Вести:

петак, 9. март 2018.

Америчка култура - убиство инвалида из бахатости (ВИДЕО)

петак, 9. март 2018. | КМ новине

Заборављамо да оно што видимо о Америци најчешће представља оно што Америка жели да о њој видимо. А оно што осећамо услед америчког утицаја, пренебрегавамо да је то Америка каква уме да буде.







Није она таква само према осталим државама у свету у којима види било какву корист да свој утицај оствари, било цивилним или војним утицајем.

На интернету је објављен снимак америчког припадника службе обезбеђења у америчком граду Фениксу који, из неког разлога који се на основу видеа не може најбоље разумети, из хола зграде физички грубо избацује готово непокретну особу. На крају, овај очигледно тежак болесник, пада испред улаза те зграде да би припадник обезбеђења одговорио маси "само је пао", покушавајући да се извуче из проблема који је направио. Ипак, све је забележено телефоном и доступно јавности путем интернета.

Погледајте видео и не заборавите, и ово је Америка! Бахатост, безобзирност, дрскост и силеџијство нису само особина Америке већ средство којим је она стварена и којим се до данас одржава.

Овакав начин живота никога не може учинити срећним, па ни њих, јер ово је истовремено и израз свеопштег незадовољства и тескобе у којој се тамо живи. Корпорације које успевају да на тај начин владају једини су који профтитирају од тога и то искључиво профита ради.

Зато сваки пут када видите америчку заставу, измишљеног америчког супер - хероја, или било шта што вам намеће амерички систем вредности кажите себи - ја то не желим да будем! 

Америка је преко океана, и нека тамо и остане!



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине