Вести:

петак, 9. јун 2017.

Лаж се не исплати - тзв ''Српска'' кажњена са 25.000 евра због ТВ спота

петак, 9. јун 2017. | КМ новине 0

На жалбу БИРН-а и "Интерњуз Косова", Изборни панел за жалбе и представке при сепаратистичким "службама" на КиМ казнио је са 25 хиљада евра тзв "Српску листу" због предизборног спота.

Представници "Српске листе" али не и народа. Ак осу кажњени због рекламног ТВ спота, како ће тек проћи због такве политике?




У образложењу одлуке квази-институција при такозваној "републици Косово" која је расписала ове изборе, између осталог, наводи се да се у споту “излажу претеће поруке против формирања војске Косова и потпуног функционисања државе Косова, позива на очување српских институција на Косову, док се Косово назива Косовом и Метохијом…”, да је у споту “коришћена карта Србије на којој је убројано и Косово” те да такве поруке “промовишу и подстичу мржњу и провокације против постојања државе Косово”!

Ако је "Српска листа", једина коју подржава Влада Србије, због маркетнишког видео-спота тако драстично кажњена упркос чињеници да на терену ради све супротно од наведеног у овом споту, а у корист такозване "републике Косово", може се само замислити како би било ко од њих прошао ако само покуша да спроведе такву политику иако нико и не намерава.

Самим чином кандидовања на сепаратистичким квази-изборима за тзв "посланике" сепаратиста, у чијим се оквирима не сме помињати Метохија, као пуно име покрајине Косово и Метохија, јасно је колико тек остаје могућности да се под окриљем тих паралелних структура може учинити за његово очување. 

БОЈКОТ шиптарских избора једина је шанса да се на Косову и Метохији очува држава Србија! То ће уједно бити и почетак пада велеиздајничког режима са седиштем у Београду након чега ће се сви који учествују у велеиздаји, наћи пред Судом због тога!



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине