Вести:

недеља, 18. фебруар 2018.

Осванули плакати ''десет година окупације КиМ'' (ФОТО)

недеља, 18. фебруар 2018. | КМ новине

Плакати са поруком "10 година окупације", поред српског још и на енглеском и албанском језику, осванули су на више места у Косовској Митровици и Звечану.



 

Срби окупирани на Косову и Метохији од 1999. борили су се за своју земљу и достојанство. Након самопроглашења лажне независности шиптарских сепаратиста та окупација поприма све тежи облик будући да су и представници Владе Србије узели учешће у њој.

Ове године, иако под двоструком окупацијом, Срби су означили тај дан као датум када она почиње да бива све тежа. Наиме, у Звечану и Косовској Митровици 17. фебруара  осванули су непотписани плакати са кратком поруком "10 година окупације" на српском, енглеском и албанском језику и рукама свезаним ланцем.

Само је један дан био довољан да се покаже много више од очекиваног. На неколико локација ти плакати су поцепани и скинути са зидова. Ово је недвосмислени доказ да они који учествују у изградњи и раду шиптарских илегалних "институција" одлично знају шта чине. Потпуно су свесни своје издаје и то је отишло дотле да је они више не сматрају издајом. Највећи мотив за то је ситна добит али штета коју праве готово је немерљива. Како српској земљи и народу, тако и соспственим душама а овоземаљско време брзо пролази.

Но, ипак, позитивне реакције огромне већине Срба показују да неће све проћи тако лагано и да се чека прави моменат да се борба за очување своје државе и народа, опет покрене. А живимо на простору на коме се велики обрти брзо дешавају. Истрајност, вера и снага српског народа тињају под стегама шиптарско - западно - српске окупације бројећи дане и шкргтући зубима.





























































































































http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине