Вести:

недеља, 28. мај 2017.

Још један случај хапшења Србина због ''илегалног'' уласка на Косово и Метохију

недеља, 28. мај 2017. | КМ новине 0

Још један случај хапшења Србина због ''илегалног'' уласка на Косово и Метохију Такозвана "Косовска полиција" привела је једног Србина због, како кажу, "илегалног" уласка на Косово и Метохију!

Фото - Архива



У њиховом саопштењу се каже да је "држављанин Србије који је управљао са (путничким) возилом заустављен јер је илегално прешао из Србије на Косово" односно, није користио прелазе које је према јужној српској покрајини, а по Бриселском споразуму, успоставио српски режим.

По одлуци "тужиоца" осумњичени ће бити процесуиран редовним судским путем. Према досадашњем искуству несумњиво је да ће према Србима непријатељски расоложени тзв. "косовски судови" (недавно су ослобођени и арнаутски злочинци због почињених најмонструознијих злочина над Србима у селу Клечка и Старом Грацку), изрећи најстрожију могућу казну. Наведени случај је регистрован у суботу око подне а о првом таквом случају, који се догодио априла прошле године, известиле су тада КМ Новине.


Непознате су околности у којима је до најновијег дошло али у претходном је најјадније било то шо је заправо Србин, припадник ове "полиције" по имену Драган Николић, зауставио возило и без икаквог размишљања аутоматски написао казне и проследио путнике сепаратистичким институцијама због уласка на тетирорију српске покрајине, Косова и Метохије.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  🎥


Више о томе можете прочитати у тексту ОВДЕ🔗.

Оваквих случајева није било док се на КиМ није почео спроводити Бриселски споразум којим је режим у Србији, на челу са Александром Вучићем, почео агресивно да спроводи издајнички споразум кога је прво парафирао Ивица Дачић. Од тада шиптарске такозване "инстiтуције" налазе се у надмоћном положају знатно охрабрене повлачењем државности Републике Србије коју чини актуелни режим.

Од недавно се на интернет сајту тзв "косовске полиције", видно истакнут, налази и лик злогласног шиптарског терористе Адема Јашарија🔗 чиме ова служба, претежно састављена од активних припадника терористичке "УЋК" поручује Србима какав став има о њима и како ће се убудуће опходити.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине