Вести:

понедељак, 12. јун 2017.

Ђурић лаже, српски народ предат на немилост Албанцима

понедељак, 12. јун 2017. | КМ новине 1

Избори за успостављање нове власти у оквиру сепаратистичких квази-институција на Косову и Метохији, намерно представљени у потпуно погрешном светлу.


Срби са Косова и Метохије се осећају поражено и немоћно. Безнађе које је готово преовладало понајвише долази од представника српске власти из Београда која све што чини, чини у корист шиптарских сепаратиста са КиМ. Тако су и ови избори, расписан од власти такозване "републике Косово" представљени као "покрајински" што никако то нису били нити могу да буду.

Једна од странака које су учествовале на овим сепаратистичким квази-изборима јутрс је бурно реаговала и навела да ће они имати најмање једно посланичко место у оквиру квази-парламента такозване "републике Косово" чији су ово избори и били.

"Нека Марко Ђурић други пут буде мало озбиљнији па сачека да се преброје сви гласови. А и неће му бити прв пут да скочи сам себи у стомак..." навео је незванично један од кандидата са листе сепаратистичких квази-избора.


Ђурић је чак навео да ће "Српска листа" можда имати чак и више од десет "посланика" у парламенту сепаратиста са КиМ, захваљујући Горанцима који су са њима у коалицији. Ово, како сазнајемо, нису једини лажирани подаци везани за јучерашње срамне изборе на КиМ али ће о томе у наредним данима бити много више речи, када се сакупе и докази за сва досадања сазнања. Наиме, представници српске власти се понашају као и да сепаратистичке изборе контролишу људи под њиховом контолом из РИКа који за лажирање резултата добијају огромне материјалне "надокнаде".

Срби са Косова и Метохије не желе да коментаришу ове догађаје јер је "све под контролом Брисела и Вашингтона а Београд је у потпуности пристао на издају" и просто нема смисла било шта рећи јер се ништа не одвија ни по слободној вољи нити народ и српски интереси овде играју било какву улогу.

На Косову и Метохији није тако због тога је крајње срамно и самопонижавајуће што су представници "Српске листе" јавно славили резултате на квази-изборима шиптарских сепаратиста који им редом не забрањују улазак на Косово Метохију или га ограничавају на три - четири сата уз прецизно одређеивање активности у оквиру тог веменског периода услед чијек кршења следи хапшење и протеривање.


Ово су други квази-ибори сепаратиста одржани на целој територији КиМ. Упркос бројним незаконитостима, неправилностима, криминалном понашању учесника и злочиначких биографија кандидата, ОЕБС све то прихвата јер циљ је само један - преотети Косово и Метохију од Срба по сваку цену. Срби су гурнути у такозвану "републику Косово" али мањим делом, док већи део који то ни по коју цену не жели - бива у потпуности игнорисан. Противницима издаје се прети, добијају отказе, уцењени су... На сваки могући начин се њихов глас гуши. Тако да данас имамо ситуацију да су на власти, оној коју признају сепаратисти на КиМ - најгори злочинци и терористи који су чинили страшне злочине над Србима на Косову и Метохији.

Због свега тога, с обзиром на издају коју спроводе Марко Ђурић, Александар Вулин, Ивица Дачић и Александар Вучић можда баш то и користе са намером да српском народу посредно укажу на чињеницу да су га у потпуности издали, продали и предали на немилост (нема ту никакве милости) шиптарским сепаратистима који ће им од сада несметано радити о глави.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине