Вести:

понедељак, 7. мај 2018.

Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!

понедељак, 7. мај 2018. | КМ новине

Патолошка мржња Александра Вучића, према српском народу и држави, иначе најнесрећнијег човека кога је Србија икада имала на власти, прети да преко Косова и Метохије коначно уништи читаву државу!







Понижавајући однос према народу, историји и држави Србији, Вучић из дана у дан све више открива!

Мимо свих закона који су на снази у држави Србији чији је председник Александар Вучић, он осионо, криминално и злочиначки најављује да је спреман да учини корак за који каже да зна да му неће бити опроштен и да се огромна већина народа са им никада не би сложила. 

Упркос томе полиција, судови и надлежни органи не реагују на злочин који се одиграва пред очима читаве домаће јавности. Шта народу у том случају остаје као решење за спас државе и народа?

Вучић је поручио је да није спреман да Косово преда "низашта" (а шта би уопште могао да прихавти у замену а најбогазиј и свети део државне територије?), али зна да какво год решење да буде, то ће, како каже, бити његов крај у политици, јер му Срби "никада неће опростити своју бољу будућност".

  • Само због ове, више него увредљиве и понижавајуће опаске, Вучић је себе поставио у позицију криминалца и злочинца за ким се мора расписати потерница, који се мора ухапсити и стрпати у затвор или, народски речено, у лудницу из којих не би смео да изађе наредних неколико деценија. Осим што најављује издају против које је читав народ, он га још понижава и вређа лажући о "бољој будућности" која ће по њему доћи најстрашнијом издајом икада извршеном у Србији. Таква одлука би само отворила врата коначној и незаустављивој пропасти државе. Није више питање шта желимо, шта треба пробати и како водити политику ил исе постављати према овоме и ономе... Српски народ је још једном у историји доведен у безизлазну ситуацију у којој сваки појединац мора да тражи решење за њу. У атмосфери потпуног безвлашћа које је Вучић спровео, које заправо строго контролишу Американци, а наспрам претњи које од самог Вучића отворено долазе, не постоји акт који би био нелегитиман ако би његова сврха била повратак владавине права и очување државне независности и интегритета. У тренутку у коме се налазимо, да ли постоји друго решење осим метка?

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине