Вести:

уторак, 6. март 2018.

Милован Бркић: Један дан живота

уторак, 6. март 2018. | КМ новине

"Није ме уплашила порука да сам на мети америчких нишанџија. Нити желим да ме од њих брани Вучићева камарила".

Илустрација: КМ Новине / 2018.


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид


Човек се рађа да би умро. Остало се зове живот!

Песник Слободан Стојадиновић Чуде је записао. ''Бем ти живот, и све у свему, кад не знам како да живим у њему''.

Добитник Пулицерове награде, малтешки новинар Метју Каруна Галиција, изјавио је ''да је Србија следећа земља у којој ће бити убијен новинар''. Његова мајка је недавно убијена због истраживања о корупцији у малтешкој влади.

У недељу, 18. фебруара Вучић је изјавио, на конференцији након састанка са америчким сенатором лобистом Рон Џонсоном, да је ухапшено неколико Американаца, али да није ништа опасно! Додао је да је наређено да се заштите новинари, могуће мете, чак и они који њега критикују! Моје име није изговорио.

Човек, написао је италијански писац Алберто Моравија, мора да има разлог живљења.

Грађанима Србије је већ дуги низ година одузето достојанство, већина су гладни, голи, боси, понижени, без икакве наде. Живимо као у концентрационом логору, али без три оброка.

Већ пет година по цео боговетни дан кези нам се са те-ве екрана и његових медија Александар Вучић. Он се рукује са светским државницима, обећава им све, продаје и предаје ресурсе, јавна предузећа, нуди грађане као најјевтинију радну снагу на планети, склапа договоре, признаје све што се од њега тражи.

Ужасно је гледати злотворе који долазе из Европске уније, који га тапшу по рамену, узму по неколико стотина хиљада евра, купе добростојећу фирму, згрну паре...

Волови јарам носе, а не људи, поручивао је Алекса Шантић.


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

И тако је, за велике паре, албански лобиста Рон Џонсон дошао и у Београд, да прискочи у помоћ Вучићу, да што пре Космет преда Албанцима, јер је са својим братом Андрејом, за предају узео огромне паре. Јевреји 2.000 година нису признали Палестину, Вучићу се жури... Болује од саркома мале карлице, али жели да иде до краја, да нас сатре.

Његов брат Андреј купио је шест авиона са неким Французима за превоз наркотика! Зато је дао Аеродром Никола Тесла француској грађевинској компанији Винци, плус десетине хектара грађевинског земљишта на најатрактивној локацији, на 25 година! Ова грађевинска компанија послује парама породице Бин Ладена!

Србија је дотакла дно, по свим званичним статистичким подацима. Амерички дипломата Метју Палмер, функционер у Стејт Департменту познатом српском политичару описује Србе као најгору олош, а у позицији је да наређује службеницима Амбасаде у Београду да подржавају Вучића. Жена му је Београђанка!

И сада ће још и да нас убијају.

Није ме уплашила порука да сам на мети америчких нишанџија. Нити желим да ме од њих брани Вучићева камарила.

Да ли вреди живети у држави у којој по цео дан гледамо шизофреног диктатора како нам прети, како нас учи да ће се он жртвовати за нас, доношењем болних одлука? Са опљачканим милијардама евра и долара, породица Вучић постаје главни нарко картел у Европи. Подмићује стотине политичара, новинара и дипломата у свету.

Пре три дана је, јавља ми пријатељ, Русија са Ротсцхилдом постигла договор да он пусти албанску мафију низ воду и охлади "Бин Ладен гроуп" која је главни финансијер фирме Винци, а која је добила концесију аеродрома Никола Тесла, тако да је Вучићима пропао посао и за те авионе за превоз дроге.

Читатељка ми пише: "...Јављам се управо на телефон, непознат број... Женски глас ме пита 'Добар дан, Маја В....?'

'Да, изволите', рекох.

'...Зовем из Српске Напредне Странке да питам да ли ћете изаћи на ове изборе и да ли ћете гласати за СНС?'..."

Она је у шоку, јер њен број је припејд, знају га само чланови породице. Пита се ко је СНС-у дао њене податке и број телефона? Да ли су тајна полиција и државни органи само у служби Вучићеве мафије, пита се?

Жао ми је, ако одем, што нећу дочекати слободу у Србији, која је тако близу.

''...А једног дана, кад те и Бог прода, схватићеш да је и смрт слобода'', речи су убијеног Бранивоја Милиновића 9. марта 1991. године, на масовним демонстрацијама.

Ово су последњи дани једне шизофрене и злочиначке диктатуре. За очекивати је и да падне крв.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html


Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине