Вести:

среда, 14. фебруар 2018.

Стево Мрђен: Време неће опрати нашу срамоту

среда, 14. фебруар 2018. | КМ новине

"Живјети у 2018. год и бити члан, активиста било које политичке партије значи прихватити правила свиња и бити у њиховом блату, ваљати се у каљуги је само начин како да обезбедите егзистенцију"

Илустрација: КМ Новине / 2018.


















Пише: Стево Мрђен



Премишљао сам се да ли прокоментарисати садржај ове информације, тј. зашто се бавити спрдњом лоботомираног народа кроз свакогодишње "демократске" изборе и непрестане политичке трке и кампање једних те истих, различитих боја и дезена само, добро распоређених по свим линијама, етаблиране у свим структурама друштва, у више ешалона и са покривених наредних двадесет година политичких елита.

О томе како настају, ко поручује и испоручује писали смо већ (  Демони, пиштаљке и Централни комитет  )

Овај текст, лажног родољубивог портала Правда може се читати (ко има желудац) само као сатиричан садржај или маркетишки покушај окупатора да ванредном медијском пажњом тоталних аутсајдера и политичких дилетаната (додуше добро обезбеђених у нашој пропасти) "дода вјетар у једра" Напредњачкој камарили и њиховој кампањи као упозорење шта све може поново да нас снађе ако којим случајем СНС не добије Београд, тј. да несрећно Србље омађијано борбом два зла бира оно мање зло, без страха колико то мало или мање може порасти!

Шта је стварна разлика између лоповско- издајничке позиције и тзв и самопроглашене, од Брисела назначене опозиције тешко да би ико жив могао да објасни!

Смјена коалиције окупљене око ДС-а (жутих) са коалицијом око Напредњака ништа живо није промјенила, никакав дисконтинуитет спољне или унутрашње политике се није десио! Напротив, лоповлук који су "жути" практиковали, уништавање војске и измштање расправе о коначном статусу КиМ-а из УН у Брисел и склањање од потенцијалних вета Русије и Кине, Напредњаци су наставили још већим лоповлуком, мало би било рећи на куб или транспарентним отимањем и издајом јужне Србске покрајине парафирањем Бриселског споразума.

Ивица Дачић потписам најсрамнији документ у историји српске државе

Тако је и 2012. бирала мање зло, препуно обећања, а добило Бриселски споразум, кршење Устава, скупштинску ратификацију ИПАП и СОФА споразума, америчко- хрватсхог-лезбо Премијера, непрестану ликвидацију привреде, смањење ионако премалих пензија, исељавање 40 хиљада најпотентнијег и образованог становништва годишње и насељавање бар 700 хиљада миграната, урушавање школског система, присилну вакцинацију, отимање деце, страначку војску (нотари, комунална полиција, извршитељи), итд

И зашто сам онда коментарисао?!

Првенствено сам у дилеми око бројки, која је то количина ботова који имају неки интерес, тј. плаћени су да подржавају разно разне политичке странке и организације супростављено онима који то раде из убјеђења, дављеницима медијских манипулација тих злих трговаца нашим судбинама!!

Живјети у 2018. год и бити члан, активиста било које политичке партије значи прихватити правила свиња и бити у њиховом блату, ваљати се у каљуги је само начин како да обезбедите егзистенцију, отмете онолико много колико сте високо позиционирани унутар своје интересне групе, тј. партије и споразума са коалиционим партнерима.

Поновна успостава вишестраначког живота и трансформација друштвеног уређења донијели су Србском народу и држави издају дијелова народа и територија (првенствено се односи на РСК и ЦГ), девастацију и предају привредног система странцима (у великој мјери Хрватима), уништење оружаног потенцијала земље и слабљења обрамбене моћи и са тренутних окупираних 17% територије и тенденцијом формалног отписа сопствене територије (као да је то нечија прћија, а не постојбина нације) политички естаблишмент (као најодговорнији, исте политичке фигуре су од почетка инволвиране, али са различитих позиција кроз фазе пропасти) се понаша као да је то све "нормалан развој демократије и период транзиције" једне земље! Непостојећи систем одговорности, односно приватизација свих елемената постојања у њихову корист направила их је господарима живота и смрти. Тако су у својој моћи организовали више ешалона лажних родољубивих странака и покрета чија је једина улога да бацају прашину у очи одвлачећи пажњу на минорне ствари док се спроводи најбезочнија издаја земље! Са неограниченим буџетом лако се купују сиромаси који су спремни са шачицом букача да производи медијску атракцију наплаћујући промптно апанажу за ботовски (страначки) рад!

Илустрације ради: Заветници избацују невладине организације из службених просторија или Радикали се побратиме са Петроградом! Национална авангарда, Миша Вацић, Лав Пајкић, Душан Дуда Ивковић, Горан Грбовић, Милан Гуровић, Бранко Коцкица, Миња Субота, Аца Лукас, Баја Мали Книнџа... Читава плејада сиромаха, ботина од угледа!


Опозиција којом би се свака власт дичила




Све по принципу "кућа гори, а баба се чешља"!

Да се разумјемо, од данас за све политичке активисте свих странака и организација користимо ријеч: БОТ!

Сви су удружени у злочиначком подухвату издаје земље кроз разне нивое прикривања, манипулације и слуђивање ионако дезоријентисаног, обезбоженог и војно пораженог народа који је у задњих 30год изгубио половину територије и са тенденцијом даљег сужења међународно признате државне територије, гдје је крај комадању Србије ни Брисел са сигурношћу још не зна.

Живјети у 2018. год, када су путем интернета доступни садржаји политичких, економских и других збивања независних портала и појединаца, а подржавати неку политичку опцију, из убјеђења, без материјалне сатисфакције аутоматски значи да је особа са дијагнозом, да се у најкраћем могућем року мора хоспитализовати.

Не дај Боже ако је негдје запослен/а сигурно би направио/ла велику штету предузећу за које ради, због тога би да постоји Министарство здравља таквима одмах одобрило боловање, у пуном износу мјесечне зараде до изљечења!

Међутим, Министарство здравља, као и сва остала контролише Брисел (читај окупатори) и не постоји ни једна национална институција која би се бавила политичком деконтаминацијом Срба (отварањем очију), а без институција система хајдучија преко независних портала и блогова није довољна! За озбиљан рад и борбу са окупаторима и њиховим слугама мора да постоји буџет, али ко да га обезбеди?!

На овај начин, систем окупираних институција или домаће институције система у служби Брисела директно производе два типа Срба мутанта:

Ђубре, олош- издајника који свјесно, кроз ботовску активност своје политичке странке или организације ради на манипулацији и издаји свих интереса државе, материјално стимулисан;

Политички симпатизер или активиста из убјеђења, без материјалне сатисфакције.

Први са ове листе су само лопурде и издајници које након ослобођења ваља процесуирати, а други су болесници, ментално заостали, љечити о трошку ових првих (са тајних рачуна)!

Одрицањем своје државности и заједницом са својим архинепријатељима Србија је сама себи пресудила. Све што је претекло некоћ, није могло да живи без Бога и мисли туђом главом Србија је смакла или прогнала, сада јадна копни јер јој будућност кроје лопурде-издајници и болесници!

https://bogoljubsnagasrbije.files.wordpress.com/2013/04/prazan-novc48danik1.jpg

А сви ви који се нисте идентификовали са инсинуацијама аутора овог текста, ви сте спас, нада, снага, Србија за коју ваља живот дати, живјети!

Ви сте клица нове, слободне Србије!

Будите храбри!

Прошле су 22 године од када је уз помоћ званичног Београда збрисана Република Србска Крајина, дио народа из западних Србских земаља је материјално и морално обезвређен, а да ли неко данас зна због чега је то Београд урадио?!

Да ли данас неко у медијима свједочи да се нисмо одрекли својих вјековних огњишта, званичник било које институције?!

Када је Книн био Хрватска?!

Када су Српске Моравице биле Хрватска?!

Карин, Ислам Грчки, Војнић, Двор.....

Зашто??

Зашто браћо?!

Од цијепања федерације са Црном Горим прошло је 12 година, да ли знате да Срби немају права на своје уџбенике и свој језик у тој Ватиканској творевини, добијају отказе са посла и не могу да славе са Србским барјаком?! Да ли сте чули или прочитали негдје једног званичника неке Србске институције да прича или пише о томе?!

Али зато можете да гледате и слушате епископе СПЦ како служе мисе са јеретицима, клањају се њиховим луткама, љубе руке папи и без скрупула нас убјеђују да су наши џелати наша "једновјерна" браћа!

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


или:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


или овде:

Митрополит Амфилохије на конференцији у Тирани⇗ 

Надам се да нисте у заблуди да ће са Косовом и Метохијом да буде другачије, да ћете потписнике формалног признања тзв "републике Косове" казнити на сљедећим "демократским" изборима?!

Будите сигурни да вријеме неће опрати нашу срамоту, стид ће постати дио нашег ДНК и боље да нас нема него да нам потомци буду обогаљени!

Како радили, тако нас Бог помогао!


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Стево Мрђен   l     Контакт



Првих 20 година живота живео у Дрнишу, Далмација. Издаја српског народа, и Западних српских земаља, сели га у Београд.

Препознајући новинарске подвале и манипулације, у жељи да пркоси издајничким поступцима свих структура друштва, укључује се у рад портала "КМ Новине" као фото и видео сарадник - дописник из Београда.

Живи у Београду.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине