Вести:

уторак, 1. мај 2018.

Милован Бркић: Ничији

уторак, 1. мај 2018. | КМ новине

Након што се вратио са састанка са немачком канцеларком Меркел, шизофрени Вучић је наставио да прља грађане Србије. Тако је наредио свом сеизу Миломиру Марићу да у Приштини сними интервју са ратним злочинцем, свирепим убицом Рамушем Харадинајем, за којим је српско тужилаштво расписало Интерполову потерницу, да опере свог пословног партнера.



Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Иако нико од њега више не тражи да самоиницијативно призна независност Косова и Метохије, српски председник то покушава из петних жила, последњим атомима снаге. Да оправда договор који је са ратним злочинцем Хашимом Тачијем постигао 13. марта у Паризу, да за 100 милиона евра провизије и још 200 милиона евра уложених у пројекат Београд на води, сам потпише тај документ. Чак га је и госпођа Меркел, која га је на зло навела, учинивши њега, Тачија, Харадинаја и Еди Раму својим послушним момцима који за њене интересе пљачкају своје народе, упозорила да процес признавања Космета мора да прође уставну процедуру, да се о томе изјасне и грађани Србије, а не само он и његова разбојничка банда.

Опхрван болешћу, Вучићу се све више жури. Хтео би да обави посао и осигура будућност своје породице, пљачке, картела. Делује смушено, уплашено, јер се круг око њега затвара.

Након што је окончана акција ''одмазде'' према Сирији, тој намученој земљи, администрација председника Трампа враћа се решавању балканског питања. Акција увелико траје, почела је у Тирани, као земљи која је организовала производњу наркотика и од ње је ишла дистрибуција за Европи, у којој су добар део колача узимали Рама, Тачи и браћа Вучић, а на ред за хапшење чека премијер Рама, за очекивати је да тужилаштво у Тирани распише и међународне потернице и за његовим саучесницима на Балкану.

И док шизофрени Александар, свакодневно напућених уста, са својом педерском дружином, ружи грађане и опомиње их да ће он морати да донесе тешке и болне одлуке, његов брат Андреј постаје власник свега вредног у Србији. Гладне очи овог скота нико не може нахранити.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Ко ће да их похапси, размишља председник, када је за Јавног тужиоца Србије поставио травестита, Загорку Доловац, педера Ненадића за специјалног тужиоца и педере за председнике судова, који би требало да суде мафији која је Србију опљачкала за 100 милијарди евра?

Али, свака птица свога кобца има, кажу.

У понедељак је у Београда изненада допутовао директор Руске федералне спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин. Вучића председник Путин није позвао на инаугурацију, а поруке које је требало да из Москве донесе министар Вулин, Вучић није хтео ни да чује. Господин Наришкин је веома обавештен човек, оперативац је који уговара будућност света са својим америчким колегама. Он је саопштио Вучићу какав му је положај, шта му се спрема. Очигледно Русија жели да раздвоји своју помоћ и заштиту државе Србије од помоћи српском председнику који је подивљао од новца и помаме, коме је одређена судбина. Таквог, какав је, Русија нема начина да заштити, јер Вучић једино на свету цени себе и новац.

Из службеног саопштења ФССБ-а издатог након састанка, провејава порука да је Вучић позван да поштује међународно право и резолуције, односно да не признаје независност КиМ.

Вучић је Србију учинио и ружном и дужном. Задужио је кредитима, које је опљачкао, распродао је ресурсе, јавна и комунална предузећа, довео грађане на просјачки штап, да живе од 200 евра, колико је просечна плата и пензија, и тако мала примања напао преко извршитеља, да је право чудо како милиони грађана живе од ничега. Вучићева камарила и њени спонзори извршили су и културни геноцид над Србима, који није забележен у историји.

Један умоболник сам пркоси светским центрима моћи. Очигледно је да је уплашен, јер већи број оних који су иза његових леђа, свакодневно траже од мене савете како да се измакну од њега, на безбедно одстојање, да буду кооперативни са новим властима, да врате већи део оног што су опљачкали, јер тврде да их је Вучић сурово терао да пљачкају Србију. Био је опчињен пљачком и злом. Време је велике наплате.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор:
Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине