Вести:

недеља, 2. април 2017.

Албанске нападаче на српског дечака (16) са КиМ, штити тзв ''косовска полиција''

недеља, 2. април 2017. | КМ новине 0

Нападаче на српског дечака са КиМ штити такозвана "косовска полиција" како не би били изведени пред суд и кажњени!

Могила




У ноћи 30. марта српски дечак М.М. (16) из села Могила крај Клокота нападнут је на самом улазу у своје двориште. Претучен је те су му нанете и телесне повреде али је пуштен кући на даље лечење.

КМ новине су већ сутрадан известиле о нападу који је извела група од четворо - петоро Шиптара док готово истовремено, ослањајући се на изворе тзв "косовске полиције" и локалних медија, агенције преносе монтирану причу о  нападу двојице вршњака на српског дечака.

"Малолетног М.М. напала су јуче двојица вршњака албанске националности које је полиција убрзо идентификовала. „Полиција је привела нападаче и саслушала, после чега су пуштени кућама, будући да је реч о малолетним лицима“, рекао је за Пулс портпарол полиције за регион Гњилана Исмет Хашани и најавио да ће даље кораке предузети јавни тужилац".


Дописник КМ Новина је додатно истражио овај догађај и дошао до сазнања да је нападнути дечак у полицијској станици идентификовао четворицу нападача рекавши су да су му отели телефон и бицикл. Полиција је одлучила да "идентификује два нападача" и то оба малолетна јер би у случају привођења одраслих особа и злочин и казна морали да буду озбиљније третирани док за малолетне престунике казне готово и да нема у случају када Шитари нападају Србе! На овај начин тзв. "косовска полиција" је нападаче ослободила одговорности за овај злочин.

Готово у сваком нападу на Србе, посебно гњиланског краја, може се приметити да медији праве извесну паузу у извештавању те вести касне готово дан а не ретко и не буду објављене. Ово наводи на сумњу да се вести "коригују" и то пре свега са намером да се ублажено прикажу злочини над Србима који се систематски спроводе.

Уместо покушаја да се нешто учини како би ти злочине били спречени, труд се улаже у прикривање и заштиту нападача чиме се упућује јасна порука: Шиптарима да је Србе дозвољено нападати, Србима да не очекују нити ће имати било какву заштиту.

Најгоре од свега је што у овим ситуацијама има и Срба који спроводе овакву злочиначку поитику било кроз тзв "косовску полицију", било кроз медије или на на неки други начин. Ипак, КМ Новине ће се и даље трудити да архивирају имена и идентит како Шиптара нападача тако и Срба који помажу да ти злочини прођу некажњено.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине