Вести:

субота, 18. новембар 2017.

700.000 миграната биће трајно смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО)

субота, 18. новембар 2017. | КМ новине 1

700.000 миграната биће смештено у напуштеним српским селима широм Србије (ВИДЕО) Није тајна да велики број миграната жели да остане у Србији али подаци о ком тачно броју се ради строго су скривани од јавности.

Мигранти у Београду чекају свој ред да оду из Србије или само из Београда. / Фото: КМ Новине, Стево Мрђен

Све што се дешава у околним земљама упућује на то да мигрантима остају опцију да кроз Србију само прођу или у њој и остану. Можемо да негирамо али исувише много доказа иде у прилог томе да Запад, тачније ЕУ и Америка, желе да униште Србију и учине да она нестане са лица земље. Са њом и народ, разуме се.


Током једне од седница Скупштинских одбора, посланица покрета Двери, Марија Јањушевић, изнела је податак да је за пет година 700.000 миграната пднело захтев за азил у Србији.

Још горе од овога уследило је када је реч узела Љиљана Малушић, посланик Народне Скупштине која припада Српској напредној странци која је себе узела за пример као некога коме је то могло да се деси а да је неко не прими. Није поменула чињеницу да је велики број расељених Срба из ратова током деведесетих, њих готово милион, морао сам да се сналази и да себи обезбеди смештај, храну, посао или је остајао и дан данас да живи у неком од прихватилишта у којима владају нехумани услови због којих би се свако удружење зазаштиту животиња бунило да су тамо смештене неке дивље звери али пошто се ради о српском народу то је тема која никога не занима.


-"Па, замислите да смо ми затворили границу. Ја мислим да бих се иселила из ове земље", рекла је Малушићева. Након што је подсетила да смо ми кроз целу своју историју имали миграције, додала је "оно што је моја поента, поносим се политиком Владе и Председника". По изјави идолопоклонства председнику Вучићу, она је најавила скоро усвајање закона о интегрисању миграната (да живе, раде и школују се у Србији) и рекла да ће га она са задовољством изгласати.

"Морамо помоћи тим људима. Уосталом, свако има негде неку кућу, толико празних кућа има у Србији, ја мислим на десетине хиљада" образложила је Малушићева на шта је Јањушевића додала да из излагања посланика СНС можемо да назремо план по коме ће напуштене куће у Србији бити насељене мигрантима.


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. e вала нећу ни да погледам ваш сајт примитивци, нисте болје ни заслужили

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине