Вести:

петак, 16. јун 2017.

Д. Добрић: Изласком Срба на квази-изборе нелегелна творевина добила ''дозволу'' 🎥

петак, 16. јун 2017. | КМ новине 0

квази-изборе нелегелна творевина добила ''дозволу'' 🎥 Квази - избори одржани 11. јуна на Косову и Метохији, јавности су представљени као судбоносни и од животног значаја за српски народ на КиМ, а заправо је потпуно супротно што је и објаснио саговорник КМ Новина, Добросав Добрић.

#Separatisti, #izbori, #Kosovo, #Metohija, #vesti, #sever, #km, #novine, #km_novine, #fonet, #novosti, #politika, #Srbija, #izdaja, #Beograd, #Aleksandar, #Vucic, #Marko, #Djuric, #Kancelarija, #za, #KiM, #Srpska, #lista, #prevara, #pretnje, #pritisci, #ucene, #strah,
Добросав Добрић






Добрић открива да је изласком Срба на сепаратистичке изборе нанета огромна штета српском националном корпусу, која неће бити лако надокнадива у догледно време.

"Они Срби који су изашли на те "изборе", учествовали су у подизању потпорног стуба за једну нелегалну грађевину, такозвану "републику Косово". Учешћем на тим "изборима" за "Скупштину самопроглашене републике Косово" мислим да је направљена велика штета за српски национални корпус, штета која је ненадокнадива за извесно време јер се тиме учврстила, и на неки начин та нелегална грађевина је добила "дозволу" и дат јој је легитимитет" каже Добросав Добрић, председник Косовско - митровичког ОО Српске радикалне странке који су први позвали српски народ са КиМ да не учествује али и да не гласа на тим лажним али опасним квази-изборима.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 🎥




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине