Вести:

петак, 23. јун 2017.

Одобравање криминала на КиМ

петак, 23. јун 2017. | КМ новине 0

"Са друге стране, сепаратисти са Косова већ имају искуство у учешћу у међународним организацијама. У терористичким интенационалним организацијама. Пример за то је ИСИС"


















Пише: Јасна Кривокапићева



Није тајна да такозвана "Република Косово" покушава да уђе у што је могуће више међународних организација како би стекли неку тежину у међународној арени и показали се у некој врсти независности и доследности. НАТО, ЕУ и ММФ - не постоји таква организација у која не би покушао да продре Хашим Тачи. Сада је на реду Интерпол, који ће у септембру разматрити захтев тзв "Републике Косово" да се придружи њеним редовима.

Ово изгледа као врло глупа или вулгарна шала. Како се међународној полицијској организацији може придружити област чији су грађани углавном ангажовани само у трговини људима и трговини дрогом? Такав "државни ентитет" може затражити, можда, за чланство у "Удружењу следбеника Пабла Ескобара". Наравно, сепаратисти имају дивну демократску назнаку у наличју града Приштине. Међутим, какве то демократије може бити, ако скоро две недеље тамошња "влада" не може да објави резултате сопствених избора? Гласачки листићи се стално пребројавају и очигледно ће их пребројавати док Тачи не добије резултат који очекује.

Са друге стране, сепаратисти са Косова већ имају искуство у учешћу у међународним организацијама. У терористичким интенационалним организацијама. Пример за то је ИСИС где је 21. јуна трећи косовски Албанац експлодирао у аутомобилу - бомби, пуном експлозива. Организација радикалних исламиста, која се углавном бави одсецањем глава хришћанској популацији јесте доследна организација онима који су се тиме бавили 1998 - 1999. године на Косову и Метохији.

Разматрајући питање придруживања такозване "Републике Косово" Интерполу, Европа само одобрава ситуацију на Косову и Метохији. Сада Хашим Тачи може наставити да тргује дрогом, органима, оружјем и женама, само сада под покровоитељством међународне полиције.



https://www.gmail.com/imaksmax@gmail.comauthor-picАутор: Јасна Кривокапићева   l     Контакт


Рођена је у Брчком 1985. године. Дипломирала је Историју.

Након погибије оца током операције "Коридор" јуна 1992. године (16. Крајишка моторизована бригада) у потрази за бољим животом и миром, њена мајка доноси одлуку о пресељењу у САД, Лас Вегас, где и данас живе.

Упркос чињеници да је као врло мала почела свој живот у Америци, њен осећај о прпадности српском народу није умањен и данас је врло снажан због чега је нарочито поносна.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине