Вести:

петак, 27. октобар 2017.

Фашистички гебелсовац Ји и терориста Тачи

петак, 27. октобар 2017. | КМ новине 0

Фашистички гебелсовац Ји и терориста Тачи Ортодоксне лажи у Приштини најозлоглашенијих непријатеља човечанства и цивилизације данас.

Terorizam, Hašim, Tači, Hoyt, Brian, Yee, Kosovo, Metohija, Srbija, Šiptari, kosovski, teroristi, OVK, UCK, UQK, Policija, rat, borba, kmnovine, km, novine, sever,
















Пише: Зоран Влашковић



Заменик помоћника државног секретара САД Брајан Хојт Ји (Hoyt Brian Yee) и председник тзв. Косова Хашим Тачи, 25. октобра у Приштини, гебелсовско-фашистички су дошли до закључка да су ''сагласни да је Косово лидер у борби против тероризма у региону'', јер је мало албанских терориста са Косова погинуло у Сирији и Ираку, само 58 до сада, док их је 317 терорисало тамо укупно. Албанске терористе са Косова, убијене и оне ухапшене у Македонији, два зликовца демократије, човечанства и цивилизације нису рачунали!? Ји и Тачи су желели да та цифра албанских терориста са Косова у Сирији и Ираку буде већа, бар 5000 хиљада. А зна се да је Косово по глави становника и броју својих терориста у Сирији и Ираку на првом месту у свету!

Terorizam, Hašim, Tači, Hoyt, Brian, Yee, Kosovo, Metohija, Srbija, Šiptari, kosovski, teroristi, OVK, UCK, UQK, Policija, rat, borba, kmnovine, km, novine, sever,
Хашим Тачи правоснажно осуђен за тероризам и убиство полицајаца још 90-тих година.

Заменик помоћника државног секретара САД Брајан Хојт Ји, фашистички гебелсовац износећи лажи о лидерству Косова против тероризма занемарио је ортодоксну чињеницу америчког Стејт департмента да је : ''Ослободилачка војска Косова'' одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001 . године стављена на црну листу терористичких организација!

Амерички председник Барак Обама обавестио је конгрес почетком јуна 2016.г. да се продужава дејство санкција против много Албанаца и 10 њихових организација са КиМ, југа Србије и Македоније (које су званично терористичке организације) и који су и даље на црној листи непожељних у Америци.

Америчко Министарство финансија 3. фебрара 2016. г. је ажурирало листу санкција организацијама и појединцима из целог света. На овој листи се налазе и неки функционери и посланици тзв. Скупштине Косова. Осим тога, ту је и даље председник Иницијативе за Косово, посланик Скупштине Косова, Фатмир Лимај. На црној листи САД је и нови председник општине Глоговац у Дреници, Рамиз Ладровци. Насер Кељменди, заједно са својим синовима је такође на листи. Против њега се води судски процес за организовани криминал у Босни и Херцеговини и на Косову.

Остали посланици Скупштине Косова који се налазе на црној листи су Даут Харадинај и Реџеп Селими. Ту је и Рустем Мустафа - Реми, бивши посланик ПДК. Ту је и Сами Љуштаку, Лавдрим Муџахери, Харадинај Бала, Фатмир Лимај, Исак Муслиу, Јонуз Муслиу, Шефћет Муслиу, Азем Сyла, Емруш Џемаили, Сами Укшин...


Terorizam, Hašim, Tači, Hoyt, Brian, Yee, Kosovo, Metohija, Srbija, Šiptari, kosovski, teroristi, OVK, UCK, UQK, Policija, rat, borba, kmnovine, km, novine, sever,
Терористи "ОВК" Сулејман Селими и Сами Љуштаку.



Ји, хитлеровски фашистички гебелсовац, тврди и да су терористи и трговци људским органима, терориста Тачи и.... "лидери у борби против тероризма и екстремизма" је не само смешно, већ злочиначки. Чист фашизам! Ми који смо осетили америчке терористичкофашистичке бомбре 1999. г. можемо слободно да кажемо Јиу да су они који су срушили 11.септембра, куле близнакиње у Њујорку, лидери у броби против тероризма у Америци и широј околини.

А ортодоксна је истина да је Америка прва држава у свету која је од државе прерасла у државну терористичку организацију и да је НАТО савез државних терористичких организација и који, ама баш нигде у свету где су се појавили, нису донели добро и мир. На сваком сантиметру земљине кугле у свету где је дошла Америка и НАТО пала је невино проливена крв од стране њих!



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине