористима??? Како се брани Србија када се признаје Устав а не признаје се монструм креатура "репубљик Косова" у чијем Уставу пише да је то Косово независно? То су признали и Николић и Вучић. Шта ту може бити одбрана Србије? У тој вашој изјави само је једно тачно - Хашим Тачи није могао да понизи Србију јер сте га у томе вишеструко претекли и нико вас не може сустићи!

Зна се како се са терористима преговара. А то сигурно није за преговарачким столом предајући све карте у његове руке. Са терористима се "преговара" онако како то раде Руси у Чеченији. То је једини исправан начин и једини начин да се не осрамоти своја земља!

Намеће се необорив утисак да иза тога стоји најава апсолутне предаје КиМ коју ће управо терористичким средствима - прогоном и погромом Срба са КиМ бити заокружена. Након немогућности да мирно промените Устав државе Србије који свакодневно најгрубље кршите, након сазнања да би идеја издаје КиМ на општем Референдуму потпуно пропала, након искључене сваке могућности издаје а да и даље останете на власти ради коначног разбијања Србије ви сте заправо Косово и Метохију али и српски народ за који се "толико залажете" предали терористима из Клечке, Радоњићког језера, Волујка, Ливадица, Дренице... Не реаговање ЕУ о "увредљивом надимку" њиховог штићеника указује на њихову подршку таквом гесту. Попут нереакције хапшења Србина (Пагија) у северном делу КМ које је извела српска Жандармерија а да се нису огласили ни они ни Тачи а ни ви. Подршка ЕУ Србима или нереакција на овакве "политички некоректне и нецивилизоване" гестове увек значи штету по Србију.

Највероватније следи: "херојско, тешко али достојанствено" одбијање "наметнутог услова признања квази независности КиМ" што ће тобож испровоцирати Шиптаре који ће кренути у оружано етничко шичћење а ви се нећете "толико брзо снаћи" и Косово ће тако коначно стећи све услове да постане независно. Тада ћете окривити политику "поштовања мита а не реалности" па ћете "морати да потпишете јер више на њему нема Срба а тако ће се побољшати услови живота Срба централне Србије ради добијања могућности да размишљате о уласку, пропале у бездан, ЕУ" и то ће бити заокружено коначном изменом Устава којим сте и дошли на та места.

Изгледа да је тај погром већ договорен и осмишљен и биће једини у историји Србије да га је исконструисала српска власт! Баш они људи који су на ту власт дошли обећањима да ће "поништити све Боркове споразуме". Поништили сте их, заиста. Тако што сте договорили много горе и погубније ствари.

Нека овде остане забележено да се последњи и коначни погром над Србима на КиМ заправо одвијао уз помоћ српских власти а у ствари Вучића, Николића и Дачића пре свих и да је био званично најављиван у увијеној али врло препознатљивој форми.


Иван Максимовић
Косово и Метохија,
СРБИЈА


...

Напомена: текст је написан и први пут објављен 18. априла 2013. године на блогу "Српске барикаде"⇗ За поновно обављивање одлучили см осе услед све чешћих најава Александра Вучића да "Албанци желе да освоје север КиМ". Како смо више пута до сада указали тај део покрајине власт је предала у крупним корацима инсталирајући граничне прелазе крајем 2012. а затим и увођењем царине 2014. године за север покрајине а сав приход иде у касу такозване "републике Косово". То је, поред укидања Судова и полиције, очигледан доказ предаје севра КиМ шиптарским сепаратистима у руке. Међутим прича о новом "погрому" се идејно поклапа са ранијим најавама страдања јер ће таква ситуацији омогућити да се створи лажни утисак изнуђеног признања шиптарске независности од стране власти у београду. И тада, пре пет година, и сада главни лик у тој причи јесте Александар Вучић.



https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Иван Максимовић   l     Контакт


Одмах по завшретку студија почиње да ради као новинар, што постаје његово основно занимање, па тако његове фотографије и текстови бивају објављивани у свим водећим српским медијима.

По нападу Шиптара на север КиМ и подизању барикада, поново се самостално активира покривајући оне теме које су медији представљали лажно или их скривали. Постаје једини новинар на Косову и Метохији који отворено критикује државну власт и њену велеиздају почињену Бриселским споразумом.

Рођен је и живи на Косову и Метохији.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::  Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман26. јул 2018. 23:28

    Срамота једна шта смо доживели - храни куче да те уједе...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине