Вести:

среда, 9. мај 2018.

ДЕМАНТ: Владика Артемије нема никакве везе са порталом КМ Новине!

среда, 9. мај 2018. | КМ новине 2

Дневни лист Ало! изнео је апсолутно нетачне и бесмислене наводе доводећи преосвећеног епископа Артемија, који се налази на челу прогнане Епархије рашко - призренске, у везу са порталом КМ Новине са којим он нема баш ништа!





Демантујемо да владика Артемије има било какве везе са  порталом КМ Новине!

Најоштрије осуђујемо гест и злонамерно писање дневног листа Ало! који очигледно има скривене и нама непознате намере за чије остварење као повод користи верска уверења већине чланова редакције нашег портала!

Искључиво уредништво наведеног дневног листа зна зашто је Епархију рашко - призренску у егзилу довело у везу са нашим порталом а нарочито у везу са текстом због кога се дигла несхватљива хајка на наш портал. На овај начин је прекршен сваки могући закон који гарантује основна људска права у Србији. Тако је овај лист показао да су медији у функцији политичких и еконосмких моћника а не истине и објективног извештавања какво би једино морало да буде приоритет!

Срамно је, страшно и примитивно доводити у везу и карактерисати као криминалце људе искључиво на основу верских уверења! 

На данашњи дан када обележавамо годишњицу победе над фашизмом, не можемо а да не подсетимо да је таква пракса била својствена управо фашистичким хордама и зликовцима који су на најмонструозније начине лишили живота више десетина милиона људи на читавој планети а нарочито у Србији где су за једног рањеног убијали и до 50 а за убијеног окупаторског војника до 100 па и преко 100 Срба. Овакво извештавање представља управо такав приступ јер се у везу доводе људи по свом националном и верском уверењу!

Парадоксално је и то да се управо и дневни лист Ало! налази у поседу немачких власника који би због тога морали да инсистриају на објективном извештавању својих медија како се њиховом неодговорношћу и лажним вестима не би враћао на сцену најмрачније период савремене историје. 


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању


2 коментара:

  1. Анониман10. мај 2018. 10:03

    Данас се, пред нашим очима, одвија Бој на Косову.
    Није то бој крвљу и телом, већ бој светосавско-православног
    духа са духовима таме и зла у поднебесју – “Бриселског споразума“.
    Представник светосавско-правосланог духа је србски народ са
    КиМ,а промотер и представник таме и зла /“Бриселског
    споразума“/ јеАлександар Вучић /са свим својим домаћим и
    страним помагачима/.
    Дакле, Срби са територије КиМ су на историјском простору
    и у историјском тренутку, у првој линији одбране светосавско-православног духа, и њима је припала та част и достојаснтво
    да одбране КиМ за вјек и вјеков.
    Они су у томе сложни /сви до једног, са изузетком појединачног олоша/,без обзира на све лукавости “ЛАТИНА – СТАРИХ ВАРАЛИЦА“.
    А тамо где је слога – ето и Бога за савезника.
    А тамо где је Бог – ко ће онда против Бога и Његових савезника – СРБА!
    Срби са КиМ добили су савет и подршку свог Епископа Артемија,
    на правди Бога протераног са КиМ – по директиви Вашингтона и Брисела, заклетих непријатеља Бога и Срба!

    СРБИ НА ОКУП:
    “Став и савет Еп. Артемија Србима о “бриселском споразуму”
    in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /
    Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ
    прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.
    Епископ Артемије“

    Драган Славнић

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман10. мај 2018. 11:00

    Ко лаже, нека плати !!!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине