Вести:

уторак, 3. април 2018.

Зоран Влашковић: Јаче право окупатора од окупираног!

уторак, 3. април 2018. | КМ новине

Колико су фашизма до сада показали према српском Косову и Метохији Америка и део ЕУ!?

Фото: Ројтерс / И.К.

Како то може да буде да Америка, Немачка, Енглеска..... имају јачи интерес на Косову и Метохији од Србије, чије је КиМ саставни део? – То ови насилници не желе да објашњавају

Пише:Зоран Влашковић



Насиље, било правно или оно физичко, је институционализовано оруђе у вођењу унутрашње и спољне политике код фашизма! Тако се учи на Колумбија универзитету, Харварду, Бостону, Кембриџу, Каиру, Токију, Хајделбергу, Риму, Сорбони, Берлину, Бечу и свим другим светским универзитетима.

Савезници (и) у злу
Управо то насиље, тај Хитлеров фашизам, применили су према Србији, Организацији Уједињених Нација, и не само према њима, Америка, Немачка, Британија, Холандија, Француска... па и већи део Европске Уније која добрим делом има основ баш у фашизму.

Кренимо редом. Прво је део ових земаља предвођеним Америком, без сагласности Савета Безбедности Организације Уједињених Нација, ОУН, највишом правном организацијом у свету, самоиницијативно, пљујући и газећи ОУН и свако међународно право, значи физичким насиљем, фашизмом, бомбардовала Савезну Републику Југославију 1999. године.

Срби под "заштитом" КФОР-а
Недуго затим, на окупираној српској територији, Косову и Метохији, су дозволили да се 17. фебруара 2008. године, самоиницијативно, правним насиљем, значи фашизмом, успостави такозвана "држава Косово".

Правним насиљем, опет фашизмом, Америка, Енглеска, Немачка, Француска, Холандија, Аустрија, Албанија, Канада... успостављају на Косову и Метохији, без питања Србије, такозване амбасаде, истински логистичке ћелије албанског фашизма и тероризма.

Да је на сцени у овом случају ортодоксни фашизам довољно је подсетити да је на Косову и Метохији на снази Р – 1244 СБ УН. Гажењем и пљувањем ове резолуције све земље које су на КиМ успоставиле амбасаде или конзулате учиниле су то, правним и истовремено физичким насињем, значи фашизмом! Других речи нема да се опише овај успостављени фашизам међузападне заједнице на КиМ.


Традиционални савезници



И сада та међузападна клика, чији је основ у деловању, баш насиље, фашизам, намећу се и полажу већи интерес на Косову и Метохији од саме Србије, чији је Космет одувек саставни део.

Како то може да буде да на КиМ Америка, Немачка, Енглеска... хоће и показују да је то њихова интересна зона а да Србија нема то право!?

Ако ове земље штите свог становника на било ком делу планете, онда Србија има легитимно право да брани и штити свој народ и територију на Косову и Метохији. То право Србија има по сваком међународном праву али и право да свим средствима, па и оружјем, брани свој народ на Косову и Метохији.

Ове земље, предвођене Америком, Немачком и Енглеском, настоје да фазичким и правним насиљем, фашизмом, над Србијом, одвоје Косово и Метохију од Србије и предају га Албанцима.


Амерички КФОР-на Косову и Метохији штити шиптарске интересе по цену српских живота

Настоје да најсветији део Србије, Косово и Метохију, предају највећем непријатељу цивилизације, највећем непријатељу човечанства, демократије, највећем нептријатењу Србије, Албанцима! Још се није десило у свету да једна земља преда свој народ и своју територију некој другој земљи, у овом случају Србија не сме да преда свој народ и територију највећем непријатељу цивилизације, човечанства, демократије, највећем непријатељу Србије и српског народа, Албанцима.

Рушевине храма Пресвете Богородице Одигитрије у Мушутишту подигнут 1315. године, срушеног 1999. по Америчкој - НАТО окупацији Косова и Метохије.

Америци у лице

Насилничка Америка, прва држава у свету која је од државе прерасла у државну терористичку организацију, треба да упозна историјска српска документа Косова и Метохије која толико моћно говоре да је јужна српска покрајина одувек била Србија и биће.

  • Пећка патријаршија је саграђена 1250 године, то је било 242 године пре открића Америке и 537 година пре америчке независности 1787. године.
  • Високи Дечани су саграђени 1333.г. што је 159 година пре открића Америке и 454. година пре њене независности.
  • Цар Душан, цар Срба, Бугара , Грка и Арбанаса донео је чувени Душанов законик 1349. године, то је било 143 године пре открића Америке и 438 година пре њене независности.
  • Турски попис становништва на Косову 1455. године био је 37 година пре открића Америке и 332 године пре њене независности 1787. године. Педантни турски пописивачи тада су евидентирали само 46 арбанашких домаћинстава на Косову.
Довољно аргумената да злочиначка организација, Америка, оде заувек са Косова и Метохије.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

author-pic Аутор: Зоран Влашковић


Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине