Вести:

понедељак, 27. март 2017.

Лазар Ристовски Конвертит: 2012 - Верујем у Тадића! – Ристовски 2017 - Верујем у Вучића! 🎥

понедељак, 27. март 2017. | КМ новине 0

Пример да људи мењају политичка уверења, али и странке за које гласају, има пуно.






Само у новијој политичкој историји било је много конвертита који су данас били за ову, а сутра за ону странку. Углавном ако је она на власти.

Најновији пример је онај једног од најбољих српских глумаца Лазе Ристовског. Лаза је одржао упечатљив говор у београдској Арени, на конвенцији СНС, у коме је пластично објаснио зашто је за Вучића и шта то замера осталим кандидатима.

– Постоји само једна, а не пет Србија. Нема грађанске без сељачке Србије, а њен председник ће бити Вучић – поручио је Ристовски, па наставио:

– Како ће то Саша Јанковић вратити осмех на лице Србије кад се никад није насмејао? Како да верујем да ће Вук Јеремић бити добар председник кад ће кад изгуби изборе отићи негде у бели свет, у неку фотељу? Чини ми се да би неке жене добиле више гласова него они – поентирао је глумац.


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Не тако давно, пре само 5 година, Ристовски је вртео другу причу. Тада, 2012. године, трку за председника Србије трчали су Борис Тадић испред ДС и Томислав Николић испред СНС. Исте оне партије коју данас Лаза здушно подржава.

Па да чујемо шта нам је то Ристовски поручивао и како је обашњавао зашто је ДС боља од СНС, односно Тадић од Николића:

– С једне стране имамо председника, професионалца, Бориса Тадића, а с друге стране кандидата број 2, који како време више пролази показује своје право лице. Он је политички аматер и губитник, непредвидив, непоуздан и агресиван – телалио је тих дана Лаза о Томи, који је сасвим сигурно јуче срео Николића у Арени на скупу СНС.


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Шта му је тад рекао није нам познато, али да је окренуо ћурак наопако – јесте.

Пет година је пуно у животу човека, научи се свашта, раскрсти с неким заблудама, животним, али и политичким. Има Ристовски права и на то и нико му га не оспорава.

Али, не можемо, а да се не присетимо оног сељака који је на питање Вука Драшковића зашто не гласа за њега, иако га подржава, рекао:

– Гласаћу за тебе кад дођеш на власт!

Чудна је та сељачка памет…

ЕСПРЕСО.РС


ЛАЗАР РИСТОВСКИ: Црногорски говорим од детињства и наравно слова С́ и З́

Познати глумац Лазар Ристовски, који је на садашњим изборима за председника Србије подржао Александра Вучића, рекао је у једној од емисија „Вече са Иваном Ивановићем", да му је црногорски матерњи језик јер му је мајка Црногорка.

Познати глумац је рекао и да му је отац из Македоније, а да је он рођен у Војводини.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


На примедбу водитеља емисије, Ивана Ивановића да је скинуо за једну позоришну представу одлично црногорски говор (не језик) г. Ристовски је одговорио да у његовом селу, у којем је рођен (Равно Село код Врбаса), пола села говорило црногорски јер су као колонисти дошли  из Црне Горе, после Другог светског рата, у Јужни Банат.

Још је и додао да од детињства уме да говори и меко ш (С́), као и меко ж (З́).



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине