Вести:

уторак, 12. децембар 2017.

Вучићеве убице утерују Србе у тор

уторак, 12. децембар 2017. | КМ новине 0

Вучићеве убице утерују Србе у тор Ко руководи Канцеларијом за Косово и Метохију у Косовској Митровици!?

#Kancelarija, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Strah, #Ubistvo, #Gnev, #Pismo, #Magazin, #Tabloid, #Pokrajina, #Aleksandar, #Vucic,


Принуђен сам да Вам напишем истину о (не)раду Канцеларије за Косово и Метохију са седиштем у Београду, и оне канцеларије, испоставе у Косовској Митровици, али и о раду Српске напредне странке на КиМ, наводи у писму упућеном из Косовске Митровице једна од (бивших) чланова СНС-а, сведочећи о окупацији северног дела овог града од стране опасних криминалаца-убица, нарко дилера и олоша најгоре врсте, које по изричитом налогу Александра Вучића промовише његов, од сиде умирући сеиз Марко Ђурић, који имају задатак да Србе отерају са КиМ и предају га Тачијевој лажној држави.

......

Као високи представник једне локалне самоуправе на КиМ и као члан СНС, кајем се и проклињем дан кад сам ушао у ову странку, која истински ради на предаји на тацни ( Косова и Метохије) и на њој целокупног српског народа, такозваној држави Косово.

Иступио бих сада из странке, али ме страх да не будем ликвидиран, јер криминалци који сада воде политику на Косову и Метохији су спремни на то.

А политику оперативне предаје Косова Албанцима и стварање албанске државе Косово воде неписмени људи, дилери дроге, бивши затвореници, људи без икакве школе, знања и морала: Звонко Веселиновић, Милан Радоичић (који је одлежао осам године робије за убиство Србина), Зоран Милојевић звани Зеља, Горан Ракић, Зоран Мојсиловић...

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић директно је одабрао ове људе да буду челници спровођења издајничке политике Александра Вучића и да буквално воде политику Тачија и Харадинаја.

У Косовској Митровици постоји поодавно канцеларија за Косово и Метохију, али запослени у канцеларији апсолутно ништа не раде, јер улогу те канцеларије је преузео Милан Радоичић који у свом ресторану "Греј" прима све политичке представнике Срба са целог Косова, као и челнике локалних српских општина где им држи лекције и дели савете по свом ћефу и налогу Марка Ђурића.

Лично од неких помоћника Марка Ђурића из Београда сам више пута добијао налог да се јавим Милану Радоичићу у његовом "кабинету", у ресторану "Греј", у центру српског дела К. Митровице, како би добио инструкције за рад. А код Радоичића кад се иде, прво обезбеђење пита ко вас упутио овде, па тек се улази у Ђурићеву канцеларију бр. 1, јер у ону праву нико и не иде. У кабинет Радоичића он одмах даје до знања сваком: "...Ја сам главни представник владе Србије за Косово".... И онда даје инструкције шта треба да се ради, за кога треба да се гласа А код њега су свакодневно за савете и инструкције Александар Спирић, Горан Ракић, шеф полиције у К. Митровици Бојић, градоначелници и председници привремених органа из свих општина на Косову. Апсолутни је страх и понижење кад доживите такав начин рада са Марком Ђурићем, који је ангажовао криминалце, неписмене људе, да газе по Србима и да отворено раде за Тачија и Харадинаја.

И на прослави ''победе'' Српске листе на локалним Тачијевим изборима 22. октобра, у Косовској Митровици Радоичић (убица) се веселио уз Марка Ђурића, Звонко Веселиновић је био по страни. На прослави је било највише 100 људи који су уцењени да дођу, јер им претходних дана, градоначелник К. Митровице, по косовским изборима Горан Ракић, уручио, њима 80 решења да ће радити у Тачијевим институцијама у Митровици, у српском делу. И ми смо са стране морали да дођемо на прославу у Митровици. Победи Српске листе радовали су се највише Албанци, амбасаде и ОЕБС у Приштини...Тачи и Харадинај понајвише, јер се по први пут десило да у независном Косову предњаче Срби и српске општине у излазности на изборима које организује Приштина. Брука! Лично сам тада схватио да сам издајник као члан СНС.

На прослави није било ниједног универзитетског професора, наставника средњих школа, ниједног нормалног човека, јер сви су видели и знају да се ради о издаји Косова, и том оперативном раду од стране српских криминалаца Радоичића, Зеље...које је ангажовао Марко Ђурић. Баш они су, на челу са Марком Ђурићем, главни оперативци истеривања српских институција са Косова и Метохије.

 ПОСЕТИТЕ САЈТ "МАГАЗИНА ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

Марко Ђурић и СНС понижавају Србе на Косову и Метохији, а за такво понижење не сме им се нико супротставити од криминалаца, који директно спроводе издајничку политику. Да ли има неког нормалног који гледа на то да је Зоран Милојевић Зеља директор Телекома у К. Митровици, човек са два разреда средње школе, радник бензинске пумпе. Он је заједно са Веселиновићем, Миланом Радоичићем провео више година у затвору због пљачки, диловања дроге. Па зар универзитетски град у Косовској Митровици нема професоре, докторе, магистре наука!?

На Косову и Метохији се нико не сме супротставити овим криминалцима који су даноноћно са приватним обезбеђењима. Језа човека хвата кад се види како Радоичић шета српским делом К. Митровице са четири - пет припадника обезбеђења доведених ко зна одакле. Они воде кадровску политику на Косову где протежирају углавном своје неписмене доушнике да раде у свакој фирми.

Када се пре пар месеци један професор у гимназији у Митровици супротставио очигледно неправичном запослењу, Милан Радоичић је пред више људи, поред саме школе, пуцао пиштољем усред дана поред ногу незадовољног професора, да би му доказао шта може да га снађе, ако настави даље да се супротставља. Полиција није смела ни записник да сачини због страха од Радоичића, који је у српском делу К. Митровице, сви знају и причају - шеф полиције.

Убица Радоичић је, медији су објавили са сликом, летос пред састављање косовске владе, био гост Рамуша Харадинаја у Приштини како би му предао захтеве Ђурића, око уласка Срба у тзв "Владу Косова". Пред ове локалне изборе, 22. октобра, Радоичић је лично довезао Харадинаја (18. октобра) у свој ресторан Греј, где је опет, по налогу Ђурића, утаначавао шта желе Срби од министарстава у Влади Косова. Радоичић је свог земљака Харадинаја преузео на месту раздвајања српског и албанског дела К. Митровице, код Дудиног крша, уз своје обезбеђење.

Апеловао бих на све чланове Српске напредне странке да масовно напустимо ову издајничку странку, ову странку зликоваца и криминалаца. Да не будемо колективни саучесници највећег српског зла, издаје Косова и Метохије. Одавно нисам члан ове странке, само још јавно не смем да то обелоданим.


(Име аутора писма познато је редакцији Магазина Таблоид)


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.