Вести:

недеља, 18. јун 2017.

Милован Бркић: Пуцај да га убијеш

недеља, 18. јун 2017. | КМ новине 0

Британска премијерка Тереза Меј је пре месец дана изјавила да подржава акцију британске полиције - Пуцај да убијеш!


















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Боби (полицајац) у Британији не носи оружје, грађани немају личне карте. Премијерка Меј је одлучила да американизује полицију, након терористичких напада у Манчестеру и Лондону. Зла година Терезу натерала. Одлучила је да аминује полицијску одлуку да потежу оружје и убију свако сумњиво лице. Да након пуцања викну: стој, пуцао сам!

Тешка су то времена када се слобода брани од грађана оружјем!

Шизофрени Александар Вучић је данас председник Србије, са протоколарним уставним овлашћењима. Какав Устав Србије, каква овлашћења! Он је господар живота и смрти. Он влада сам, сви остали су обичне слуге.

Вучић нема опозицију, јер га је изнедрила Демократска странка која је завладала падом Милошевића. Њени млади јуришници су пљачкали као луди. Српски радикали су им, одласком Шешеља у Хаг, били скупо плаћена служинчад. Добијали су високу апанажу, промовисани су као опозиција, као опасни лудаци, да би демократе добиле подршку у свету. Пи***сти Вучић им је служио као кловн. Скупо плаћени кловн.

Када је дошао на власт, Вучић је од сваког од њих узео крвнину. Наплатио је заштиту. Узимао је новац, ни сам не знајући шта ће са њим. Колико новца има овај шизофреник, са својом шизофреном мајком Ангелином, службеним оцем Анђелком и братом Андрејом, знају само стране обавештајне службе које прате његов крвави пир.

Вучић је, тврди он, опчињен Ангелом Меркел, покушава да нам то стави до знања. Уствари, Вучић никог не поштује, осим себе. Он се улагује моћницима, гази оне који су под њим.

И док мисли да је свемоћан, да милионе Срба и грађана Србије може да држи у ропству, као мизерну радну снагу са месечном најамнином од 200 евра, уверен да ће ово тужно робље да под контролом држи полиција Неше Слине, која је такође мизерно плаћена, диктатор је сметнуо с ума да је угрозио интересе неколико хиљада оних који су имали пуно пара, али су почели да их губе, због отимања послова од стране његовог брата Андреја и мале групе разбојника окупљених око њега. А они не праштају.

Вођа је створио, попут Хитлера, своју партијску војску. Набилдовани момци, навијачке групе којима је Вучић дао да се баве сивом економијом и трговином наркотика, вршљају Београдом, српским градовима и селима. Застрашују, прете, уцењују, отимају...

Нацистички режим је спровео чистку у ноћи 30. јуна 1934. године, познату као "ноћ дугих ножева''. Многи од убијених су били припадници Јуришних одреда. Адолф Хитлер се морао окренути против СА и њеног вође Ернста Рема, зато што је увидео да самостално деловање СА и склоност њених припадника ка уличном насиљу штете његовој репутацији у свету. У чистки је страдало најмање 85 људи, мада се коначан број страдалих процењује на стотине.

Тако и Вучићеви партијски јуришни одреди могу очекивати судбину Салета Мутавог, Вођиног омиљеног убице, предводника навијачке банде, који је ликвидиран од стране Вучићеве специјалне полиције.

Сваким даном, у сваком погледу, Србија тоне и ближи се нестанку са земљописне карте. Друштвени живот у Србији одвија се на ПИНК-у, РТС-у, ТВ Б 92 и Хепy телевизији. Преко екрана ових медијских тровачница, Вучић води своје битке против грађана, новинара, опозиције, страних држава и страних амбасадора.

Ми нестајемо као народ.

Имамо ли право на самоодбрану? На краља Милана Срби су пуцали 23 пута, убили су предхоно кнеза Михајила, па потом Краља Александра Обреновића... Нису се Срби дали поробити!
Ако госпође Меј одобрава одбрамбени приступ од терора акцијом "Пуцај да убијеш", онда и милион Срба који имају оружје треба да се бране од зла које нам прети.


Пуцај да га убијеш, био би мото за спас ове напаћене земље у нестајању.





Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине