Вести:

петак, 21. јул 2017.

УЈЕДИЊЕЊЕ: Јуче су кроз централну Србију прошли шлемови за “Војску Косова“


Сам врх српске државе јуче је извршио чин велеиздаје када су из царинског магацина у Крњешевцима “ослободили“ заплијењену “робу“ за Косово и Метохију која је била одузета захваљујући активностима Безбједоносно информативне агенције.

#Kosovo, #Metohija, #Vojska, #Siptari, #Srbi, #Srbija,
Фото илустарција: КМ Новине 2017

Најгоре од свега је то што у питању није било каква роба, него најсавременији шлемови, произведени у Великој Британији за “Војску Косова“. Након информација које је поседовала српска БИА, спроведена је ефектна акција и они су заплењени на територији Републике Србије, каже за портал УЈЕДИЊЕЊЕ високорангирани радник српске државне службе безбједности (БИА).

Шлемови су заиста квалитетни и последња су реч технике када је ова врста војне опреме у питању, каже извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из српске Безбедоносно информативне агенције.

Поседују све: радио-везу, одликују се врхунском флексибилношћу, малом масом, “пресвучени“ су и рађени на основу америчког борбеног шлема, тврди наш саговорник.

Он додаје и да је, на крају, ипак, након консултација са државним врхом, стигло наређење да се заплењени шлемови испоруче Албанцима на Косову и Метохији. Тиме је режим Александра Вучића починио још један акт велеиздаје српских националних интереса и доказао да је марионета западних сила у Србији.

На питање новинара портала УЈЕДИЊЕЊЕ зашто је “терет“ морао да прође кроз централну Србију, а не неким другим путем, наш саговорник објашњава:

“Ово је дело агената британске службе са циљем да се Србија додатно понизи. Дакле, након избора Ане Брнабић за премијера Србије, ово је друга значајна провокација, безбедоносно можда до сада највећи инцидент од када је Александар Вучић на есту председника. Циљ им је да нас намерно провоцирају и понижавају и ставе нам до знања да смо земља без суверенитета, гора од колонија и латиноамеричких банана – државица“.




Извор: Ујединњење    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

4 коментара:

  1. Доказ да ће војска Косова бити формирана 😢😢😢😢, то је све спремно!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. не треба то нама ништа да значи јер су они увек имали људе под оружјем, проблем је издаја која се дешава у власти.

      Избриши
  2. Ништа не изненађује од С_УМА_СИШАВШЕГ АЛЕКА!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман22. јул 2017. 08:42

    Ни први, ни последњи шамар од стране властодржаца који су, као и жути пре њих, Србију бацили под ноге Америци и НАТО-у потписивањем СОФЕ и ИПАП-а!
    Управо ови споразуми им омогућавају да раде што год желе, без икакве одговорности или накнада.
    Да је издаја - јесте, за све што до сада учинише против сопствене државе и народа, али у бити - нису они криви, већ сам народ који се продаје за шаку долара и гласа за њих.
    Алек Првовенчани и његови трабанти су производ тих истих, са којима су потписани поменути споразуми, и они преко њега руководе овом, на жалост, банана државом.

    После УЧК шлемова, следи одбијање или и даље одуговлачење да се запосленима у руском Центру за ванредне ситуације, стационираном у Нишу, да дипломатски статус јер УСА то не дозвољава (да не би могла да стигне било каква помоћ из Русије, у случају потребе), а - ето чуда - Стејт Департмент баш ових дана је дошао до сазнања да на Косову јача исламски екстремизам!? Није него!
    Другим речима, чим стигну шлемови и опреми се УЧК војска, НАТО војници из Бондстила (уз УЧК подршку) ће вероватно кренути у борбу "против" терориста, а заправо чишћења Космета од Срба!

    Наша подрепашка власт све то зна, жмури и ћутањем одобрава.
    УСА им је припретила, такође, да не купују наоружање од Руса, па због тога још увек није кренула писмена процедура набавке поменутог, иако свакодневно замајавају народ како стижу авиони и још штошта!?
    Уколико би се десио сценарио који поменух, војска Србије не би помогла својој сабраћи јер јој врховни командант Вучић то не би дозволио!
    Народе српски, не остаје нам ништа друго до да се уздамо у саме себе и Божју помоћ (и у руску, ако којим случајем добију тражени имунитет - у супротном, неће моћи да реагују)!

    Јадранка Нићин

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине