Вести:

петак, 23. јун 2017.

Да ли због помагања у скривању Горана Петровића, двоструког убице, кућним притвором плаћају невини?

петак, 23. јун 2017. | КМ новине 0

Да ли помагаче у скривању Горана Петровића, двоструког убице, кућним притвором плаћају невини? Након писања КМ Новина о скривању двоструког убице и киминалца у Косовском Поморављу, у тексту "Командир тзв ''Косовске полиције'' у Клокоту скрива злочинца и убицу Горана Петровића?" са циљем да се упозоре надлежни да осигурају безбедност становништва, изведена је опсежна акција али су и у њој страдали невини Срби!

#Goran, #Petrovic, #kriminalac, #skrivanje, #zastita, #saradnik, #policija, #Siptari, #nevini, #stradanje, #kuca, #pritvor, #prozor, #inspekotr, #istraga, #informacije, #vesti, #km, #novine,
Фото: Илустарција



Наслов текста који је скренуо пажњу на могућност сарадње тзв "косовске полиције" и овог опасног злочинца је, неки тврде, "прејак" али је баш као такав изазвао одређени ефекат и подстакао локалну полицију да нешто уради по том питању.

Наиме, одмах након објављивања овог текста спроведена је опсежна акција у којој су, према сазнањима КМ Новина, многи испитивани, неколико њих приведено на информативни разговор а у неколико кућа извршен претрес. Један припадник тзв "Косовске полиције" од тада се налази у кућном притвору. Мештани и они упућенији, тврде да је то само начин да се нерад полицајаца те станице оправда а кривица за то пребаци на терет другог и да је у ту сврху одабран баш полицајац који је "ни крив ни дужан". Према нашим сазнањима и ову акцију је осмислио командир станице у Клокоту.

Мештани верују да кажњени полицајац није крив већ да му је све то намештено.


"За његов рад од 15 година у полицији никада није урадио ни једну, једину ствар против својих људи већ је увек из душе сваком излазио у сусрет и помагао. Сви ми, мештани села Врбовац, одакле је полицајац који је кажњен, апелујемо на тз. "Косовску полицију" и Тужилаштво ( при систему сепаратиста који су наложили извршење казне), да што пре испитају све информације које су њима доступне и ако се докаже да није крив  и да је невин, као што и верујемо, да одмах буде ослобођен" кажу мештани за КМ Новине који овакав поступак једноставно објашњавају "после оног писања о марифетлуцима овдашњег командира морао се наћи неки жртвени јарац".

Здравствено стање овог полицајца се нагло погоршало због свести да је кажњен без икакве кривице и да ће, ако се ништа не предузме, тешко моћи да спере љагу са свог имена.

Двоструки убица из Пасјана, Горан Петровић, ухапшен је пре неколико дана у околини Врања. Вест није одјекнула Србијом колико је то било очекивано, барем ако за поређење узмемо сличне немиле случајеве који се у медијима развлаче много дуже него што било ко жели а са сваким новим открићем експлодирају као сензација.




Након убиства невечане супруге и таште, из неког разлога, Петровић је помислио да му је најсигурније уточиште управо Косово и Метохија и, према нашим сазнањима, вратио се ту. Након писања КМ Новина да се Петровић крије и да је виђен у неколико села у околини Клокота, што је Србе овог краја видно узнемирило, нема доказа али се верује да је осетио да ту више није безбедан и да је покушао да утекне на територију уже Србије где је убрзо и ухапшен. Према неким тезама Петровић је у координацији са још неким лицима која су му у скривању помагала, покушао да напусти покрајину али да је и то била акција која је за циљ имала његово хапшење и прикривање помагача са територије КиМ јер се схватило да неће моћи још дуго да се крије те да је зато и осмишљено његово удаљавање. Ни за ову теорију још увек није стигла потврда.

У сваком случају Срби овог краја са великим олакшањем су примили вест о његовом хапшењу након чега се опет вратио "мир" ако се стање у српским селима у потпуном албанском окружењу и непрестаним узнемиравањима, нападима и крађи имовине од стране Албанаца, може тако назвати.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине