Вести:

уторак, 28. март 2017.

Шиптари још нису одобрили Вучићу улазак на КиМ али најављују понижења уколико га пусте

уторак, 28. март 2017. | КМ новине 0

Премијер и кандидат за председника Србије испред СНС Александар Вучић намеравао је да у среду посети Косово и Метохију са циљем самопромоције пред председничке изборе.

Стрпљиво чека





За боравак на тлу Косова и Метохије у трајању од "неколико сати", у име Александра Вучића, затражена је дозвола од илегалних шиптарских власти у оквиру система такозване "републике Косово" тачније, од њиховог тзв. "министарства иностраних послова"!

Извори локалних прошиптарских медија на српском језику, унутар сепаратистичке тзв., "владе", кажу да су они одлучили да "услове" улазак Александра Вучића на Косово и Метохију!

Један од тих услова је да у делегацији не буду два министра у Влади Србије, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Зоран Ђорђевић, којима је такозвана "влада Косова" предходно забранила улазак у покрајину како их иначе и назива директор Канцелраије за КиМ Марко Ђурић - "покрајинске власти".

За улазак ова два министра на КиМ, искључиво је неопходна сагласност тзв. "владе у Приштини"!

Иако је Александар Вучић званично затражио дозволу да посети Косово и Метохију на неколико сати, у среду, 29. марта, тачније општину Лепосавић акозвано "министарство спољних послова" шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије још увек није одговорило на поднети захтев.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине