Вести:

среда, 26. јул 2017.

Стево Мрђен: Косово је Србија, реците Председнику!

среда, 26. јул 2017. | КМ новине 0

Стево Мрђен: Косово је Србија, реците Преседнику! "Маске су пале, више ти и не смета што ти сви видимо лице, само се кезиш и плазиш као змија јер сигуран си да су све институције преузели Срби од поверења Западу, све коцкице су се склопиле, загарантована подршка"!

#Aleksandar; #Vučić; #Kosovo; #Metohija; #Izdaja; #Država; #Predsednik; #Sramota; #Kriminal; #PAcov; #Šiptar; #Redakcija; #KM; #Novine; #Stevo; #Mrdjen
Илустрација: КМ Новине / 2017.





















Косово је Србија, Преседниче државе Србија!

Зар параф на Бриселски споразум није био вредан националног консензуса?!

Оних 5:0!

Кад сте погасили све Србске институције, назидали међународни гранични прелаз парама пореских обвезника на сопственој територији, предали Телеком и уступили међународни позивни број(дали сагласност), срушили барикаде између Северне и Јужне Митровице, нагурали лажне представнике народа у шиптарски парламент, гласали за пријем тзв Косове у Олимписјски савез и остале спортске међународне савезе и безброј хулиганских и криминалних напада на грађане и имовину која се Србином зове!

То није имало тежину националног консензуса, у то сте били убеђени да је у интересу народа и државе!

Осим издаје националних интереса, народа који је претекао на светој Србској земљи, шта је ту рационално?

Пре неки дан у Америци, потпредседнику Пенсу кажеш да је "време да се престану ствари гурати под тепих у региону и да си спреман да се коначно реше"!

Мислиш онако на твој начин - "рационално"?!

Са друге стране јавност припремаш да ће одлуке бити веома "болне"?!

Док је народ давао најбоље синове, точио крв и расипао удове по гудурама на Албанској граници спречавајући инвазију терориста на суверену територију и то са територије твог пријатеља, кловна Раме ти си се усељавао у нови стан, стечен причајући лажи и подвале са Скупштинске говорнице, много ожиљака сведочи ко нам је био министар информисања тада.
 
Нисмо се жалили да нам је болно, нисмо јер смо одбранили своју земљу и  сачували међународно признате границе!

Знаш ти добро шта си наумио (и врабци на грани знају), зато и кажеш сада да ће да нам буде болно, јер си решио да по ко зна који пут прекршиш Устав своје земље, исти онај над којим глуматаш и позираш, лажно се заклињући!

Ко си ти да одлучујеш о вековима нашег стварања, да поклањаш нашу духовну постојбину дивљим арбанаским племенима и терористима, нашу имовину плаћену са безброј глава?!

И зашто баш сада мора да се реши коначно питање статуса Косова и Метохије?!

Ако ниси у стању да га сачуваш у оквиру суверинитета и међународно признатих граница зашто се уопште бавиш тим послом?!

Није политика и управљање државом, њеном имовином и грађанима једини посао на свету, нарочито ако ти тај посао не иде од руке, било условљено тешком геополитичком ситуацијом или личном неспособности, свеједно је!

Школован си човек, имаш диплому правника, пријави се да стажираш, положи државни испит, отвори адвокатску канцеларију(нису велика улагања), ако си толико вредан и стручан као што се представљаш!

Ко би нормалан бавио се неким послом, а да у старту зна да неће бити успешан у њему?! Односно, шта је мотив да се неко бави поклањањем државне територије, девастацијом свих привредних ресурса и срамном изругивању традицији и духовном наслеђу сопственог народа?!

Где си ти толико заглибио и зашто наши векови стварања да буду цех за твоје животне промашаје, патолошке амбиције или шта већ?!

Ето, ти си одлучио да баш сада и одмах све решиш, одлично ајде реши, само пази да не буде на штету народа који представљаш, не лати се посла за који ниси сигуран да умеш и можеш!

Него, какво ли то може решење да буде сада кад је на нашој територији, окупирано терористима највећа Америчка база ван матичне границе! Земље која терорише комплетно човечанство и најдиректније је одговорна за окупацију Косова и Метохије!

И баш сада и у оваквом радпореду снага си нашао да тражиш коначно политичко решење за статус Косова и Метохије?!

Колико мудар треба да будеш да би могао да предвидиш какво је то коначно решење?!

Ниси то искључиви кривац за мат позицију у којој се Србија налази, истина је. Сваког дана излази на видело неки нови доказ о припреми инвазије дивљих племена из Албаније, још од Брозових дана, преко лажног родољуба Слободана Милошевића, досовских бандита и до тебе сада, али си ти одлучио да будеш егзекутор, онај са мачем изнад наших глава!

Сви они пре тебе су одрадили по неки дио посла, ређала се фаза за фазом, плански и стрпљиво, а ти си само наставио где су стали они пре тебе, али подмукло, перфидно и подло, огрнуо си јагњећу кожу. Деценију и по си глуматао родољуба, ронио сузе за свог политичког оца, кога си на прву пословну понуду растргао, са другим политичким оцем си гланцао ципеле!

Нико здрав и домаћински васпитан по традиционалном обичају не би могао да помисли да ћеш направити такав политички салто, од ултра националисте до издајника!

То је био ветар на ком си долетео до крвника нације!

Маске су пале, више ти и не смета што ти сви видимо лице, само се кезиш и плазиш као змија јер сигуран си да су све институције преузели Срби од поверења Западу, све коцкице су се склопиле, загарантована подршка!

Да те можда неће спречити или опоменути СПЦ?!

Она своје манастире из Немањићког периода потапа, другује са католичким бискупима и организује богослужења са јеретицима, напослетку изједначише усташу Степинца са великомучеником Вукашином Клепачким! А узурпатор трона св Саве патријарх Иринеј Гавриловић крсташе 5 Карићевих унучади на Велику суботу ове год! Нема дана како се не баве лучењем вере од себе и народа! Ова институција је међу првима предузела радње сламању отпора независности јужне Србске покрајине прогоном владике Артемија и верног монаштва. Узурпатори Рашко Призренске епархије су међу првима потрчали да узму документа лажне државе Косова и отворили врата свих светиња за кољаче сопственог народа!

Или ће можда САНУ да ти дигне гласа против?! Да је у питању систематски организовано деловање против наше државе и суверенитета указује и испад преседника те тужне институције кад нам је саопштио "рационално" решење!

Владимир Костић је без да трепне наставио да преседава најумнијим домом који имамо иако се тако опасно поиграо са личним ставом о светом Косову и Метохији, у свом прошлогодишњем интервјуу РТС-у! (Клик ОВДЕ)


Покушавам да се сетим бар једне институције, а да није укаљана - вођена неспособним и неписменим члановима неке од политичких партија у власти и не могу да је нађем! Нема је, нико није дигао глас, успротивио се свим трагичним политичким одлукама и без алтернативном путу у ЕУ! Ми путујемо у ЕУ тако што се одричемо државног суверенитета и уништавамо домаћу привреду!

Једино рационално би тај "пут" ваљало назвати понор! Јер ми не путујемо, пониремо све дубље, копнимо као снег у мају! Дневно је Србија мања за 100 људи, годишње 36.500! 

Да ли можете да замислите уопште коликог блага се одричемо, а нико није одговоран?!

И онда неко каже - Србска Влада! По чему је она Србска осим што опорезује и уништава ово мало јада што је остало, то је њена једина веза са Србијом!

Сад да се вратимо на унутрашњи консензус, на то "deja vu" питање и ко ће то да учествује у тој дискусији:


  • Поданичке институције, лажна опозиција (досовски фосили).
  • Лажни родољуби а ла Миша Вацић, Мирослав Паровић, Иван Ивановић, Бошко Обрадовић и други...
  • Лажне политичке организације ала Наши, Заветници, Образ итд.
  • Аналитичари свега и свачега а ла Мирослав Лазански, Душан Јањић, итд.
  • Окупаторски медији ала Н1, Б92, Хепи ТВ, Пинк, Студио Б, Блиц, Информер, Вечерње Новости, Радио С...

Они не постоје да би штитили интересе народа и државе којој припадају или да би сведочили истину, они су шрафови страшне окупаторске машине која бескрупулозно ломи кичму Србске државности, националне традиције и културе, свега што на било који начин осигурава национални континуитет!

Сви су на истим јаслама, само да је њима добро и да они имају, то је девиза којом се руководе, без да се запитају до када тако!

Техничка реализација националног консензуса ће бити изузетно занимљива јер "capo di capo", тј. бивши Премијер, садашњи Председник Србије за протеклих 5 год., свевласти никад није имао ТВ дуел, тј. саговорника који би можда изнео другу тврдњу или став! У држави која није диктаторска и у којој се цени воља њених грађана таква питања се решавају референдумом!

Међутим, за наше прилике и потребе и то је споран метод јер се поставља питање ко би контролисао такво изјашњавање и како спречити подвалу!

Све је на продају и све има своју цену, трговци србским органима имају довољно пара и за очекивати је да од директора Канцеларије за КиМ, Марка Ђурића чујемо како је отмица Срба, њихово касапљење ради илегалне трговине органима само по себи признање да су Срби здрав народ, пре свега и да смо на цени као потенцијални донор! Ваљда би због тога још сутра требали да понудимо на Amazon-у, eBuy-y, или AliExpress-у неки од сопствених органа, боље него да се задужујете код Динкићевих банака, тај кредит нећете тако лако вратити!

Да поновим са почетка овог текста, свака радња након потписивања Бриселског споразума је непотребна, већ си урадио довољно лоше да се од тебе ништа добро не очекује!

Очекује нас циркус, ругање изнова док се сами себи не огадимо и за такву игру си шампион, а како и не би кад имаш специјалне саветнике Шредера и Блера, Клинтоновој дарујеш наше паре за изборну кампању, они су само направили штете 100 милијарди € нашој држави!

Ако неко зна како нам се крви напити онда си направио најбољи могући избор!

Да си ти Србски преседник онда би вратио Србе у Далмацију, Лику, Кордун, Банију, Славонију изборио аутономију за њих и статус равноправног грађанина, обновио им имовину, о томе би полемисао на разним међународним конференцијама и приступним преговорима са ЕУ!

Осигурао положај Срба у Црној Гори, изборио се за њихов статус, право на писмо, говор, образовање, заштитио СПЦ и њену имовину! Републику Српску подржавао и њене државне празнике!

Шта је са остатком Старе Србије - Македонијом, покренуо питање Брозовог покрштавања, промене презимена и асимилације Срба у новонасталу македонску нацију!

Пред међународним судом покренуо тужбе против Албаније јер је са њене територије извршена инвазија на нашу земљу и против чланица Нато алијансе за бомбардовање без дозволе СБ УН за штету која је настала! Тражио накнаду од САД јер на нашој територији има војну базу и још је за своје потребе је узурпирала приватно земљиште без реалне надокнаде!

Да си било шта од задње наведеног урадио имао би доказ пред домаћом јавности да ниси издајник и адуте да преговараш са Западом поводом територијалних претензија на нашу земљу и чланство у ЕУ за које су сва истраживања показала да овај народ већински и не жели!

Боље да не инсинуирам сада како изгледају "преговори" у којима ти учествујеш, да ли би се то уопште могло назвати преговорима или само добијеш "домаћи задатак" који не можеш да одбијеш, а онда смишљаш технику како то да представиш у јавности, то је сав посао којим се бавиш - Како пораз и издају сервирати као победу!

Кажеш "дијалог о унутрашњем консензусу", почео си топлу воду да измишљаш, где је правилник или члан Устава који дефинишу ову измишљотину са којом би своје издајничке поступке свалио на народ!

Једино са ким ћеш имати консензус су високи чланови твоје политичке партије и уже руководство партија са којима делиш власт, плус Чедомир Јовановић, Ненад Чанак, Ненад Поповић, Зоран Живковић, Борис Тадић и Саша Јанковић!

Заборавих Мишу Вацића и Цецу Величковић!

Фино друштво си окупио!

Грех је и сањати да Косово и Метохија није Србија!

На рђаву си се работу навадио, неће то на добро Александре!




https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Стево Мрђен   l     Контакт



Првих 20 година живота живео у Дрнишу, Далмација. Издаја српског народа, и Западних српских земаља, сели га у Београд.

Препознајући новинарске подвале и манипулације, у жељи да пркоси издајничким поступцима свих структура друштва, укључује се у рад портала "КМ Новине" као фото и видео сарадник - дописник из Београда.

Живи у Београду.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине