Вести:

четвртак, 17. мај 2018.

Заступник оболелих италијснких војника: НАТО је 1999. бомбама свесно сејао рак по Србији

четвртак, 17. мај 2018. | КМ новине 2

НАТО је још 1994. године знао да осиромашени уранијум изазива рак, али је упркос томе, свесно и намерно, њиме пунио бомбе којима је гађао Србију пет година касније.




Ово је открио Доменико Леђеро, заступник 7.000 италијанских војника који су боравећи у саставу КФОР-а на контаминираном терену на Косову и Метохији добили тешке облике карцинома.

       ➧ И окупаторски војници КФОР-а жртве осиромашеног уранијума - више од 300 их умрло (ВИДЕО)

Леђеро је са својим тимом научника, лекара и адвоката из организације “Војна опсерваторија” на суду доказао везу између осиромашеног уранијума из НАТО бомби и карцинома који су добили италијански војници, и издејствовао милионске одштете за њих и њихове породице.

Леђеро каже да нема никакве сумње да је осиромашени уранијум утицао и на драстично повећање броја оболелих од рака у Србији. Према његовим речима, Србија то може да докаже, а затим да тужи НАТО и захтева милионску одштету.


       ➧ Зоран Влашковић - Сензационално: Од последица уранијумског зрачења на Космету умрло 348 италијанских војника!


– Постоји информативни видео снимак из 1994. године, који је направио Пентагон, у ком се јасно указује на штетност осиромашеног уранијума по здравље људи. У њему се наводи његово деловање, последице, дају се савети како да се заштите они који су изложени дејству ове штетне материје и како да се избегне контаминација терена. Ја поседујем тај снимак и он доказује да су челници НАТО још тада знали за штетне последице које оставља осиромашени уранијум. Како су Србију гађали тиме читавих пет година касније, 1999. године, јасно је да су знали шта бацају на вашу земљу и да су то радили свесно и намерно.

Прва истраживања о штетности осиромашеног уранијума рађена су у САД још 1987. године на полигону Хеглин, а касније су у низ наврата издавана поверљива документа и упозорења о томе.

       ➧ Италијански окупациони војници на КиМ до 2016. пили канцерогену воду
Интермагазин.рс



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман18. мај 2018. 09:55

    НАТО авони су полетали из италијанске базе Авијано, Italija подржава независно Косово , улизује се простачки Америци а нас Србе `` снажне моме Скијавоне`` подбада проив Америке. 1980 и и 1990-их су Ва тикански концили подучили католике Хрвате и Словенце да Србе изазову против Аме рике, да их тако лакше черупају. То и сада покушавају.А што они не оп туже Америку, уместо што јој се на сваком кораку улиѕују?

    ОдговориИзбриши
  2. SAD u zelji i sa namjeri da zastite svoju imperijalnu vojsku da ona pije nezdravu i kancoregonu vodu ili da jede zatrovanu hranu na terenu za potrebe svoje vojske: vodu, hranu i drugi potrosni materijal za vojsku dovoze iz Amerike!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине