Вести:

уторак, 1. август 2017.

ПРЕЋУТАНО: Представници тзв ''републике Косово'' званично на инаугурацији Александра Вучића (ФОТО)

уторак, 1. август 2017. | КМ новине 0

Прошло је нешто више од месец дана од инаугурације Александра Вучића за председника Републике Србије. Много је непријатности које су је пратиле а има и прећутаних.




(НАПОМЕНА: Портал ''www.kmnovine.com'' који је ову вест објавио, строго забрањује било какве измене, одузимање или додавање било каквог садржаја којим ће се променити њена суштина. Ово има за циљ да спречи манипулацију истином или њену злоупотребу. Напомена се мора строго поштовати.)

Још у току свог инаугурационог говора Вучић је најавио започињање унутрашњег дијалога који ће, како многи процењују, имати за једину сврху да кривицу за велеиздају Косова и Метохије свали на леђа народа, како је и Вучић лично то рекао.

Његове присталице одбиле су да ово прихвате као чињеницу, наводећи да још ништа није готово и да ту има простора за изналажењем решења. Међутим, да је "решење", наравно крајње неповољно, пронашао и Алекдсандар Вучић, посведочио је лично и избором гостију на инаугурацији. Из неког разлога, мада се сервилност намеће као првенствен, медији су ово прећутали.



Инаугурацији Александра Вучића, крајем јуна у Палати "Србија", присуствовали су, и то по позиву дакле званично, представници институција такозване "републике Косово"!

Ово је потврђено на званичном сајту некадашње општине, данас "привременог органа" Косовске Митровице (такође незаконитог органа јер је закон његово трајање ограничио на три месеца а он у истом саставу и својству постоји већ четири године!). Кратка вест о овоме гласи:

"Поводом преузимања дужности председника Републике Србије Алрксандра Вучића данас су том догађају присуствовали представници Привременог органа Општине Косовска Митровица Александар Спирић и градоначелник Северне Митровице Горан Ракић, који су у име народа на Косову и Метохији били позвани".

Како још увек има много неиформисаних и погрешно информисаних, објаснићемо ово укратко. Више је него јасно да не постоји ни једна институција која може да има два представника. Тако општина Косовска Митровица по систему Реублике Србије, има на свом челу Александра Спирића, кооперативног сарадника, некадашњег новинара исподпросечних могућности који долази из ромске заједнице, и без осећаја светиње коју представља Косово и Метохија, више је него подобан да буде на месту које му омогућава многе друштвене и економске повластице (незаконито, види горе).

Због тога је Горан Ракић, коинциденција је да и он пореклом долази из ромске заједнице, сасвим вишак у овој причи. Односно, Ракић је као запослење у легалној српској институцији имао у виду радника вишег ранга при градском водоводу које је у међувремену "на чекању". Потпуно нелегално запослење и функција коју данас врши јесте намесник лажне државе, такозване "републике Косово" а у својству ењеног "градоначелника Северне Митровице". За оне који нису упознати нека обрате пажњу на то да се географски положај овде пише великим словом "Северна Митровица" јер је тзв "република Косово" преименовала насеља па се према њиховим прописима Косовска Митровица више не зове тако.


Због тога су ту представници "привременог органа Косовска Митровица и градоначелник Северне Митровице" обе просторно на истом месту, северно од реке Ибар а тамо где већински живе Срби. Да би сте ово лакше схватили можете да погледате и сајт те "општине" у чијем се зачељу налази грб али и словима пише "република Косово". Да би јавност додатно збунили на сајту није наведено ко је градоначелник општине по систему "републике Косово" а која се зове "Северна Митровица". Зато ћете у свим медијима као њеног градоначелника наћи Горана Ракића. Након писања КМ Новина о овој "општини" у неколико наврата уз илустрацију шиптарским сајтом, он је у међувремену угашен. Ипак, сачували смо зачеље те "општине" и овде га прилажемо:



Иако је сајт угашен, потврда на интернету и даље постоји. Задња на списку, а под редним бројем 38. налази се и "општина републике Косово - Северна Митровица", погледајте кликом на ОВУ ВЕЗУ https://kk.rks-gov.net/






Како један радник водовода не може да очекује да буде позван на инаугурацију Председника било које државе, макар то био и Сан Марино, потпуно је јасно да је Ракић овде био у присуству представника такозване "републике Косово" чији је и "градоначелник" што уосталом потврђује и вест објављена на сајту "привременог органа Косовска Митрoвица".

Несуђени пекар, Љубомир Марић, некадашњи шиптарски "министар" (лево) и Горан Ракић, службеник шиптарске квази-државе на Косову и Метохији, тзв "републике Косово" (десно) са доскорашњим Министром правде у Влади Републике Србије, Николом Селаковићем (у средини), на инаугурацији.

Свака даља прича о одбрани интереса државе Србије или њеног народа на територији Косова и Метохије, када су у питању Вучић или актуелна власт, после овога губи потпуни смисао.

О значају да догађају као што је инаугурација Председника државе, учествују и представници такозване "републике Косово", не треба трошити много речи. Вучић је у своје име показао да не преза ни од чега  ида је спреман да издају доврши до краја. На народу је да му дозволи или не дозволи тако нешто. У датим околностима велико је питање да ли је било које средство које може да спречи ову издају - незаконито?





Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине