Вести:

недеља, 29. октобар 2017.

Како је Сали Бериша објаснио позадину љубави Вучића и Едија Раме

недеља, 29. октобар 2017. | КМ новине 0

"Између шиптарских влада у Тирани и тзв. владе у Приштини и оне којој је на челу био Александар Вучић а сада Ана Брнабић постоји веома тесна и присна сарадња којој је основни мотив стицање противправне материјалне користи"


















Пише:Милинко Милинчић, Србија данас.НЕТ



Јуче је готово незапажено прошла вест у којој бивши председник Алабаније Сали Бериша оптужио садашњу албанску владу и власт којој је на челу велики Вучићев пријатељ Еди Рама за трговину дрогом јер је албанска опозиција уз помоћ италијанских истражних органа дошла у посед валидних доказа коју ту умешаност у трговину дрогом и доказују. Албански парламент укинуо је имунитет министру полиције Тахирију како би био доступан полицијским и истражним органима.

Сали Бериша у том његовом интервјуу такође тврди да шиптарски нарко фисови који контролишу албанску владу и Едија Раму у сваком тренутку у тунелима по Албанији имају сакривено преко девет милијарди евра. Управо су те тврдње Салија Берише откриле и позадину велике љубави која је напрасно и одједанпут завладала између Александра Вучића и Едија Раме коме је и поред вређања Србије и сталних позива на стварање Велике Албаније, Вучић у Београду омогућио да представи и некакву књигу коју је нашкрабао.

Ти наводи Салија Берише објашњавају и жестоку пропаганду напредног издајничко-мафијашког картела за изградњом аутопута Ниш-Тирана који Вучић о трошку осиромашених грађана Србије има намеру да почне да гради почетком следеће године. Тај аутопут је ПРЕВАСХОДНО потребан шиптарској нарко мафији да што брже и ефикасније пребацује огромне количине наркотика како у Србију тако и у остатак Европе. Тренутно је шиптарска нарко-мафија ограничена пошто већину шверца наркотика обавља малим брзим глисерима и нема могућност пребацивања већих количина наркотика што би се рекло у цугу.

Поставља се наравно и питање колико је од тих девет милијарди евра које шиптарски нарко фисови држе по тунелима у Албанији завршило на рачуну Александра Вучића и припадника његовог издајничко-мафијашког клана. Треба ли вас подсећати како је званичним аутомобилом владе Србије док јој је на челу био Александар Вучић са Косова и Метохије у централну Србију шверцован хероин и да је у том шверцу ухваћен рођени брат тада државног секретара Јаблановића коме је отац па и он сам познат по веома блсиким односим са шиптарским нарко фисовима посебно онима које води терориста и ратни злочинац Рамуш Харадинај.

Да ли треба онда да нас чуди што је Александар Вучић подржао и одиграо кључну улогу у стварању владе тог истог терористе и убице Харадинаја преко својих саучесника у косметској верзији СНС познатијој као Српска листа?

Више је него очигледно да између шиптарских влада у Тирани и тзв. владе у Приштини и оне којој је на челу био Александар Вучић а сада Ана Брнабић постоји веома тесна и присна сарадња којој је основни мотив стицање противправне материјалне користи јер је више него очигледно да шиптарски нарко фисови директно финансирају Александра Вучића и његову издајничко-мафијашку клику.

То објашњава и задртост Александра Вучића да што пре призна независнот Косова и Метохије и потпуно га стави под контролу шиптарских нарко фисова који су од Косова и Метохије под контролом НАТО снага и Еулекса направили највећу на свету лабораторију за прераду хероина. Зарад поређења само један податак. До 1999. године и момента док простор Косова и Метохије нису напустиле српске полицијске снаге међу којима је била и специјализована јединица за спречавање и сузбијање нарко трафикинга шиптарски нарко фисови са Косова и Метохије у западну Европу годишње нису могли да пребаце више од две тоне хероина. У то време до 1999. године и уласка НАТО снага на Косову и Метохији шиптарски нарко фисови су контролисали до четири високо опремљене лабораторије за прераду авганистанског опијума и хероина лошег квалитета у веома чисти и квалитетан хероин намењен за европско тржиште. Велики део тих лабораторија за прераду хероина налазио се у беспућима Дренице. Данас на простору Косова и Метохије по проценама УН-а делује преко 20 таквих високо опремљених лабораторија за прераду хероина од којих је неколико и у самом предграђу Приштине које годишње прерађују преко 60 ТОНА опијума и хероина.


Питање је само колико је новца из тунела шиптарских нарко фисова завршило на рачуну Александра Вучића, његовог брата и његових веома блиских сарадника.


Александар Вучић није ништа друго до НАЈОБИЧНИЈИ ПОТРЧКО шиптарских нарко фисова који по свој прилици контролишу сам државни врх Републике Србије. Зато не треба да чуди што режимски и НАТО медији у Србији осим веома штурих вести уопште не прате ОГРОМАН СКАНДАЛ и жестоко политичко превирање које имамо у Албанији а на које је требало поентирати свим снагама баш због српских националних интереса. У Београду нема на жалост ко да поентира јер је сам државни врх земље са свим пратећим службама чврсто у рукама шиптарских нарко фисова.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Србија данас.НЕТ    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине