Вести:

петак, 30. јун 2017.

Милован Бркић - Чекајући ново крвопролиће

петак, 30. јун 2017. | КМ новине 0

Познаник, који ради у дипломатији, саопштио ми је да има сазнања да се интензивно планира рат на Балкану, односно поновни напад на Србију, да је још скрате.

#Фото, #Илустрација, #КМ, #Новине, #км-новине, #Путин, #Рамуш, #Харадинај, #Меркел, #Вучић,
Фото-илустрација: КМ Новине / 2017.




  • Иза напада стоји немачка канцеларка Меркел, потпомогнута руским председником Путином. Он је спустио Русију на колена. Сурово је опљачкао, за око 3.000 милијарди, НАТО је довео на њене границе, грађане довео у беду и најгору немаштину. Само да му Меркелова климне главом, Путин би се одрекао и Чеченије, Камчатке...

Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Није случајно Харадинај предвиђен за премијера Косова. Не тражи случајно Немачка да Србија гради пут од Ниша према Приштини, да Албанци лакше ''долазе на своје''.

Није случајно што су Меркелова и Путин подржали Александра Вучића, сина Фахри Муслиуа, што је хрватска држављанка постављена за премијера Србије, што је Војска Србије разбијена, сведена на ловачку дружину.

Несрећни Дмитриј Рогозин који нам улива лажну наду, сигурно жели да помогне Србију, али он ни о чему не одлучује.

И док гледамо како се Албанци припремају за рат, ради стварања Велике Албаније, шизофрени Вучић дивља у Србији, потпомогнут немачком обавештајном службом, БНД.

Џералд Пост пуних двадесет година радио је у Централној обавештајној служби (ЦИА), где је основао специјализовану службу за израду психолошких профила светских лидера за потребе америчке владе. Њузвик је објавио његов опис српског десперадоса.

''...За њега речи не одражавају дубоко укорењена уверења. Оне му служе само да би се ојачале његове личне позиције и стекао дивљење и подршка. Једино кључно и чврсто уверење јесте уверење да се он налази у средишту свега. Оно што је добро за њега, добро је и за његову земљу. У суштини, такав појединац почиње да верује да национални интерес и национална безбедност зависе од његовог поновног избора и именовања на функцију'' - тврди господин Пост.

  ПОСЕТИТЕ ВЕБ-САЈТ МАГАЗИНА ТАБЛОИД 


Колико је он беспризоран видели смо и на мегаломанској прослави његовог ''устоличења''. Натерао је званичну супругу да четири сата стоји, 12 дана након порођаја, на температури од преко 30 степени, да прима госте. Лекари су саветовали да буде поштеђена тог напора, али Вучића занима само Он. Његово дупе, његови интереси. Све те представе су њему терапија. Да ли ће нас Сједињене Америчке Државе узети као свој плен од Немачке? Већ смо од њих сурово бомбардовани, опљачкани. Њихове дипломате су се понашали као протектори, нарочито смо на мети господи из Демократске странке САД-а.

Директор српске полиције је такође хомосексуалац! Замишљам га како ће да промешкољи гузицу када чује да смо нападнути, да је пало Прокупље, Бујановац, да се црно пише Нишу, а Вођа Вучић телали да ''мир нема алтернативу'' и да Србија неће наседати на провокације Албанаца који окупирају део Србије.

Нема руских Мигова, мада министар одбране тврди да су плаћени. Ако и долете, са наших аеродрома полетети неће. Послаће нам их неупотребљиве, да Путин не увреди Ангелу.

У миру, који је гори од сваког рата, Србија је под Немачком економском окупацијом последњих година изгубила више од два милиона грађана. Многи су умрли од болести, од стреса, од глади, немаштине, многи су утекли колико их ноге носе у бели свет, да раде најпрљавије послове, само да преживе и заувек су отишли из ове несрећне земље. Након Авганистана и Сирије, и Србија је земља над којом Немачка и елита из Сједињених Држава, демонстрирају своју снагу и моћ.

А, нови рат нам опет спремају. Зато и нема никаквих вести од Суда за злочине које је починила ОВК. Те убице су и даље фаворити Ангеле Меркел.




Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине