Вести:

среда, 9. мај 2018.

Љубомир Т. Грујић: Метак у Вучића не би упутио ни један нормалан Србин

среда, 9. мај 2018. | КМ новине 0

У вези с чланком Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!, мислим следеће: Метак у Вучића не би упутио ни један нормалан Србин јер би то омогућило НАТО-у да реагује било постављањем свог новог човека за Председника да заврши посао било директним уласком шћиптарских и НАТО трупа у Србију.

проф Љубомир Т. Грујић





То, верујем, и Вучић мисли и зато не очекује метак од Србина. Међутим, заостали "Ђинђићев метак", који би био упућен на Вучића на би га упутио нормалан Србин, већ би могао да буде изрежиран као и за Ђинђића, после његовог залагања за КиМ, и да буде НАТО-у оправдање за интервенцију.

Узгред:

Александар Вучић се после састанка са Хашимом Тачијем у Њујорку састао са Џорџом Сорошем. Неколико месеци касније је дочекао сина џорџаа Сороша као председника државе у Београду. Пре неколико недеља је Александар Вучић био изненада у приватној посети Њујорку. Није дозволио никакву државну пратњу. При обиласку Њујорка, читаоница, библиотека, да ли је можда свратио и у неку банку да отвори рачун?

Кажу да богатство КиМ само у земљи вреди 1.000 милијарди долара/евра, а ја читах да су Американци оценили вредност на 12.000 милијарди долара. Ко их има зар не би дао 5 милијарди да добије вредност од 1.000 или од 12.000 милијарди? 5 милијарди: по 200 долара за сваког од 2,5 милиона сиромашних у Србији је 0,5 милијарди долара. По милион долара за 2000 врховних државних службеника је 2 милијарде, укупно 2,5 милијарди долара. Преостале 2,5 милијарде добија онај ко то спроведе. То је математика.

Али људи нису бројеви, међутим има их који мноооого воле новац и богатство да добију на било који начин. Можда, али зар их има међу Србима? Нема међу Србима који нису пали у неморал... нити међу онима који су мало закорачили у неморал...


КЛИК ДА ПРОЧИТАТЕ ОДГОВОР КМ НОВИНА НА ХАЈКУ КОЈА СЕ ДИГЛА НА НАШ ПОРТАЛ:

Одговор на хајку која се спроводи над ''КМ новинама'' јер су указале на издају државе!



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине